Cardiff – Burnley 1:2 (kon.)
konec
Cardiff City FC
1:2 (0:0)
Burnley FC
Neděle 30.09.2018, 17:00 • Cardiff City Stadium, Cardiff • Anglická Premier League • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Barclays Premier League má v neděli na programu pouze jedno utkání, v němž Cardiff porovná síly s Burnley. Domácí proti Clarets neprohráli ve všech soutěžích třináct utkání v řadě, na druhou stranu ale v letošní sezóně ještě ani jednou nevyhráli, když v lize dvakrát remizovali a čtyřikrát prohráli a v ligovém poháru hráli bez branek s Huddersfieldem. Před námi je souboj celků, které asi budou bojovat o záchranu.

     
    Úvodní sestavy:

    Cardiff City FC: Etheridge – Ecuele Manga, Morrison (C), Bamba, Cunningham – Ralls – Camarasa, Paterson, Arter, Josh Murphy – Zohore.
    Náhradníci: Murphy – J. Bennett, J. Richards, Reid, Harris, Ward, Madine.

    Burnley FC: Hart – Lowton, Tarkowski, Mee (C), Taylor – Gudmundsson, Cork, A. Westwood, Lennon – Vydra – Vokes.
    Náhradníci: Heaton – Bardsley, K. Long, Hendrick, Defour, Barnes, Wood.

    Rozhodčí: Martin Atkinson. Asistenti: Stephen Child, Lee Betts. Čtvrtý rozhodčí: David Coote.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Nejdůležitější informaci se dozvídáme společně se zveřejněným soupisek až krátce před zápasem. V sestavě Burnley se dnes představí český útočník Matěj Vydra, který zatím během letošní sezóny nastoupil ke čtyřem zápasům a vstřelil jeden gól. Celkem v Barclays Premier League odehrál 28 zápasů, během kterých zaznamenal čtyři góly a tři asistence. Prosadí se dnes?

     
    Burnley minulý týden porazilo v domácím prostředí Bournemouth vysoko 4:0 a zaznamenalo svou první výhru v letošním ročníku Barclays Premier League, zatímco domácí Cardiff na první tři body stále čeká.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Martin Atkinson dal právě pokyn k zahájení zápasu Premier League, v němž Cardiff hostí Burnley. Výkop utkání obstarali fotbalisté hostujícího celku.
     
    2
    Burnley přečkalo dlouhý nákop domácích ze standardní situace a z levého křídla poté do šestnáctky poslalo nebezpečný centr, jeden z hostů míč ale zády k bráně nezpracoval a ke střele se nedostal.
     
    3
    Ben Mee si v obraně Burnley připsal úspěšný obranný zákrok, když centr Cardiffu z levého křídla hlavou prodloužil za sebe a míč tak odvrátil na rohový kop, který domácí rozehráli nakrátko. Poté přišel do ohně centr ze hry, který hosté odvrátili.
     
    4
    Úvod utkání naznačuje, že oba týmy dnes budou chtít za každou cenu zvítězit. A Cardiff mohl jít nyní do vedení, jenže přihrávka z pravé strany šestnáctky prolétla napříč pokutovým územím.
     
    5
    Callum Paterson na pravé straně šestnáctky zvedl hlavu a před pár okamžiky posílal před bránu skutečně velmi nebezpečnou přihrávku, jenže domácí z ní nic nevytěžili. Další rozruch obstaral Bruno Ecuele Manga, jehož střela z pravé strany šestnáctky zamířila vysoko nad bránu.
     
    6
    Cardiff převzal iniciativu a nyní na hřišti jasně dominuje, do žádné brankové příležitosti se ale zatím nedostal.
     
    7
    Matěj Vydra se snažil prosadit podél pravé postranní čáry, jenže zboural jednoho ze svých protihráčů a byl mu odpískán útočný faul, po kterém málem přišla šance Cardiffu.
     
    8
    Fotbalisté Cardiffu se po dlouhém kolmém pasu do šestnáctky po rozehrání standardní situace ocitali v šanci, uprostřed pokutového území se ale nakonec do zakončení nedostali.
     
    9
    Kenneth Zohore se dostal na pravé straně šestnáctky k střílenému centru, který nepříjemně zablokoval pravým ramenem James Tarkowski. Obránce Burnley musí být ošetřován.
     
