Sparta – Chomutov 4:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 8:3 (kon.) | Plzeň – Pardubice 2:3 (po pr.)
Mountfield HK – K. Vary 4:2 (kon.) | Litvínov – Olomouc 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 30.09.2018, 16:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:52 Rostislav MAROSZ - 2:3
     
    60:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo se hned usadilo v útočném pásmu a rozhoduje tento duel ve svůj prospěch! ROSTISLAV MAROSZ dostal dobrý pas před branku, první pokus mu nesedl, ale Milčakov puk pouze vyrazil a napodruhé už Marosz propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Ty Wishart, Josef Hrabal.
     
    59:31
    Nakonec mohlo být všechno jinak! Rolinek s Vondráčkem vybojovali proti Milčakovovi kotouč a první jmenovaný zakončoval do poloprázdné branky z mezikruží, v tísni ovšem těsně minul!
     
    58:07
    Stach prostrčil puk na Petra Kodýtka, který mohl rozhodnout, ale tvrdou ranou z první sám před brankou pouze vyprášil beton Ondřeje Kacetla!
     
    53:07
    Allen zůstal naprosto osamocený před brankou, ale z první nedokázal propálit znovu skvělého Ondřeje Kacetla!
     
    50:44
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jaroslav Kracík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    48:30
    Gulaš z hranice levého kruhu nepropálil zápěstím Kacetla ani nyní, Dynamo už hraje ve čtyřech! Pro postavení útočícího hráče v brankovišti je navíc hra vykázána do středního pásma.
     
    47:39
    Neuvěřitelný Kacetl! Kratěna s Gulašem pálil jednu ránu za druhou, ale neuspěli, nakonec se k dorážce skoro do prázdné branky dostal David Stach, pardubický gólman však předvedl rychlý přesun a ani nevím čím dokázal kotouč vyrazit.
     
    46:40
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Ty Wishart – 2 min., podrážení).
     
    46:40
    Jaroslav Kracík sražen u mantinelu, je tu přesilová hra pro Plzeň pět na tři minutu a 49 sekund!
     
    46:29
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Petr Čáslava – 2 min., hákování).
     
    43:48
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Miroslav Indrák – 2 min., vysoká hůl).
     
    43:28
    Gulaš naslepo nahazoval kotouč z rohu před branku, ideálně našel Nedorosta, ale ten byl až příliš blízko ke Kacetlovi a nedokázal za něj protlačit puk!
    35:14 David STACH - 2:2
     
    35:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Bleskurychle je srovnáno! Kratěna u zadního mantinelu po nedorozumění Kacetla s obranou vybojoval kotouč, indiáni si díky tomu vytvořili tlak a DAVID STACH obdržel pas od Preisingera mezi kruhy, z první vypálil po zemi k levé tyči a je to 2:2! Asistence: Miroslav Preisinger.
     
    34:40
    Gulaš našel před brankou osamoceného Indráka, ale ten letos zatím není ve střelecké formě, nedokázal zvednout kotouč a Kacetl vyráží!
    33:49 Rostislav MAROSZ - 1:2
     
    33:49
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté těží z minima maximum a proti Plzni si berou vedení zpět! ROSTISLAV MAROSZ si najel před branku, nikdo z domácích se k němu nestihl stáhnout, dostal povedenou přihrávku od Kusého zpoza branky a zakončil nad rameno bezmocného Milčakova. Asistence: Denis Kusý, Rhett Holland.
     
    33:12
    Stach vystihl rozehrávku Kacetla a předal kotouč na levou stranu volnému Kracíkovi, ovšem pardubický gólman napravil svou chybu a podržel Dynamo skvělým zákrokem!
     
    28:29
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Rostislav Marosz – 2 min., sekání).
     
    27:20
    Obrovský tlak indiánů! Pálil Preisinger z mezikruží, Kacetl betonem vyráží.
     
    24:58
    Bubela dostal skvělý pas před branku, ale nedokázal propálil Milčakova! O chvíli později následoval před plzeňským gólmanem veliký závar, ale indiáni se zvládli ubránit a vyhazují!
     
    23:13
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Miroslav Indrák – 2 min., vysoká hůl), za nepozorný faul v útočném pásmu, šance pro Dynamo.
     
    19:04
    Rovněž indiáni chybovali s Poulíček vyrazil s Perretem dopředu proti jedinému obránci, zakončoval první jmenovaný, Milčakov vyráží betonem!
    14:39 Lukáš KAŇÁK - 1:1
     
    14:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Druhou početní výhodu už indiáni využívají a po zásluze srovnávají skóre zápasu! Gulaš pomalou přihrávkou, avšak přesně na hůl, vybídl ke střele LUKÁŠE KAŇÁKA, jehož povedená dělovka skončila až v síti! Asistence: Milan Gulaš.
     
    13:53
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jacob Cardwell – 2 min., nedovolené bránění), za faul na Conora Allena.
    10:46 Patrik POULÍČEK - 0:1
     
    10:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se dostaly do přečíslení čtyř proti třem, které sehrály velmi dobře! Sýkora vracel kotouč mezi kruhy na volného PATRIKA POULÍČKA, který zakončil nad beton Milčakova přesně k tyči. Překvapivé vedení pro Dynamo! Asistence: Petr Sýkora, Daniil Miromanov.
     
    09:13
    Gulaš nabral rychlost ve středním pásmu a od Indráka obdržel kotouč, šikovně se prosmýkl obranou a svou individuální akci zakončil střelou těsně vedle levé tyče!
     
    07:09
    Tentokrát už to vyšlo a Nedorost vypálil z první, zamířil však pouze do betonu Ondřeje Kacetla!
     
    06:23
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Tomáš Vondráček – 2 min., podrážení).
     
    03:18
    Nahození Čerešňáka vypadlo Kacetlovi z lapačky, Gulaš ještě vracel puk před branku, ale tam nebyl nikdo v modrobílém. Dopředu zamířili hosté a Tomáš Vondráček trefil z pravého kruhu horní tyč plzeňské svatyně!
     
    00:14
    Hned v úvodu veliký závar před Kacetlem! Indrák obkroužil branku a následně se snažil dorážet Nedorost i Gulaš, pardubický gólman prozatím odolal.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 15. L. Kaňák (Gulaš), 36. Stach (Preisinger) – 11. Poulíček (P. Sýkora, Miromanov), 34. Marosz (Kusý, Holland), 61. Marosz (Wishart, Hrabal)


    HC Škoda Plzeň: Milčakov (Frodl) – J. Kindl (A), Jones, Allen, L. Kaňák, Pulpán, Čerešňák – Indrák (A), Nedorost, Gulaš (C) – Stach, Preisinger, Kratěna – D. Kindl, Kracík, V. Němec – Straka, Kodýtek, Eberle – Kantner.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Wishart, Cardwell, Hrabal, Holland, Čáslava, Miromanov – Rolinek (C), Bubela, Vondráček – Kusý, Marosz, Treille (A) – Perret, Poulíček, P. Sýkora (A) – T. Svoboda, Venkrbec, Dušek – Mandát.

    Rozhodčí: Hribik, Veselý – Lhotský, Kis

    Diváci: 5765
    thejrc.org