Sparta – Chomutov 4:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 8:3 (kon.) | Plzeň – Pardubice 2:3 (po pr.)
Mountfield HK – K. Vary 4:2 (kon.) | Litvínov – Olomouc 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:1 (2:0, 0:0, 2:1)
Piráti Chomutov
Neděle 30.09.2018, 15:00 • O2 arena, Praha 9 (Libeň) • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:53 Ivan HUML - 4:1
     
    58:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov však nesložil zbraně a připravuje Machovského o čisté konto. Z rychlého útoku se úspěšným střelcem stává IVAN HUML, který se trefil do poloodkryté klece roztaženého domácího brankáře. Asistence: Bohumil Jank, Lukáš Vantuch.
    55:37 Miroslav FORMAN - 4:0
     
    55:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    jenže domácí odpovídají rychlou protiakcí. MIROSLAV FORMAN ujel s pukem kupředu, ve třetině si kotoučem trochu pohrál, zmátl bránící hráče a z vrchu pravého kruhu přesně zamířil ke vzdálenější tyči. Asistence: Lukáš Pech.
    51:29 Tomáš PAVELKA - 3:0
     
    51:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané jdou do pohodlného náskoku 3:0. TOMÁŠ PAVELKA od modré čáry napálil dělovou ránu, která proletěla mezi betony Stezky a okamžitě se odrazila od spodní zadní tyče ven z brány. Asistence: Andrej Kudrna.
    19:35 Petr VRÁNA - 2:0
     
    19:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kudrna na modré čáře zachytil rozehrávku z pásma Sparty, najel do levého kruhu, odkud vystřelil. Puk se odrazil od Stezkových betonů na hůl PETRA VRÁNY, který neměl problém s nasměrováním kotouče do prázdné klece. Asistence: Andrej Kudrna, Robert Říčka.
    13:09 Petr KUMSTÁT - 1:0
     
    13:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Perfektní přesilovkovou souhru předvedli domácí hokejisté. Několikrát si vyměnili svižně kotouč, že to bránící hráči neměli šanci řádně ubránit. Konečnou ránu zasadil PETR KUMSTÁT, který číhal před bránou a nasměroval puk do odkryté klece přesunujícího se Stezky. Asistence: Lukáš Pech, Petr Kalina.
    Marken.cz

    Martina Nová

    Branky a nahrávky: 14. Kumstát (Pech, Kalina), 20. P. Vrána (Kudrna, Říčka), 52. T. Pavelka (Kudrna), 56. Forman (Pech) – 59. Huml (Jank, Vantuch)


    HC Sparta Praha: Machovský (Honzík) – Blain, Kalina, T. Pavelka, Košťálek, Gregorc, Delisle – Kudrna, P. Vrána (C), Říčka – Jarůšek, Klimek, Buchtele – Forman, Pech (A), Kumstát – Černoch, Sill, Smejkal – Beran.
    Piráti Chomutov: Stezka (Š. Lukeš) – Jank, Mrázek, Dietz, Knot, Štich, Valach, Trefný – Skokan, V. Růžička (A), Sklenář – Vantuch, Huml (A), Tomica (C) – J. Havel, Klhůfek, Koblasa – J. Stránský, Šťovíček, A. Dlouhý.

    Rozhodčí: Bejček, Jeřábek – Jindra, Zíka

    Diváci: 5 971
    thejrc.org