    10
    James Tarkowski je v pořádku a vypadá to, že v dnešním zápase bude moci pokračovat. Mezitím Cardiff na pravém křídle obstaral autové vhazování, po kterém se k ničemu nedostal.
     
    11
    Cardiff na útočné polovině přišel o míč a nebezpečí hasil skluzem Harry Arter, který sice dokázal zasáhnout míč a poslat ho na jednoho ze svých spoluhráčů, ale také nohy Matěje Vydry.
     
    12
    Burnley vyrazilo do velice nadějného protiútoku, jenže žádný z jeho hráčů si netroufl na střelu, přestože se ocitl v nadějné palebné pozici. Pro hosty je to nyní rozhodně škoda.
     
    13
    Burnley na pravé straně hřiště vybojovalo rohový kop a následný centr do šestnáctky v pohodě stáhl ze vzduchu připravený brankář Neil Etheridge, který je zatím bez práce, stejně jako protějšek.
     
    14
    Matěj Vydra se před pár okamžiky unáhlil a jeho střela ze střední vzdálenosti málem přeletěla stadion.
     
    14
    Callum Paterson se po špatném odkopu hráčů Burnley řítil na ose hřiště do nebezpečného protiútoku, který se rozhodl zakončit sám, a to byla chyba, protože jeho nemastná neslaná přízemní střela neměla razanci a navíc o hodně minula pravou tyč.
     
    15
    Víctor Camarasa byl faulován v blízkosti středového kruhu a jeden z protihráčů ho pohladil po hlavě, aby mu bez otevření úst řekl, že tohle rozdýchá a bude v pořádku.
     
    16
    Úsměvný okamžik nyní předvedl Callum Paterson, když ve středu hřiště nabral jednoho z protihráčů jako na vidle a poté předvedl po ztrátě stability stojku, během níž se málem poranil.
     
    17
    Joe Ralls rozehrál standardní situaci a na vzdálenější pravou tyč posílal centr, který nedokázali hosté úplně dobře odhlavičkovat, Cardiff se ale stejně k ohrožení brány nedostal.
     
    17
    Josh Murphy si na levém křídle nádherně narazil míč s jedním ze spoluhráčů, zatáhl ho do šestnáctky a z ostrého úhlu a blízkosti napřáhl k technické střele pravačkou, která orazítkovala bližší levou tyč a odrazila se zpět do hry!
    17. Josh Murphy z ostrého úhlu a blízkosti orazítkoval tyč!
     
    18
    Cardiff se mohl před pár okamžiky ujmout vedení, a kdyby střela Joshe Murphyho prošla do brány, všechny by to překvapilo.
     
    19
    Na opačné straně se dostalo do zakončení také Burnley, příliš velké vzrušení z toho ale nebylo a Neil Etheridge rozehrával od své brány. Skóre utkání je stále bezbrankové.
     
    20
    Hra se přelévá v rychlém sledu ze strany na stranu, Burnley se ale zatím snaží protlačit k ohrožení brány soupeře marně.
     
    21
    Víctor Camarasa si na pravé straně šestnáctky nabíhal na dlouhou kolmou přihrávku, jenže byl pokryt jedním z obránců Burnley a k ničemu se vzápětí nedostal.
     
    22
    Dobrou obrannou práci na opačné straně hřiště odvedl také Sol Bamba, který míč odvrátil pro jistotu za postranní čáru. Burnley mohlo pokračovat v akci po autovém vhazování, míč ale ztratilo a Cardiff se znovu ubránil.
     
    23
    Fotbalisté Cardiffu faulovali a Burnley bude na pravé straně hřiště rozehrávat standardní situaci.
     
    24
    Johann Gudmundsson rozehrál standardní situaci a dlouhým centrem hledal na vzdálenější levé tyči Jamese Tarkowskiho, který prohrál hlavičkový souboj s Brunem Ecuelem Mangou.
     
    25
    Jeden z hráčů Cardiffu se ocital na pravé straně šestnáctky ve slibné brankové příležitosti, jenže si pomohl těsně před danou situací faulem, který mu byl odpískán.
     
