Žižkov – Táborsko 2:1 (kon.) | Brno – Varnsdorf 0:0 (kon.) | Vlašim – Sokolov 3:0 (kon.)
Č. Budějovice – Znojmo 1:2 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
2:1 (1:1)
FC SILON Táborsko
Neděle 30.09.2018, 10:15 • Seifertova ulice, Praha-Žižkov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Krásné ráno! Vítáme vás u on-line přenosu druhé nejvyšší fotbalové soutěže u nás. Dnes uvidíme pražskou Viktorku Žižkov hostit FC MAS Táborsko. Utkání začíná v 10:15.Dnešním zápasem Vás bude provázet Libor Kokoška.
     
    Do dnešního zápasu vstupuje jako favorit domácí tým ze Žižkova. Bude se jednat o tuhý boj mezi dvěma adepty na sestup o soutěž níž, proto můžeme očekávat spíše bojovnost a nasazení, než nějakou přílišnou fotbalovost a útočné pojetí hry.
     
    FK VIKTORIA ŽIŽKOV
    14. místo, 7 bodů, skóre 11:19

    Tým ze Žižkova vstoupil do své sto patnácté sezóny. Za tu dobu si stihl připsat jeden triumf v lize, dvě vítězství v poháru nebo nepříjemný korupční skandál s Ivanem Horníkem. Teď klub vstupuje do nové éry. Postupně se mu daří dostat z finanční tísně a s tím přicházejí i příjemné výsledky. Minulá sezóna toho byla důkazem, 12. místo a pětibodový náskok na sestupové pozice určitě není špatná vizitka žižkovské Viktorky.

    Vstup do nové sezóny už je horší. Tým vedený exhráčem londýnského West Hamu Petrem Mikolandou si v uplynulé sezóně dokázal připsat jenom 7 bodů za výhru nad brněnskou Zbrojovkou a čtyři nerozhodné výsledky.

    V poháru se ale tým z centra Prahy stále drží. Po vyřazení divizního Brandýsu nad Labem a třetiligového Ústím nad Orlicí se utká v Malém pražském derby s věhlasnou Duklou.

    V bráně žižkovského celku můžeme najít nadějného Martina Otáhla, který hostuje ze Slavie.

    Dalšího odchovance pražské Slavie najdeme v obraně, Ondřej Zezulka podobně jako jeho spoluhráč hostuje na Žižkově ze Slavie. Společně s tím tam hraje kmenový hráč jihlavské Vysočiny Marek Opluštil. Největším tahounem žižkovské obrany ale zůstává Ondřej Švejdík, který si připsal 50 startů za pražskou Spartu, ale zkusil si i například štaci v nizozemském Groningenu.

    I v záloze najdeme poměrně známé jméno. Miroslav Podrazský prošel například Baníkem Sokolov nebo pražskými Bohemians, největší stopu ale zanechal v Dukle. Teď hraje na Žižkově a pomalu táhne na číslo 80 startů za viktoriánský celek. V záloze ho doplňuje ekvádorský cestoval Augusto Batioja, který má za sebou zkušenosti ze Srbska, Černé Hory, ale i například Maďarska. V Česku naposledy oblékal dres Jihlavy.

    Králem střelců žižkovského týmu je Petar Musa, chorvatský hráč běžně působící v dresu pražských sešívaných si za tuhle sezónu stihl připsat už pět gólů.
     
    FC MAS TÁBORSKO
    16. místo, 6 bodů, skóre 10:15

    Táborsko minulou sezónu uteklo jen o kousek sestupovým pozicím. Na patnácté Vítkovice mělo totiž náskok pouze tří bodů. Letošní sezóna se ale nese ještě v horším duchu, tým z Jižních Čech se totiž plácá na posledním místě tabulky se šesti body za jednu jedinou výhru nad Vítkovicemi a tři remízy.

    Podobně jako domácí Viktorka, tak i hosté z Táborska postoupili do další fáze českého národního poháru, i když na rozdíl od pražského celku se značnými obtížemi. Nejdříve nejtěsnějším možným rozdílem vyřadili divizní Klatovy, aby vzápětí přemohli třetiligové Domažlice až v prodloužení.

    V bráně Táborska pravděpodobně nastoupí slovenský rodák a odchovanec pražské Slavie Michal Toma, který v uplynulé sezóně nevynechal jediné utkání modro-bílých.

