Sampdoria – Spal 2:1 (kon.)
konec
UC Sampdoria
2:1 (1:1)
Spal
Pondělí 01.10.2018, 20:30 • Stadio Comunale Luigi Ferraris • Italská Serie A • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 13:19. (22:28:19)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Sampdorie Janov, která svého soupeře porazila poměrem 2:1. Do vedení se sice dostal soupeř, avšak domácí nakonec otočili nepříznivý výsledek ve svůj prospěch. Sampdoria měla téměř celý druhý poločas obrovskou převahu, za což si logicky vedoucí branku zasloužila. Spal začal hrát až po inkasované brance, avšak ani on neměl k druhé trefě daleko. Své by o tom mohl povědět Petagna, který byl ve druhém poločase hodně vidět.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Rozehrávka cvičeným signálem se moc nevydařila, Costa trefil hned prvního protihráče. Poté se tentýž hráč nacházel v ofsajdu.
     
    90+3
    Lazzari se musel s míčem vrátit až ke středovému kruhu, odkud poslal kolmici na Costu. Ten vybojoval další rohový kop.
     
    90+2
    Střídající Jankto se snažil u rohového praporku vybojovat alespoň aut, nakonec z toho byl pouze nedovolený zákrok.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Andrea Petagna (Spal).
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Tlak Spalu stále sílí, domácí mají velké problémy před vlastní šestnáctkou.
     
    87
    Felipe hledal forvarda Petagnu, který šikovně roztáhl hru na pravou stranu. Nakonec si na centr naskočil Antenucci, jenž hlavičkoval nad branku.
     
    86
    Faresovi přihrávka trvala trochu dlouho, nakonec napadající Jankto odpálil míč do zámezí. Hosté okamžitě hodili míč zpět na hrací plochu.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Domácí jsou v posledních minutách pasivní, na což by postupem času mohli doplatit.
     
    84
    Tentokráte si Petagna hrudí zpracoval míč, následně levačkou vypálil na bránu. Domácí brankář Audero neměl s tímto projektilem problém.
     
    83
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Karol Linetty, přichází Jakub Jankto.
    Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Alberto Paloschi, přichází Mirco Antenucci.
     
    82
    Do vzduchu se pokoušel dostat Petagna, který ale v hlavičkovém souboji neuspěl. V opačném případě by jsme sledovali vyloženou šanci hostů.
     
    81
    Už se opět pokračuje ve hře, Paloschi číhá za postranní čárou na vpuštění zpět do hry. Jeho celek bude hrát chvíli v početní nevýhodě.
     
    80
    Na druhé straně se po míči natahoval Paloschi, který nakonec trefil domácího Tonelliho. Zdravotní problémy má právě prvně jmenovaný.
     
    79
    Střídající Caprari se dostal s míčem do velice nebezpečného prostoru, odkud zkoušel brankáře překonat střelou z kroku. Gomis si zakončení pohlídal.
     
    76
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Fabio Quagliarella, přichází Dawid Kownacki.

    David Suchý

    Branky: 25. Linetty (Quagliarella), 60. Defrel (Quagliarella) – 21. Paloschi

    Karty:   40. Ekdal (SMD), 49. Murru (SMD), 70. Praet (SMD) – 37. Felipe (SPAL), 40. Everton Luiz (SPAL), 90. Petagna (SPAL)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 13:19.
    UC Sampdoria: Audero – Bereszyński, Tonelli, J. Andersen, Murru – É. Barreto, Ekdal, Linetty (83. Jankto) – Praet – Quagliarella (C) (76. Kownacki), Defrel (66. Caprari).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Belec – Vieira, Sala, Jankto, G. Ramírez, Colley, J. Tavares, A. Ferrari, Caprari, Kownacki, Rolando.

    Spal: A. Gomis – Cionek, Djourou, Felipe – Lazzari, Schiattarella, Everton Luiz (65. Missiroli), Valoti (71. Fares), F. Costa – Petagna (C), Paloschi (83. Antenucci).
    Náhradníci: Thiam, V. Milinković-Savić – Missiroli, Šimić, Antenucci, Floccari, Valdifiori, Moncini, Bonifazi, Vicari, Dickmann, Fares.

    Rozhodčí: La Penna – Bottegoni, Caliari
    ocianews.com