    26
    Víctor Camarasa v blízkosti půlící čáry rozehrál standardní situaci a do šestnáctky poslal dlouhý diagonální centr, který všem jeho spoluhráčům mířil na paty.
     
    27
    Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází James Tarkowski, přichází Kevin Long.

     
    28
    Burnley muselo po necelé půlhodině hry sáhnout k vynucenému střídání, když ze hry odstoupil zraněný James Tarkowski, kterého nahradil nepříliš rozcvičený Kevin Long.
     
    29
    Kevin Long zablokoval přízemní centr Cardiffu z pravého křídla a navíc se mu podařilo vybojovat odkop od brány.
     
    30
    Z úvodní půlhodiny utkání za pár okamžiků vyprší poslední sekundy a na Cardiff City Stadium marně čekáme na gól.
     
    31
    Burnley má v bráně velice zkušeného brankáře Joea Harta, kterého si určitě pamatuje z dob, kdy působil v Manchesteru City a podařilo se mu získat titul Barclays Premier League.
     
    32
    Sean Morrison si otřel míč dresem, aby z pravé strany poslal do šestnáctky dlouhé autové vhazování a jeden z jeho spoluhráčů po odvráceném pasu při pokusu o střelu míč promáchl.
     
    33
    Hra je velice vyrovnaná, a to nejen při pohledu na ukazatel skóre, ale především dění na hřišti.
     
    34
    Neil Etheridge vyběhl proti dlouhému kolmému pasu a ze vzduchu míč stáhl do náruče před jedním z hráčů Burnley.
     
    35
    Víctor Camarasa využil na pravé straně šestnáctky parádního prodloužení míče od spoluhráče hlavou a krátkou přihrávkou našel nabíhajícího Kennetha Zohorea, který bez přípravy po zemi mířil k bližší tyči, Joe Hart ale vytáhl parádní zákrok a míč vyrazil na roh!
    35. Joe Hart deset minut před přestávkou vytáhl skvělý zákrok
     
    36
    Sean Morrison si na vzdálenější levé tyči našel přetažený centr z rohového kopu a hlavou míč poslal do sítě, jenže se rukama opřel o protihráče a byl mu odpískán faul.
     
    37
    Cardiff už měl dvě velké brankové příležitosti, z nichž první skončila na tyči a druhá fantastickém Joeovi Hartovi.
     
    38
    Standardní situace domácích nic nepřinesla, protože centr z osy hřiště do šestnáctky byl hosty bez problému odvrácen.
     
    39
    Joe Hart se dobře vydal proti míči po centru hostů z levého křídla, aby ho pěstmi vyboxoval do bezpečí a přitom zboural Sama Vokes e, který zůstal ležet na hrací ploše.
     
    40
    Víctor Camarasa rozehrál na pravé straně hřiště rohový kop a jeho přetažený centr byl na vzdálenější tyči odvrácen.
     
    41
    Kenneth Zohore se na pravé straně šestnáctky dostal po propadnutém dlouhém nákopu spoluhráče k prudké střele, která byla jedním z protihráčů přizvednuta vysoko nad bránu.
     
    42
    Víctor Camarasa rozehrál na pravé straně hřiště další rohový kop a po přetaženém centru se domácí dostali ke dvěma hlavičkám, z nichž druhá v podání Calluma Patersona se z blízkosti snášela do prázdné brány, jeden z hráčů Burnley ale míč na brankové čáře vyhlavičkoval!
    42. Calllum Patersson měl na hlavě úvodní gól utkání!
     
    43
    Následoval další rohový kop, který tentokrát domácí rozehráli nakrátko, a tvrdá střela Víctora Camarasy byla zablokována.
     
    44
    Charlie Taylor rozehrál na levé straně hřiště standardní situaci a hosté se na pravé straně šestnáctky ocitali v šanci, zpětná přihrávka z ostrého úhlu ale přišla po podklouznutí jednoho z jeho spoluhráčů a míč rychle sebral ze země Neil Etheridge.
     
    45
    Nad rámec prvního poločasu byly nastaveny 2 minuty.
     
    45+1
    Callum Paterson se po centru z rohového kopu pokusil o nůžky, které byly na značce pokutového kopu zablokovány.
     
