Sparta – Chomutov 4:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 8:3 (kon.) | Plzeň – Pardubice 2:3 (po pr.)
Mountfield HK – K. Vary 4:2 (kon.) | Litvínov – Olomouc 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 30.09.2018, 17:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:43 Tomáš HAVRÁNEK - 4:2
     
    50:43
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A vida! Mladík TOMÁŠ HAVRÁNEK trestné střílení využívá a ve svém 16. extraligovém utkání střílí premiérovou branku! Úřadující juniorský šampion si Maxwella rozhýbal a pak mu parádně poslal kotouč mezerou mezi nohama – 4:2.
    44:52 Tomáš VINCOUR - 4:1
     
    44:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po pěti minutách třetí třetiny Mountfield odskakuje do pohodlného náskoku a přibližuje se k vítězství! Radovan Pavlík poslal přes modrou čáru křižný kotouč, který dojel za zády obránce TOMÁŠ VINCOUR. Před Závorkou se mu postavil, ale to mu nezabránilo, aby ho poslal přesně do růžku nad lapačku – 4:1! Asistence: Radovan Pavlík, Oskars Cibulskis.
    35:39 Roman KUKUMBERG - 3:1
     
    35:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    A přesně to se vzápětí stává a hradeckým stadionem zní poprvé v letošní soutěži hitovka Sweet Caroline! Vopelka zavezl puk k mantinelu a pak nahrál na střed, kde ho nedůrazný sok nedokázal odpálit. Bezúch ho tak přenechal ROMANU KUKUMBERGOVI, jenž z první krásně vymetl bližší růžek branky. Hradec po minutě a půl odskakuje zpátky na rozdíl dvou branek – 3:1! Asistence: Juraj Bezúch, Lukáš Vopelka.
    34:05 Michal PLUTNAR - 2:1
     
    34:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je to tady! Energie přesilovku využívá a zvyšuje naději na překvapivý úspěch. MICHAL PLUTNAR prokázal velkou šikovnost, když si po pravé straně najel do hodně ostrého úhlu, a přesto následně vystřelil s neuvěřitelnou přesností do růžku. Maxwell se jenom ohlédl a už je to jenom o gól – 2:1! Bez asistence.
    17:18 Petr KOUKAL - 2:0
     
    17:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Co se Mountfieldu nepovedlo z vytrvalé územní převahy, to zvládl z protiútoku. Hosté vystihli rozehrávku domácích, ale situace je strhla příliš dopředu a zapomněli na zadní vrátka. Proto mohla první formace Hradce prchout dopředu ve třech na jednoho, Matěj Chalupa přihrál na pravou stranu PETRU KOUKALOVI, a ten krásně vymetl vzdálenější růžek střelou do Závorkova protipohybu – 2:0! Asistence: Matěj Chalupa, Radek Smoleňák.
    06:22 Petr ZÁMORSKÝ - 1:0
     
    06:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté potřebovali na využití přesilovky jen 33 sekund a ujímají se vedení! Mislavu Rosandičovi ještě zajímavý manévr před Závorkou nevyšel, puk mu utekl, ale pak od modré čáry vystřelil PETR ZÁMORSKÝ. Gólman měl zakrytý výhled, proto mu kotouč propadl za záda, a hradecký zadák se doma prosazuje podruhé v řadě – 1:0! Asistence: Tomáš Vincour, Mislav Rosandič.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 7. Zámorský (Vincour, Rosandić), 18. Koukal (M. Chalupa, Smoleňák), 36. Kukumberg (Bezúch, Vopelka), 45. Vincour (R. Pavlík, Cibulskis) – 35. Plutnar, 51. T. Havránek (TS)


    Mountfield HK: Maxwell (J. Pavelka) – Zámorský, Nedomlel, Cibulskis, Graňák (A), F. Pavlík, Rosandić, Š. Havránek – Smoleňák, Koukal (C), M. Chalupa – Vincour, Dragoun, R. Pavlík – Paulovič, Miškář, Rákos (A) – Vopelka, Kukumberg, Bezúch.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Bednář) – Krejčí, Sičák (A), L. Vágner, Podlipnik, Šenkeřík, Kovačevič, Plutnar – Flek, Balán (A), T. Rachůnek – Kohout, T. Mikúš, O. Beránek – Gorčík, Skuhravý (C), Lapšanský – Stloukal, Kverka, T. Havránek.

    Rozhodčí: Šír, Horák – Kajínek, Zavřel.

    Diváci: 4684
    thejrc.org