    Obranou řadu pravidelně tvoří čtveřice hráčů Šandera- Klusák-Navrátil- N'Gimbi. Velmi zajímavý zápas to bude pro Vojtěcha Šanderu, protože si po třech letech působení v žižkovské Viktorii poprvé zahraje na jejím trávníku jako hostující hráč. Další zajímavým hráčem je Francouz Martin N'Gimbi, který usoudil, že francouzský fotbal není pro něj to pravé ořechové a přes zastávku ve Vlašimi se dostal až do jihočeského Táborska. Nejzajímavější jménem v táborské obraně je ale Jakub Navrátil, bývalý prvoligový hráč, který si připsal takřka stovku startů za turecký Sivasspor.

    Stavebním kamenem záložní řady je například Lukáš Preifer nebo Maritn Kučera, nejvěhlasnějším hráčem Táborského celku ale zřejmě je Christian Frýdek. Jeden ze členů dynastie Frýdků, který si podobně jako jeho otec či bratr připsal už několik startů za sparťanský A-tým.

    Nejlepší střelec Táborska je se třemi přesnými zásahy Zbyněk Musiol, který se podobně jako Vojtěch Šandera bude vracet ke svému minulému zaměstnavateli. V tomto případě je to ale už takřka osmiletá historie.
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY:

    16.05.2018 Táborsko – Žižkov 2:0
    31.01.2018 Žižkov – Táborsko 3:1
    05.11.2017 Žižkov – Táborsko 0:2
     
    Hlavním sudím dnešního zápasu bude věhlasný Radek Příhoda, po čarách mu budou pomáhat Zdeněk Dobrovolný a Jaroslav Poživil.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Viktoria Žižkov: Otáhal – Urbanec, Vilotić, Švejdík, Stříž – Podrazký (C), Batioja, Volek, Auer – Musa, Dočekal.
    Náhradníci: K. Hrubeš – M. Čermák, Trapanovski, Halgoš, Rondić, Sintean.

    FC MAS Táborsko: Toma – Šandera, Navrátil, Hasil, Březina – Ch. Frýdek, M. Kučera, Nerad – Pfeifer, Musiol, P. Pilík.
    Náhradníci: Zadražil – Ngimbi, Zárybnický, Ndiaye, Klusák, Pouček, Kopřiva.

    Rozhodčí: Příhoda – Dobrovolný, Poživil.
     
    Na zelený pažit viktoriánského hřiště dopadá ostrý ranní sluneční svit. Hráči už putují pomalu do šaten, utkání během deseti minut započne.
     
    Na jedné z tribun visí transparent "Vám se ty výsledky líbí?! Nám teda ne!", který očividně vyjadřuje nespokojenost žižkovských fanoušků nad současnou situací viktoriánského klubu.

    Na druhé straně hřiště můžeme vidět dvojčlenný kotel hostujícího celku.
     
    Hráči už za doprovodu bouřlivého potlesku vstupují na hřiště. Žižkov bude hrát v klasických červeno-bílých dresech, hosté ze Sezimova Ústí v modro-černé kombinaci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop mají na starost domácí ze Žižkova.
     
    2
    Zápas začíná ihned zostra. Tomáš Dočekal si při náběhu na dlouhý míč počínal nedovoleně a v souboji s jeho táborským obráncem si pomohl přistrčením. To neuniklo bystrému oku pana Příhody, který neváhal s odpískáním faulu.
     
    2
    To muselo bolet! Miroslav Podrzaský si po sérii hlavičkových soubojů vyšlápl na svého protihráče a ve vzduchu do něj bolestivě zajel.
     
    3
    Po sraženém centru Šandery z levé strany bude Táborsko kopat roh.
     
    3
    Nakrátko rozehraný nebyl vůbec špatný nápad. Centr Šandery z hloubi pole ale našel pouze hráče domácího týmu.
     
    4
    Tak to byl velmi dobrý zákrok! Jeden z hráčů Viktorie se už hnal skoro sám na branku, když v tom přiběhl David Březina a neuvěřitelným zákrokem vypíchl svému soupeři balón.
     
    5
    Zdeněk Volek fauloval Christiana Frýdka za což si vysloužil několik káravých slov od hlavního sudího. Příště to asi bude žlutá karta.
     