    45+1
    Ashley Westwood fauloval na levé straně obranné poloviny svého týmu a dostal první žlutou kartu dnešního utkání.
     
    45+2
    Cardiff v závěru poločasu rozehrál na obou stranách hřiště standardní situaci, ani po jednom z centrů se ale k ničemu nedostal.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Fotbalisté Cardiffu usilují proti Burnley v letošním ročníku Barclays Premier League o první vítězství a podle toho to také na hřišti vypadá. Josh Murphy orazítkoval tyč, zatímco hodně aktivní Callum Paterson sledoval, jak je jeho gólová hlavička odvracena na brankové čáře. Skóre po poločase. Cardiff 0 Burnley 0.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:03.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Cardiff rozehrál druhých pětačtyřicet minut, během kterých se bude snažit navázat na výkop z prvního poločasu, během něhož byl výrazně lepší a vytvořil si několik šancí.
     
    47
    Hra je v úvodu druhého poločasu hodně neurovnaná a hosté se nyní marně snažili přenést hru z levého křídla doprava. Diagonální pas byl příliš dlouhý a skončil za postranní čarou.
     
    48
    Josh Murphy si dokázal na levém křídle obhodit podél postranní čáry jednoho z protihráčů, poté se mu ale hned postavil do cesty Kevin Long, který míč odvrátil do zámezí.
     
    49
    Sean Morrison poslal do šestnáctky další dlouhé autové vhazování, které hráči Burnley natřikrát odvrátili do bezpečí.
     
    49
    Sam Vokes se na pravé straně šestnáctky dostal k míči po dlouhém nákopu a skvěle se natlačil před Seana Morrisona, který ho zezadu drobně zatáhl za dres, na penaltu to ale nestačilo!
    49. Sam Vokes si chtěl vymodlit penaltu příliš okatě
     
    50
    Sam Vokes upadl příliš ochotně a okatě, takže rozhodčí Martin Atkinson okamžitě ukazoval, ať vstává.
     
    51
    Burnley právě vstřelilo branku!
    Burnley to nyní udělalo parádně, když na levém křídle rychle obstaralo autové vhazování a Ashley Westwood na vzdálenější pravé tyči našel vysokým centrem z levé strany pokutového území volného JOHANNA GUDMUNDSSONA, který hlavičkou o zem poslal hosty do vedení! Hosté vedou rázem 1:0. Asistence: Ashley Westwood.
    51. Johann GUDMUNDSSON - 0:1
     
    53
    Víctor Camarasa mohl bleskově odpovědět na vedení hostů, když se po centru z rohového kopu a dvou hlavičkách spoluhráčů dostal uprostřed šestnáctky k pohotovému voleji, který zamířil těsně nad břevno! Velká šance.
    53. Víctor Samarasa a jeho nádherný volej bez přípravy
     
    54
    Hra se po přestávce pořádně rozhýbala. Aby z dnešního utkání ještě nebyla gólová přestřelka.
     
    55
    Nezaujatý fanoušek by si určitě gólové hody přál, jenže pro oba trenéry by to byl určitě obrovský stres a nervy.
     
    56
    Cardiff se po dalším útočném snažení dožadoval marně rohového kopu a Joe Hart rozehrával od své brány.
     
    57
    Domácí se sice snaží na inkasovaný gól rychle zareagovat, nyní ale museli spěchat rychle dozadu, protože Burnley se řítilo do přečíslení 2 na 1, nakonec ho ale přerušil ofsajd.
     
    58
    Kenneth Zohore se u levé tyče po diagonálním pasu z pravého křídla ocital v šanci, kterou mu sebral dobře postavený Matthew Lowton, jenž míč odvrátil rychle na rohový kop.
     
    59
    Víctor Camarasa na levé straně hřiště obstaral další rohový kop a jeho centr byl na přední tyči hosty odvrácen.
     
    60
    Cardiff právě vstřelil branku!
    Cardiff na pravé straně hřiště rozjel nádhernou kombinační akci a Bruno Ecuele Manga po kolmé přihrávce poslal míč parádně pod sebe, čehož využil nabíhající JOSH MURPHY a technickou přízemní střelou bez přípravy zatočil míč ke vzdálenější pravé tyči! Na Cardiff City Stadium je vyrovnáno. Asistence: Bruno Ecuele Manga.
    60. Josh MURPHY - 1:1
     
    63
    Sean Morrison na levém křídle obstaral další dlouhé autové vhazování a hosté si hodně koledovali, když až na čtvrtý pokus dokázali míč po dlouhých sekundách odvrátit.
     
