Slavia – Dukla Praha 2:3 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 2:0 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
2:0 (2:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Pondělí 01.10.2018, 13:00 • Generali Arena, Praha-Bubeneč • Juniorská liga – Čechy • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání končí očekávaným vítězstvím Sparty, která si se svým soupeřem poradila poměrem 2:0. Pražský celek měl celé utkání výraznou územní převahu, rozdíl ve skóre mohl být daleko vyšší. Své by o tom mohl povídat hostující brankář Luksch, který nejednou podržel svůj celek. Pražané byli směrem dopředu nesmírně aktivní, co se týče obrany, ta si rovněž počínala zodpovědně. Dynamo toho směrem dopředu moc nepředvedlo, Kotek se v domácí brance spíše nudil. (14:52:42)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Zdá se, že se Dynamo nedostane na dostřel jediné brance, aktivnější je i nadále Sparta.
     
    88
    Nakonec to dalším centrem zkoušel Sláma, který trefil pouze nohu protihráče. Sparta to opět zkusí prostřednictvím autového vhazování.
     
    87
    Cabadaj se pokoušel prohnat po pravém křídle, kde mu cestičku vpřed zatarasil Jiran. Dynamo si ale kulatého nesmyslu moc dlouho neužilo.
     
    84
    Sláma se chtěl manévrem zbavit jednoho z protihráčů, ten mu ale tento záměr hravě přečetl. Autového vhazování se ujme hostující Zachař.
     
    83
    Balón se kroutil směrem k brance, nakonec na něj naskočil Tomášek, jehož hlavička nebyla přesná. Hosté budou ještě vhazovat.
     
    82
    Je pískáno ve prospěch hostujícího celku. Nedovoleným zákrokem si u postranní čáry pomohl Dudl, České Budějovice budou rozehrávat standardku.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Pražané jsou i nadále mnohem aktivnější, Dynamo se absolutně nemůže dostat na druhou stranu.
     
    80
    Luksch je v posledních vteřinách v permanenci. Tentokráte to přímo na bránu zkoušel jeden z domácích, tvrdá dělovka ale brankáře nepřekonala.
     
    79
    Albiach šikovně posílal míč před bránu, kde ho Luksch vyrazil pouze před sebe. Jako první byl u míče Cabadaj, který byl odrazem natolik překvapený, že vůbec nevystřelil.
     
    78
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Lamine Traoré, přichází Jakub Sláma.
     
    78
    Luksch si připsal další zákrok, tentokráte po hlavičce Pence, který si způsobil nějaké menší zranění. Momentálně se nehraje.
     
    77
    Albiach se v pokutovém území otočil s míčem, do dráhy letu strčil nohu jeden z protihráčů. Následovat bude další rohový kop.
     
    76
    Jiran se okamžitě po svém příchodu na hrací plochu zapojil útočné akce, která ale skončila hodně rychle. Směrem dopředu to zkouší Sparta.
     
    75
    Luksch se po delší době zapotil, z větší vzdálenosti ho pořádně prověřil Albiach, jehož dělovka skončila přesně v rukavicích brankáře.
     
    74
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Martin Lindák, přichází Marcel Jiran.
     
    73
    Cabadaj se pokoušel proniknout středem hrací plochy, kde ho ale fauloval Sedlák. Sparta okamžitě rozehrála volný kop nakrátko.

    David Suchý

    Branky: 24. Burda (pen.), 35. Novotný

    Karty:   58. Burda (SPA)


    AC Sparta Praha: Kotek- Dudl, Penc, Burda (C), Flak, Palečko (62. Cherak), Traoré (78. Sláma), Cabadaj, Hájek, Albiach, Novotný
    Náhradníci: Chervak, Tasić, Alić, Ambler, Sláma, Maksić, Benada

    SK Dynamo Č. Budějovice: Luksch – Kočí (C), Tomášek, Lindák (74. Jiran), Pařízek (65. Sedlák), Matoušek, Zachař, Krejčí, Kalousek, Kadlec, Rauscher
    Náhradníci: Dubljanić – Jiran, Sedlák

    Rozhodčí: Matějček – Flimmel, Vít

    Diváci: 50
    thejrc.org