Slavia Plzeň – Jičín 4:8 (kon.) | Olomouc – Chodov 1:13 (kon.) | Střešovice – Ostrava 6:11 (kon.)
Ne – Liberec 8:7 (2:1 po s.n.) | Panthers – Vítkovice 5:6 (po pr.) | Židenice – Bohemians 2:4 (kon.)
konec
FBS Olomouc
1:13 (1:4, 0:3, 0:6)
FAT PIPE Florbal Chodov
Neděle 30.09.2018, 15:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • ČEZ Extraliga žen • 5. kolo
     
    Třetí třetina už byla naprostou exhibicí pražských florbalistek, které domácí hráčky přehrávaly ve většině herních prvků, když přidaly dalších šest branek. Hanačky sice měly několik dalších tutovek, ale krom trefy z úvodní třetiny už žádnou neproměnily. Chodov si díky dalším třem bodům upevňuje vedoucí příčku, Olomouc naopak zůstává napospas ostatním celkům z nižších pozic. Ode mě je to z Olomouce pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne. (16:54:30)
     
    Nejlepší hráčky utkání: Martina Pejzlová (FBS Olomouc) – Gabriela Tožičková (FAT PIPE Florbal Chodov)
     
    Střely na branku celkem: Olomouc – 19, Chodov – 49
     
    Střely na branku ve 3. třetině: Olomouc – 6, Chodov – 17
     
    Konec zápasu.
     
    59:19
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pražanky přidávají už třináctou trefu! Po nacvičené kombinaci se dostala k palbě z velké vzdálenosti MARKÉTA SVAČINOVÁ, jejíž dělovka zasvištěla přímo do spodního rohu olomoucké klece. Asistence: Kristina Belicová.
     
    58:41
    Bořutová se dostala k obrovské tutovce, fantastický rozštěp Christiánové ale všemu zabraňuje. Chodovské florbalistky mohou rozehrávat od zadních řad.
     
    57:41
    Bořutová se dostala k nahrávce na Reimerovou, jenže druhá jmenovaná neměla dostatek prostoru. Christiánová tak ukrývá míček po výstrojí bez větších potíží.
     
    56:13
    Chodov právě vstřelil branku!
    A je tu další úder! Chodov nyní přidává svou dvanáctou branku, když se po rychlém úniku prezentuje parádní ránou do šibenice PETRA BERÁNKOVÁ. Kubíčková byla bez větších šancí na zákrok. Asistence: Kristina Belicová.
     
    55:26
    Hanačky jsou nadále pod obrovským tlakem , Chodov se totiž výraznou ofenzivní hrou takřka svého soupeře nepouští k míčku. Ze závěru se tak stává prakticky jen exhibice.
     
    54:55
    Řepková se v této chvíli vrací na hrací plochu, Chodov tak nyní bude mít k dispozici menší přesilovou hru.
     
    53:38
    Chodov právě vstřelil branku!
    A Chodov přidává hned další branku i při hře čtyř proti čtyřem. Ránu Belicové sice ještě Kubíčková dokázala vyrazit před sebe, PETRA BERÁNKOVÁ však již dokázala poskakující míček dorazit. Asistence: Kristina Belicová.
     
    53:23
    Poměr hráček na hřišti se v této chvíli vyrovnává, za sekání na polovině hřiště jde na trestnou lavici Tereza Mošťková (OLO).
     
    52:55
    Olomoucké hráčky nyní budou mít další přesilovku, po tvrdém zákroku Martiny Řepkové (CHD) na Pejzlovou jde zkušená chodovská hráčka na trestnou lavici na hrubost.
     
    52:17
    Svačinová nepřeháněla svou aktivitu a raději poslala míček zpět na Tožičkovou, ta se však už dostala k palbě. Po výjezdu a snížení střeleckého úhlu v podání Kubíčkové je však po tutovce.
     
    51:33
    Preisslerová se ocitla na pravém křídle úplně sama, avšak moment překvapení se jí využít nepodařilo. Po palbě z velkého úhlu trefuje jen boční tyč.
     
    50:41
    Křížková se střetla Pekárkovou, což málem vyústilo v menší konflikt. Po domluvě rozhodčích však obě hráčky nakonec odcházejí v poklidu na střídačky.
     
    49:41
    Pekárková se dostala do brejku po obrovské minele Sedlákové, jenže nestačila pořádně zamířit. Kubíčková tak vytahuje pohotový zákrok.
     
    48:40
    Tožičková před brankou dokázala celkem účelně operovat, avšak ve spleti hokejek a nohou se k balónku přeci jen nedostala. Kubíčková tak míček vykopla mimo brankoviště.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 17. Oháňková (Mošťková) – 1. Plášková (Pekárková), 4. Tožičková (Nosková), 7. Tožičková (Preisslerová), 16. Nosková (Tožičková), 29. Ka. Kellovská (Řepková), 36. Hanzlíková (Christiánová), 39. Tožičková (Preisslerová), 41. Frantíková (Preisslerová), 42. Řepková (Pekárková), 47. Peštová (Belicová), 54. P. Beránková (Belicová), 57. P. Beránková (Belicová), 60. Svačinová (Belicová)


    FBS Olomouc: Kubíčková (Franková) – Jakubkovičová, Křížková, Václavíková, Sedláková, Pejzlová – Kylarová, Manová, Oháňková – Mošťková, Slezáková, Žáková – Reimerová (C), Bořutová, Tomanová.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Christiánová (Provázková) – Jiráková, Tožičková, Nosková, Vrbová, Svačinová – Frantíková (C), Preisslerová, Pekárková – Plášková, Řepková, P. Beránková – Belicová, Peštová, Hanzlíková – Ka. Kellovská.

    Rozhodčí: Patrik Mik, Petr Szilvási

    Diváci: 73
    bahis siteleri