    6
    David Březina zabojoval a v obklíčení dvou žižkovských hráčům získal míč. Aut pro Táborsko.
     
    7
    Jakub Navrátil našel povedeným dlouhý pasem nabíhajícího Vojtěcha Šanderu, jeho únik na osamoceného žižkovského brankáře Martina Otáhala, ale zastavil pomezní rozhodčí se zdviženým praporkem. Tohle muselo být velmi těsné!
     
    8
    David Březina je dnes v obraně prostě nezastavitelný a připisuje si další povedený obranný zákrok!
     
    9
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Máme tu adepta na gól sezóny! AUGUSTO BATIOJA se zpoza vápna napřáhl k dělovce, která skončila až v levé šibenici táborské branky! Tak krásný gól se jen tak nevidí!
     
    10
    Hostující celek se nepříznivého výsledku nezalekl a tlačí se do útoku.
     
    11
    Po velké chybě v rozehrávce hostujícího celku se dostal ke střele Tomáš Dočekal, napodobit jeho spoluhráče se mu ale nepovedlo. Jeho střela bez razance skončila dobrý metr od pravé tyče táborské branky.
     
    11
    I další útok nesoucí se na branku hostujícího Michala Tomy skončil v zámezí, tentokrát po nepřesné přihrávce do běhu.
     
    12
    Christian Frýdek se ocitl ve stoprocentní příležitosti! Po krásném přenesení Vojtěcha Šandery míče na druhou půlku a krátké kombinaci hráčů z Táborska se k míči dostal Christian Frýdek. Ten z úrovně penalty ale nedokázal trefit branku.
     
    13
    Pavel Pilík zůstal po tvrdém souboji se Stefanem Vilotičem ležet na zemi. Žižkovský hráč si za tento nepříjemný souboj vysloužil žlutý kartónek.
     
    14
    Pilík za hlasitého potlesku odchází v péči doktorů do zámezí, vypadá to ale, že bude střídat.
     
    16
    Zraněný Pavel Pilík odstupuje ze hry, nahradí ho Lukáš Pouček.
     
    16
    Ani jeden z centrů Táborska z levé strany nenašel nikoho z hostujících útočníků. Ten první srazil obětavý žižkovský obránce, ten druhý prolétl vápnem až do zámezí.
     
    17
    Táborsko teď dlouho drží balón, hráči Žižkova se už přes minutu nepodívali za vlastní polovinu.
     
    18
    Michal Toma si vyběhl na příliš dlouhý pas Žižkova. Tudy cesta nevede.
     
    19
    Na hřišti jsou cítit emoce. Zbyněk Musiol tvrdě protestuje proti verdiktu hlavního rozhodčího Radka Příhody, podle něj se totiž o útočný faul nejednalo a měl tak pokračovat v útěku na žižkovského brankáře.
     
    20
    Na konci povedené žižkovské kombinace stál Michal Stříž, který dokázal vystřelit pouze do nastavené nohy táborského obránce. Míč tak ale nabral teč se kterou se jen stěží hostující brankář Michal Toma vyrovnával .
     
    21
    Ani jednou se nepodařilo Christianu Frýdkovi odcentrovat. V obou případech jeho centr srazil jeden z hráčů žižkovského celku.
     
    22
    Petar Musa fauloval svého táborského protihráče. To znamená, že Táborsko bude mít zajímavou příležitost volného kopu.
     
    22
    K hlavičce se nakonec nikdo z hostujících hráčů nedostal. Rychlá rozehrávka Žižkova ale znamenala značné značné problémy pro bránícího Vojtěcha Šanderu, ten ale celou situaci vyřešil zkušeně zpětnou přihrávkou na brankáře.
     
    23
    Akci Žižkova ukončuje Zdeněk Volek, který byl v souboji o míč pozdě než jeho protihráč. Tahle nevydařená přihrávka a následný souboj ještě možná bude hráče ze Žižkova mrzet.
     
    24
    To muselo bolet! Christian Frýdek byl tvrdě faulován kapitánem domácího celku Miroslavem Podrazským. Tohle bude za žlutou kartu, navíc uvidíme zajímavou standartní situaci.
     
    25
    Střela faulovaného Christiana Frýdka z přímého volného kopu nepatřila mezi ty nejpřesnější, skončila totiž pouze v náručí domácího brankáře Martin Otáhala.
     
    26
    Žižkov si připisuje další útočný faul. Tentokrát ho způsobil Michale Stříž, který ihned poslouchá nespokojená slova od svého trenéra.
     
    27
    Žižkov se žene do útoku. Táborsko dnes nehraje vůbec dobře a pokud by si chtělo ze Žižkova odvézt aspoň bod, mělo by se co nejdříve vzpamatovat.
     
