Dvůr Králové n. L. – Vrchlabí 3:4 (1:2 po s.n.) | Letňany – Jablonec n/N 1:7 (kon.) | Kolín – Nymburk 5:2 (kon.)
Klatovy – Bílina 4:3 (kon.) | Děčín – Řisuty 3:2 (kon.) | Kobra – Sokolov 1:11 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
1:11 (0:1, 0:6, 1:4)
HC Baník Sokolov
Sobota 29.09.2018, 18:00 • Zimní stadion Kobra Praha, Praha • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V dnešním zápase jsme mohli vidět neuvěřitelných 12 gólů a neskutečnou gólovou demolici pražské Kobry. První třetina se ještě tvářila nevinně, padl v ní totiž pouze jeden jediný gól a to z hokejky Kovaříka v 16. minutě. To šel Sokolov poprvé v zápase do vedení.

    Druhá třetina byla mnohem zajímavější. Padlo v ní totiž 6 gólů. Ve 23. a 27. minutě započal gólovou hitparádu Stříbrný. V 29. se přidal Kovařík, o minut později skóroval Zadražil, kterému se povedlo vsítit gól ještě jednou v 36. minutě. V 38. minutě skóroval Vrána. Byl to poslední střelec druhé třetiny.

    Poslední dějství dnešního zápasu sice už nebylo tak bohaté na góly, mohli jsme ale vidět jediný gól domácího celku. Třetí třetinu započali lépe hosté, kteří ve 41. minutě dokázali skórovat. Postaral se o to Kuběna. Za 4. minuty ho doplnil Čejka. V 51. minutě se poprvé prosadili domácí Šteiner. To byla ale poslední šance domácích. V 56. minutě přidal desátý gól hostujícího celku Rohan. Půl minuty před koncem upravil skóre Vrána. (20:33:17)
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Baník právě vstřelil branku!
    Debakl pokračuje. Už je tu jedenáctý gól. Tentokrát se trefil JAKUB VRÁNA! Mířil totiž do levého víka domácí branky.

    Asistence: Jan Tomeček, Pavel Kuběna
     
    58:46
    Filip Hanták nahodil puk na branku Baníku. Tam už ale byl připravený Hruška s dobře vypadajícím zákrokem lapačkou.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:50
    Stříbrný otestoval reflexy domácího brankáře Moučka, ten zkušeně chytil míč do lapačky.
     
    57:22
    Přečíslení hráčů Kobry 3 na 2 ukončil hostující brankář Hruška, který vyrazil tvrdou střelu do pravé tyčky. Tohle byla velká šance na skórování.
     
    56:40
    Nadšení domácích hráčů odpadlo. Zápas se zřejmě bude dohrávat v přátelském tempu.
     
    55:27
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak to byla hokejová nádhera a především velká chyba domácího brankáře! TOMÁŠ ROHAN si zkušeně povodil oba dva domácí obránce, nakonec poslal nečekanou bekendhovou střelu břevno domácí branky. Už je to desátý gól dnešního zápasu.
     
    54:37
    Nebezpečné nahození domácího obránce končí na holy hostujícího hráče. Pokud by Kobra takto hrála po celou dobu trvání zápasu, mohlo to být dnes vyrovnanější.
     
    53:00
    Se zpožděním se nám dostává informace, že se brankáři hostujícího celku před druhou třetinou prostřídali. Do hry nastupuje Hruška, odpočinout by si měl skvěle chytající a v zápase bezchybný Fečo.
     
    52:43
    Teď se navíc bude vhazovat v útočném pásmu Kobry. Baník se totiž dopustil nedovoleného uvolnění.
     
    52:34
    První gól vlil hráčům Kobry do žil krev a ty se teď ženou do jednoho útoku za druhým.
     
    51:32
    S přibývajícím čase se lepší atmosféra ve skromné hale pražského celku. Oba tábory fanoušků si dnešní zápas zřejmě náležitě užívají.
     
    50:24
    Kobra právě vstřelila branku!
    Je tu desátý gól dnešního zápasu! Poprvé v zápase ale v bráně hostujícího celku! Po povedené přihrávce během přesilové hry se dostal Roman Verbík ke střele, kterou povedeně pod levé víko sokolovské branky tečoval kapitán domácího týmu DOMINIK ŠTEINER.
     
    49:03
    Tomáš Rohan svého protihráče nepříjemně zasáhl vysokou holí do obličeje. Půjde si na dvě minuty sednout na trestnou lavici.
     
    48:42
    Bude se vylučovat. Zatím má ale ještě Kobra puk v držení, takže bude hrát bez brankáře.
     
    48:03
    Sokolov se opět dostává do formy! Ani jedna ze střel Baníku ale nemířila do brány.
     
    47:49
    Hráči Kobry ukazují, že i oni mají co říct! Tomáš Šťastný povedenou stahovačkou obelstil hostující obranu. Její střele už ale chyběly gólové parametry.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 51. Šteiner (Verbík R., Šťastný) – 16. Kovařík (Vrána, Čurda), 23. Stříbrný (Čejka), 27. Stříbrný (Zadražil), 29. Kovařík (Hotěk), 30. Zadražil (Rohan, Švec), 36. Zadražil (Rohan), 38. Vrána (Kuběna), 41. Kuběna (Kovařík, Vrána), 45. Čejka (Tomeček), 56. Rohan (Šik), 60. Vrána (Tomeček, Kuběna)


    HC Kobra Praha: Mouček (Novák) – Drahorád, Skočovský, Semrád, Schejbal, Verbík J., Verbík R. (A) – Pekárek, Kysela, Hanták, Jedlička, Nestrašil, Tuma, Šteiner (K), Slabý, Chlapík, Kasík, Šťastný, Hlinka
    HC Baník Sokolov: Fečo (Hruška) – Vodička, Pajk, Šafář, Tomeček, Rulík, Přindiš (A), Šik (A) – Kovařík, Kuběna, Čejka, Čurda, Keszi, Stříbrný, Trapl, Hotěk, Hruška, Švec, Vrána, Zadražil, Rohan (K)

    Rozhodčí: Hucl – Rubáš, Tvrdík
    thejrc.org