AS Řím – Lazio 3:1 (kon.) | Juventus – Neapol 3:1 (kon.) | Inter – Cagliari 2:0 (kon.)
konec
Juventus FC
3:1 (1:1)
SSC Neapol
Sobota 29.09.2018, 18:00 • Allianz Stadium, Turín • Italská Serie A • 7. kolo
Předzápasové kurzy
    77. Leonardo BONUCCI - 3:1
     
    77
    Juventus právě vstřelil branku!
    Juventus přidává také pojistku. Po rozehrávce rohového kopu míč zasáhl hlavou Cristiano Ronaldo. Portugalcův pokus by nejspíše šel až za vzdálenější tyč, ale skluzem dopravil balon do sítě LEONARDO BONUCCI. Už to vypadá, že Juventus nepozná hořkost porážky ani v sedmém kole Serie A.
    50. Mario MANDŽUKIĆ - 2:1
     
    50
    Juventus právě vstřelil branku!
    Juventus se krátko po příchodu z šaten dostává do vedení! Ronaldo se rozhodl ke střele zpoza pokutového území, kličkou si udělal prostor a poté razantně poslal míč k bližší tyči. Balon se odrazil od brankové konstrukce přesně do kroku MARIA MANDŽUKIĆE, který přidává pohotovým doklepnutím do prázdné branky druhý dnešní gól.
    26. Mario MANDŽUKIĆ - 1:1
     
    26
    Juventus právě vstřelil branku!
    Neapol vedení dlouho neudržela! Po rychlém přechodu z levé strany se dostal míč k Ronaldovi, který dvěma změnami pohybu zmátl bránícího Hysaje, následně nadýchaným centrem našel hlavu MARIA MANDŽUKIĆE, který z blízkosti umístil míč do sítě. David Ospina plachtil vzduchem marně.
    11. Dries MERTENS - 0:1
     
    11
    Neapol právě vstřelila branku!
    Neapol jde zaslouženě do vedení! Bonucci se snažil hrát znovu proti napadajícím soupeřům i pod tlakem konstruktivně. Nakonec ale přihrával jen na nohu Allana, který ihned namířil přihrávku na Callejóna, ten následně ideálně poslal míč před prázdnou branku a DRIES MERTENS už měl snadnou úlohu. Wojciech Szczesny byl zcela bez šance.

    Vít Schück

    Branky: 26. Mandžukić (Ronaldo), 50. Mandžukić, 77. Bonucci (Ronaldo) – 11. D. Mertens (Callejón)

    Karty:   61. Bonucci (JUV), 70. Cancelo (JUV), 86. Sandro (JUV) – 25. Rui (NEA), 41. Koulibaly (NEA), 56. Hysaj (NEA), 61. L. Insigne (NEA)   60. Rui (NEA)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 9:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 14:11.
    Juventus FC: Szczęsny – Cancelo, Bonucci, Chiellini (C), Sandro – Can (62. Bentancur), Pjanić, Matuidi – Mandžukić (85. J. Cuadrado), Dybala (64. Bernardeschi), Ronaldo.
    Náhradníci: Perin, Pinsoglio – J. Cuadrado, Benatia, Bernardeschi, Kean, Rugani, Barzagli, Bentancur.

    SSC Neapol: Ospina – Hysaj, Koulibaly, Albiol, Rui – Callejón, Hamšík (C) (71. Ruiz), Allan, P. Zieliński (62. Milik) – L. Insigne, D. Mertens (63. Malcuit).
    Náhradníci: Karnezis, D'Andrea – Verdi, Malcuit, Luperto, Ruiz, Rog, Ounas, Nikola Maksimović, Diawara, Milik.

    Rozhodčí: Banti – Manganelli, Vuoto
    bahis siteleri