Linz – Znojmo 3:1 (kon.)
konec
Steinbach Black Wings Linz
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 30.09.2018, 17:30 • Keine Sorgen Eisarena Linz • bet-at-home ICE Hockey League • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:02
    Linz právě vstřelil branku!
    Jeden ze znojemských obránců upadl na útočné modré, domácí se tak dostali do přečíslení dva na jednoho. První střelu Tomáš Halász dokázal zlikvidovat, na následnou dorážku COREYHO LOCKEHO však nedosáhl. Asistence: Dragan Umicevic, Brian Lebler.
     
    50:30
    Linz právě vstřelil branku!
    Tak to je škoda. Linz vyhrál v útočném pásmu vhazování na modrou na beky. Jeden z obránců vyslal puk na bránu a COREY LOCKE puk šikovně tečoval za záda bezmocného brankáře. Asistence: Aaron Brocklehurst, Jonathan D'Aversa.
     
    13:40
    Linz právě vstřelil branku!
    Domácí proměňují dlouhou početní výhodu a vyrovnávají. Halász vyrazil prudkou střelu od modré, kterou z kruhu dorážel D'Aversa. I s jeho střelou si dokázal znojemský gólman poradit, na další pokus BRACKENA KEARNSE byl však krátký. Asistence: Jonathan D'Aversa, Kevin Kapstad.
     
    01:08
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je fantazie! Rick Schofield nejprve v obrovské šanci nesmírnou dělovkou napálil pouze boční síť Halaszovy svatyně, poté se Orli ujali rychlého protiútoku a sami ukázali Linzi, jak se střílí góly! Autorem branky byl ANTHONY LUCIANI. Asistence: Jan Lattner a Marek Kalus.

    Tomáš Teplý

    Branky a nahrávky: 14. Kearns (D'Aversa, Kapstad), 51. Locke (Brocklehurst, D'Aversa), 59. Locke (Umicevic, Lebler) – 2. Luciani (Lattner, Kalus)


    Steinbach Black Wings Linz: Kickert – Rutkowski, Kapstad, Altmann, Matzka, Brocklehurst, D´Aversa, Kragl, Ober – DaSilva, Kearns, Hickmott – Umicevic, Locke, Lebler – Kristler, Schofield, Woger – Gaffal, Leiler, Bruckler
    HC LERAM Orli Znojmo: Halász – Sedlák, McEachen, Kruckovyč, Parkkonen, Lattner, Stehlík, Šnajnar – Kalus, Stretch, Luciani – Hlava, Braes, McPherson – Špaček, Bartoš, Guman – Matuš, Bulín, Mrázek – Oščádal

    Rozhodčí: Berneker, Zrnič – Nothegger, Kontschieder

    Diváci: 4350
    thejrc.org