    28
    Šanci Žižkova ukončil nepřesný centr, který skončil někde za brankou Michala Tomy.
     
    29
    Vojtěch Šandera si sice dokázal obehrát svoje dva obránce, nedokázal už ale dohnat míč, který mu utekl do zámezí. Pokud by se mu ho ještě povedlo zpracovat, dostal by se do obrovské příležitosti.
     
    30
    Další útočný faul žižkovských hráčů. Tentokrát ho způsobil Augusto Batioja, v domácím trenérovi už to vře a posílá několik hráčů se rozcvičit.
     
    31
    Penalta pro Táborsko!
     
    31
    Po záhadném souboji a zmatku ve vápně se hlavní sudí rozeběhl k penaltovému puntíku. Navíc rozdal žlutou kartu domácímu hráči Jakubu Urbancovi.
     
    32
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    ZBYNĚK MUSIOL uklízí penaltu do pravé části branky. Je vyrovnáno!
     
    33
    Lukáš Pfeifer si fotbalovou parádičkou povodil svého protihráče! Jeho nízký centr ale skončil u prvního obránce Žižkova.
     
    34
    Táborsko ale zůstává na balónu! Po další parádičce Pfeifera se k míči dostává Frýdek, který ale špatně odhadl vzdálenost hlavičkujících hráčů a poslal svůj centr daleko za vápno Viktorie Žižkov.
     
    35
    Vyrovnávací gól nabudil táborské hráče, kteří se teď ženou do útoku. Dnešní zápas ještě bude dramatický!
     
    36
    Petr Nerad obdržel nádhernou přihrávku do levé části vápna! Nedokázal z bezprostřední blízkosti už ale trefit branku, nýbrž míč napálil pouze do před sebou stojícího obránce. Roh pro hostující tým.
     
    37
    Míč se po hlavičkovém souboji ve vápně odrazil k Davidu Březinovi, který svým dalekonosným pokusem minul o půl metr levou tyč žižkovské branky.
     
    Chtěli bychom se omluvit za mylnou informaci, pokutový kop nezpůsobil domácí brankář Martin Otáhal, ale Jakub Urbanec, který si za něj vysloužil žlutou kartu.
     
    39
    Táborsko bude kopat roh z levé strany.
     
    40
    K hlavičce se sice dostal Lukáš Pfeifer, který si ale ve vzdušném souboji pomáhal loktem. Do útoku se tak podívá Žižkov.
     
    41
    Žižkovskými tribunami to burácí! Radek Příhoda teď na své konto schytává tvrdé nadávky! Podle domácích fanoušků byl totiž podivný zákrok na Jonase Auera faulem a měla se kopat penalta.
     
    42
    Tomáš Dočekal dobře napadal hostujícího Vojtěcha Šanderu, avšak ani přes všechnu vynaloženou píli nedokázal získat míč. Táborsko bude totiž vhazovat ze zámezí.
     
    43
    Jedna nepřesná přihrávka střídá druhou a ,míč posledních pár minut často mění svého majitele. Tentokrát to bylo po faulu na táborského hráče.
     
    44
    Stefan Vylotič obranným zákrokem zneškodnil rodící se šanci hostí. Pokud by chyboval, dostal by se Lukáš Pfeifer do velké příležitosti.
     
    45
    Rozhodčí nastavuje jednu minutu.
     
    45+1
    To byla šance! Miroslav Podrazký si vyskočil na centr z levé strany! Svojí tvrdou hlavičkou jen těsně minul branku táborského celku!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    .První poločas nám přinesl dva góly. V 9. minutě se po nádherné střele prosadil žižkovský Batioja, vyrovnáno bylo po kontroverzní penaltě v 32. minutě. To skóroval Musiol. Další velké příležitosti si ještě dokázal připsat Christian Frýdek nebo Petr Nerad, oba dva v dresu Táborska. Na konci poločasu jsme mohli vidět povedenou hlavičku kapitána domácího celku Miroslava Podrazkého, která jen těsně minula branku.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 11:17.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Viktoria Žižkov ihned zkraje poločasu střídá! Ze hřiště jde Zdeněk Volek, vystřídá ho Kristijan Trapanovski.
     
    47
    To muselo být nepříjemné! Dva protihráči se zřejmě neúmyslně střetli ve vzdušném souboji hlavou! Oba si z dnešního zápasu tak zřejmě odnesou bolestivou bouli.
     
