Sparta – Chomutov 4:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 8:3 (kon.) | Plzeň – Pardubice 2:3 (po pr.)
Mountfield HK – K. Vary 4:2 (kon.) | Litvínov – Olomouc 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 30.09.2018, 17:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:52
    Světýlko na konci karlovarského tunelu se mírně zvětšuje. Po lepší hradecké pasáži je totiž Juraj Bezúch (HKM) vyloučen za nedovolené bránění, hosté se mohou v přesilovce dostat na dostřel!
     
    40:50
    Zbytečným útočním faulem se provinil Ondřej Beránek (KVA). Dvě minuty za podrážení, Hradečtí jdou na svou třetí přesilovou hru.
     
    35:54
    Ale je tu další přesilovka pro Vary. Jejich zákrok sudí neposoudili jako faul, ale ten Petra Koukala (HKM) ano. Menší trest za podrážení.
     
    33:11
    A právě Lukáš Vopelka (HKM) je vyloučen za faul na jmenovce Rachůnka, což se domácímu publiku vůbec nelíbí, ale nic s tím nenadělá. Dvě minuty za napadení a druhá přesilovka hostů.
     
    27:02
    Daniel Krejčí (KVA) před brankou zadržel Michala Dragouna, který se chystal na dorážku. Dvě minuty za hákování a Hradec půjde po úklidu ledu na svou druhou přesilovku. Tu první využil po půlminutě.
     
    19:55
    Ještě je tady jedno přerušení. Petr Zámorský (HKM) nezvládl vypíchnout karlovarskou rozehrávku a pak fauloval jednoho z protihráčů. Zásah do nohou přináší hostům první přesilovku.
     
    05:49
    Hradec si zahraje první přesilovku utkání, Matic Podlipnik (KVA) je vyloučen za hákování.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 7. Zámorský (Vincour, Rosandić), 18. Koukal (M. Chalupa, Smoleňák), 36. Kukumberg (Bezúch, Vopelka), 45. Vincour (R. Pavlík, Cibulskis) – 35. Plutnar, 51. T. Havránek (TS)


    Mountfield HK: Maxwell (J. Pavelka) – Zámorský, Nedomlel, Cibulskis, Graňák (A), F. Pavlík, Rosandić, Š. Havránek – Smoleňák, Koukal (C), M. Chalupa – Vincour, Dragoun, R. Pavlík – Paulovič, Miškář, Rákos (A) – Vopelka, Kukumberg, Bezúch.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Bednář) – Krejčí, Sičák (A), L. Vágner, Podlipnik, Šenkeřík, Kovačevič, Plutnar – Flek, Balán (A), T. Rachůnek – Kohout, T. Mikúš, O. Beránek – Gorčík, Skuhravý (C), Lapšanský – Stloukal, Kverka, T. Havránek.

    Rozhodčí: Šír, Horák – Kajínek, Zavřel.

    Diváci: 4684
    bahis siteleri