    64
    Joe Hart musel rychle vyběhnout daleko z brány, aby míč před jedním z hráčů Cardiffu odkopl do bezpečí.
     
    65
    Domácí fanoušci jsou samozřejmě vyrovnávacím gólem nadšeni a skvělé atmosféře v hledišti pomáhá i maskot. Elektrizující atmosféra.
    65. Bluebirds v čele s maskotem touží po otočení skóre
     
    66
    Víctor Camarasa si srovnal míč na střelu a zpoza šestnáctky napřáhl k ráně, která byla jedním z hostů přizvednuta a minula pravý horní roh brány Joea Harta.
     
    67
    Přetažený centr z rohového kopu nadělal Burnley opět starosti, hostující fotbalisté ale nakonec míč odvrátili.
     
    67
    Josh Murphy napřáhl zpoza pokutového území ke krásné technické střele, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Joe Hart ji ale po fantastickém reflexivním zákroku klouby na pěsti levé ruky vyrazil na rohový kop!
    67. Joe Hart fantastickým způsobem zastavil střelu Murphyho!
     
    68
    Cardiff v rychlém sledu rozehrál dva rohový kopy, ani po jednom se ale do další brankové příležitosti nedostal.
     
    69
    Greg Cunningham sáhl uprostřed hřiště k taktickému faulu, za který byl zaslouženě potrestán žlutou kartou.
     
    70
    Burnley právě vstřelilo branku!
    Johann Gudmundsson po přestávce otevřel skóre zápasu a nyní si připsal asistenci, když si na levé straně šestnáctky naběhl na dlouhý kolmý pas a před bránu z úhlu poslal krásný centr, na který si naběhl SAM VOKES a vpádu ho hlavou poslal ke vzdálenější pravé tyči! Burnley získalo zpět ztracené vedení a vede nyní nad Cardiffem 2:1. Asistence: Johann Gudmundsson.
    70. Sam VOKES - 1:2
     
    71
    Střídání v týmu Cardiff City FC: ze hřiště odchází Kenneth Zohore, přichází Danny Ward.
     
    72
    Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Matěj Vydra, přichází Chris Wood.
     
    73
    Na to, že se dnes střetávají dva celky ze spodních pater tabulky, sledujeme z obou stran parádní utkání.
     
    74
    Burnley na pravém křídle vybojovalo rohový kop a následný centr byl na přední tyči domácími hráči odvrácen.
     
    75
    Do konce utkání zbývá odehrát patnáct minut a Cardiff se musí rychle zvednout, pokud chce vyrovnat na 2:2.
     
    76
    Nalomená křídla Bluebirds se pokusil zahojit střelou zpoza šestnáctky Víctor Camarasa, míč ale po jeho technické střele minul poměrně o hodně vzdálenější pravý horní roh brány.
     
    77
    Dnešní utkání sleduje 30411 diváků.

     
    78
    Danny Ward si nabíhal uprostřed útočné poloviny na dlouhý pas a narazil tvrdě do jednoho z protihráčů. Jasný faul, po kterém hosté mohou v klidu rozehrát.
     
    79
    Střídání v týmu Cardiff City FC: ze hřiště odchází Joe Ralls, přichází Gary Madine.
     
    80
    Callum Paterson podstoupil u levé postranní čáry ostrý souboj, během něhož byl nepříjemně zasažen do zátylku.
     
    81
    Domácí obránce musí být po ostrém hlavičkovém souboji ošetřován a hra byla na chvíli přerušena.
     
    82
    Josh Murphy napřáhl zpoza šestnáctky k prudké přízemní střele, která prošla jednomu z obránců mezi nohama a na přední tyči rozvlnila boční síť!

     
    83
    Cardiff si snaží vytvořit tlak, jenže ten není souvislejší zásluhou aktivního napadaní fotbalistů Burnley.
     
    84
    Josh Murphy si to z levého strany namířil do šestnáctky, jenže těsně před ní se ocitl proti dvojnásobné hradbě obránců Burnley a rozhodl se raději pro zpětnou přihrávku.
     
