Sparta – Chomutov 4:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 8:3 (kon.) | Plzeň – Pardubice 2:3 (po pr.)
Mountfield HK – K. Vary 4:2 (kon.) | Litvínov – Olomouc 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 30.09.2018, 16:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:52 Rostislav MAROSZ - 2:3
     
    60:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo se hned usadilo v útočném pásmu a rozhoduje tento duel ve svůj prospěch! ROSTISLAV MAROSZ dostal dobrý pas před branku, první pokus mu nesedl, ale Milčakov puk pouze vyrazil a napodruhé už Marosz propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Ty Wishart, Josef Hrabal.
    35:14 David STACH - 2:2
     
    35:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Bleskurychle je srovnáno! Kratěna u zadního mantinelu po nedorozumění Kacetla s obranou vybojoval kotouč, indiáni si díky tomu vytvořili tlak a DAVID STACH obdržel pas od Preisingera mezi kruhy, z první vypálil po zemi k levé tyči a je to 2:2! Asistence: Miroslav Preisinger.
    33:49 Rostislav MAROSZ - 1:2
     
    33:49
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté těží z minima maximum a proti Plzni si berou vedení zpět! ROSTISLAV MAROSZ si najel před branku, nikdo z domácích se k němu nestihl stáhnout, dostal povedenou přihrávku od Kusého zpoza branky a zakončil nad rameno bezmocného Milčakova. Asistence: Denis Kusý, Rhett Holland.
    14:39 Lukáš KAŇÁK - 1:1
     
    14:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Druhou početní výhodu už indiáni využívají a po zásluze srovnávají skóre zápasu! Gulaš pomalou přihrávkou, avšak přesně na hůl, vybídl ke střele LUKÁŠE KAŇÁKA, jehož povedená dělovka skončila až v síti! Asistence: Milan Gulaš.
    10:46 Patrik POULÍČEK - 0:1
     
    10:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se dostaly do přečíslení čtyř proti třem, které sehrály velmi dobře! Sýkora vracel kotouč mezi kruhy na volného PATRIKA POULÍČKA, který zakončil nad beton Milčakova přesně k tyči. Překvapivé vedení pro Dynamo! Asistence: Petr Sýkora, Daniil Miromanov.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 15. L. Kaňák (Gulaš), 36. Stach (Preisinger) – 11. Poulíček (P. Sýkora, Miromanov), 34. Marosz (Kusý, Holland), 61. Marosz (Wishart, Hrabal)


    HC Škoda Plzeň: Milčakov (Frodl) – J. Kindl (A), Jones, Allen, L. Kaňák, Pulpán, Čerešňák – Indrák (A), Nedorost, Gulaš (C) – Stach, Preisinger, Kratěna – D. Kindl, Kracík, V. Němec – Straka, Kodýtek, Eberle – Kantner.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Wishart, Cardwell, Hrabal, Holland, Čáslava, Miromanov – Rolinek (C), Bubela, Vondráček – Kusý, Marosz, Treille (A) – Perret, Poulíček, P. Sýkora (A) – T. Svoboda, Venkrbec, Dušek – Mandát.

    Rozhodčí: Hribik, Veselý – Lhotský, Kis

    Diváci: 5765
    bahis siteleri