    48
    Táborsko bude kopat volný kop ze zajímavé vzdálenosti.
     
    48
    Rozehrávající Christian Frýdek mířil na hlavu Martina Kučery, ten ale musel hlavičkovat z krkolomné pozice, takže jeho pokus mířil pouze do náručí domácího brankáře Martina Otáhala.
     
    49
    Christian Frýdek fauloval Augusta Batioja. Míč pro Žižkov.
     
    50
    Martin Kučera kopl neúmyslně svého protihráče do hlavy. Vysloužil si za to žluté ohodnocení od pana Příhody.
     
    51
    Petr Nerad to zkusil z dálky! Střela brankáře domácích Martina Otáhala sice překvapila, ale nenadělala mu větší problémy. Bez větších problémů jí uklidil do rukavic.
     
    52
    I na druhé straně to jiskří! Tomáš Dočekal se pokusil odcentrovat, byl ale dobře stíněný protihráčem, takže jeho pokus letěl daleko do zámezí.
     
    53
    Do velké příležitosti se teď dostal Jonas Auer! K noze se mu totiž dostal míč po centru z levé strany! Nedokázal ale propálit dvojici hráčů před sebou! Míč navíc jako poslední tečoval hráč Žižkova, takže se bude kopat od branky.
     
    54
    Jeden z hráčů Žižkova zůstal po pokusu o akrobatickou přihrávku ležet na zemi. Teď je v péči doktorů.
     
    55
    Christian Frýdek zkusil svoje štěstí ze střední vzdálenosti od branky. Střela se mu ale vůbec nepovedla a mířila daleko od žižkovské branky.
     
    56
    Tak to bylo velmi tvrdé! David Březina tvrdým šlapákem zajel do svého protihráče! Zasloužil si za to žlutou kartu.
     
    57
    Žižkovským svatostánkem to bouří! Domácí fanoušci se totiž hlasitě dožadují penaltového kopu!
     
    58
    Ani jeden z týmů si teď není schopen připsat větší příležitost.
     
    60
    Jonas Auer odchází ze hřiště, nahradí ho Andrei Sintean.
     
    61
    Christian Frýdek si pomáhal v souboji se svým protihráčem držením, vysloužil si za to žlutou kartu.
     
    62
    Ze hry odstupuje nejlepší střelec Žižkova Petar Musa, nahradí ho Imad Rondič.
     
    63
    Závar před brankou Táborsko znamenal velkou příležitost pro hráče Žižkova! Ani jeden z hráčů ale nakonec nebyl schopen usměrnit míč na hostující branku.
     
    64
    Táborsko po delší době zahrozilo! Tentokrát si ale pro dlouhý balón dobře vyběhl brankář domácího týmu Martin Otáhal.
     
    65
    Žižkov je teď jasně lepším celkem a pokud bude hra pokračovat v podobném tempu, je to jen otázka času, kdy vstřelí branku.
     
    66
    Pokus Tomáše Dočekala skončil sražený. Díky chybě jednoho z obránců Táborska ale domácí tým zůstává u míče.
     
    67
    David Březina napravil svojí chybu a zastavil rodící se útok Žižkova z pravé strany. Tohle bude roh.
     
    67
    Jednomu z hráčů Žižkova se sice povedlo hlavičkovat. Mířil ale pouze do rukavic připraveného Michala Tomy.
     
    68
    Spolupráce na ose Ondřej Švejdík- Martin Otáhal znamená získaný míč pro Žižkov. Je tu vidět zejména zkušenost veterána Ondřeje Švejdíka, který bez jakéhokoliv zaváhání vyřešil nepříjemnou situaci.
     
    69
    Vojtěch Šandera si špatně zpracoval míč ve vlastním vápně! Naštěstí pro něj míč skončil pouze v zámezí za brankou. Viktoria Žižkov tak bude kopat roh.
     
    71
    Pokus z rohu nepatřil k těm nejpřesnějším. Skončil sražený prvním obráncem. Bude se ale kopat ještě jednou.
     
    71
    Ani druhý pokus nenašel nikoho z hráčů Žižkova. A nakonec skončil v zámezí.
     
    72
    Musiol odchází ze hřiště, nahradí ho Ndiaye.
     
    73
    Imad Rondič si za nesmlouvavý zákrok na svého protihráče vysloužil žlutou kartu.
     
    74
    Oba brankáři si připisují po jednom zpracovaném sraženém míči. Hře chybí v posledních 5 minutách potřebná přesnost.
     