    85
    Cardiff přece dostal míč z levého křídla do šestnáctky a hosté měli opět problémy, nakonec míč ale odvrátili.
     
    86
    Po dlouhé době jsem se dostal k přenosu z anglické Premier League a musím říci, že absolutně neubyla na kvalitě. Sledujeme krásné a dramatické utkání.
     
    87
    Sean Morrison si nedá pokoj s dlouhými autovými vhazováními, přestože je hosté úspěšně odvrací.
     
    87
    Matthew Lowton sestřelil v blízkosti šestnáctky jednoho z hráčů Cardiffu a následovat bude nebezpečný volný přímý kop. Dokáží domácí v závěru utkání vyrovnat na 2:2?
     
    88
    Josh Murphy se pokusil obstřelit zeď prudkou přízemní technickou střelou, která po zemi přibližně o metr a půl minula vzdálenější pravou tyč brány.
     
    89
    Sam Vokes dnes nastoupil ke svému jubilejnímu 100. utkání v Barclays Premier League a neexistuje lepší způsob, jak ho oslavit, než vítězným gólem. Burnley vede v závěru 2:1.

     
    90
    Zajímavá situace, brankář Neil Etheridge byl razantně upozorněn Martinem Atkinsonem, že se s míčem musí před rozehrávkou vrátit o pět metrů zpět. Možná více.
     
    90+1
    Nad rámec dnešního zápasu byly nastaveny 4 minuty.
     
    90+2
    Dramatické utkání vrcholí a Cardiff ani dnes s největší pravděpodobností nedosáhne na první ligové vítězství.
     
    90+2
    Callum Paterson byl zřejmě hráčem, který se ve skluzu vrhl do přízemního centru, který z levé strany zamířil do vzdálenější pravé tyče! Gól by ale kvůli ofsajdu neplatil.
     
    90+3
    Aaron Lennon v závěru utkání fauloval a viděl žlutou kartu, po které domácí budou rozehrávat standardní situaci.
     
    90+4
    Standardní situace Cardiffu z levé strany hřiště nic nepřinesla a zkušený Joe Hart nyní určitě nebude spěchat.
     
    90+4
    Konec zápasu.

     
    Fotbalisté Cardiffu odehráli velice slušné utkání, když zejména v prvním poločase byli výrazně lepším týmem na hřišti, jenže na první tři body v letošním ročníku Barclays Premier League to opět nestačilo. Fantasticky hrající Josh Murphy sice odpověděl na úvodní gól Johanna Gudmundssona a poté mohl skóre otočit, jenže Joe Hart ho úžasným způsobem vychytal a na opačné straně udeřil Sam Vokes, který oslavil své jubilejní 100. utkání v nejvyšší anglické soutěži vítězným gólem. Konečné skóre. Cardiff 1 Burnley 2. (18:55:09)

    Tomáš Reiner

    Branky: 60. Josh Murphy (Ecuele Manga) – 51. Gudmundsson (A. Westwood), 70. Vokes (Gudmundsson)

    Karty:   69. Cunningham (CDF) – 45+1. A. Westwood (BLY), 87. Lowton (BLY), 90+3. Lennon (BLY)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 8:1. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:15.
    Cardiff City FC: Etheridge – Ecuele Manga, Morrison (C), Bamba, Cunningham – Ralls (79. Madine) – Camarasa, Paterson, Arter, Josh Murphy – Zohore (71. Ward).
    Náhradníci: Murphy – J. Bennett, J. Richards, Reid, Harris, Ward, Madine.

    Burnley FC: Hart – Lowton, Tarkowski (27. K. Long), Mee (C), Taylor – Gudmundsson, Cork, A. Westwood, Lennon – Vydra (72. Wood) – Vokes.
    Náhradníci: Heaton – Bardsley, K. Long, Hendrick, Defour, Barnes, Wood.

    Rozhodčí: Martin Atkinson. Asistenti: Stephen Child, Lee Betts. Čtvrtý rozhodčí: David Coote

    Diváci: 30411
    bahis siteleri