    75
    Další zákrok brankáře. A opět se jednalo o sražený balón žižkovských hráčů.
     
    76
    Miroslav Podrazký špatně přenesl hru na druhou stranu žižkovského útoku. Tam už čekal připravený obránce Táborska, který se teď žene do rychlého brejku.
     
    77
    Dva hráči se teď smolně střetli kotníky. Sudí nakonec míč přisoudil žižkovskému celku.
     
    78
    Ondřej Švejdík povedenou přihrávkou našel nabíhajícího Augusta Batioja. Ten z otočky pálil na hostující branku, mířil ale pouze do míst, kde už stál připravený Michal Toma.
     
    79
    Andrei Sentean si krátko po střídání připisuje zákrok za žlutou kartu. Do hry vstupují emoce a vypadá to, že se ke konci zápasu přitvrdí.
     
    80
    Ani jeden z hráčů Žižkova teď nebyl schopen propálit val táborských těl! Pokud by se to povedlo! Byla by to jasná gólová příležitost!
     
    81
    Christian Frýdek odstupuje ze hry, nahradí ho Jakub Kopřiva.
     
    83
    David Březina teď akrobatickým pokusem hasil rodící se příležitost Žižkova! Červeno-bílým už zbývá jen málo minut do konce! Teď se navíc hra bude přerušovat kvůli zranění jednoho z táborských hráčů.
     
    84
    Centr Andrei Sinteana skončil v náručí hostujícího brankáře Michala Tomy.
     
    85
    Vojtěch Šandera si za tvrdý zákrok vysloužil žlutou kartu!
     
    87
    Žižkov právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Za minut dvanáct se prosadil po centru z pravé strany žižkovský hrdina IMAD RONDIČ. Mířil pod pravou šibenici!
     
    89
    Táborsko se radovalo z vyrovnání, ale nakonec předčasně! Gól Navrátila je kvůli ofsajdu odvolán!
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    Dnešní zápas je u konce! Mohli jsme vidět překvapivě pohledné utkání, které mělo velmi zajímavou a emotivní koncovku! Tři bodu zůstávají na Žižkově.

    První gól utkání vstřelil v 9. minutě Batioja! Trefil se nádhernou dělovkou zpoza vápna do šibenice táborské branky.

    Vyrovnání přišlo ve 32. minutě z kontroverzní penalty. Rozhodčí si za její odpískání vyslyšel několik peprných výrazů od žižkovských fanoušků. Musiol se ale v koncovce nespletl a skóroval.

    Rozhodující okamžik utkání přišel v 87. minutě! Rondič se totiž po centru z levé strany hřiště prosadil do hostující branky! Žižkovské tribuny jásali! Ani ne o minutu později ale přišlo vyrovnání! Gól Táborska ale po dlouhé odmlce zrušil pomezní rozhodčí. Jednalo se prý o ofsajd.
     
    To je z naší strany vše. My děkujeme za pozornost a někdy na viděnou. (12:34:11)

    Libor Kokoška

    Branky: 9. Batioja, 87. Rondić – 32. Musiol (pen.)

    Karty:   13. Vilotić (ZIZ), 24. Podrazký (ZIZ), 31. Urbanec (ZIZ), 73. Rondić (ZIZ), 79. Sintean (ZIZ) – 50. M. Kučera (TAB), 56. Březina (TAB), 61. Ch. Frýdek (TAB), 85. Šandera (TAB)


    FK Viktoria Žižkov: Otáhal – Urbanec, Vilotić, Švejdík, Stříž – Podrazký (C), Batioja, Volek (46. Trapanovski), Auer (60. Sintean) – Musa (62. Rondić), Dočekal.
    Náhradníci: K. Hrubeš – M. Čermák, Trapanovski, Halgoš, Rondić, Sintean.

    FC SILON Táborsko: Toma – Šandera, Navrátil, Hasil, Březina – Ch. Frýdek (81. Kopřiva), M. Kučera, Nerad – Pfeifer, Musiol (72. Ndiaye), P. Pilík (16. Pouček).
    Náhradníci: Zadražil – Ngimbi, Zárybnický, Ndiaye, Klusák, Pouček, Kopřiva.

    Rozhodčí: Příhoda – Dobrovolný, Poživil
    thejrc.org