Benátky n/J – Poruba 2011 3:4 (0:1 po s.n.) | Jihlava – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Motor ČB – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Slavia – Litoměřice 2:0 (kon.) | Přerov – Třebíč 3:1 (kon.) | Prostějov – Havířov 5:0 (kon.)
Kadaň – Kladno 0:3 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:2 (2:0, 0:0, 2:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 03.10.2018, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě to je pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:52:04)
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 44 – 23
    Střely mimo: 21 – 8
    Zblokované střely: 10 – 10
    Vhazování: 41 – 23
    Přesilové hry: 2/6 – 0/4
     
    Je konec! Motor nakonec dotáhl své utkání nakonec do vítězného konce, i když to ve třetí třetině ještě bylo drama! Severočeši totiž vstřelili na začátku poslední periody branku zásluhou Daniela Vrdlovce a bylo to jen o gól. Na tuto branku zareagoval parádní ranou z první Martin Novák, jenž dodal svému týmu ztracený dvoubrankový náskok. Ústí se nevzdávalo a znovu dokázalo snížit na rozdíl jedné branky, když se trefil Antonín Melka. Klid českobudějovickému týmu dodal Miloslav Čermák, jenž tečoval nahození Vydareného a jenž vstřelil svůj druhý gól v utkání.
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Přesto mohli ještě domácí se o výsledek obávat! Tomáš Pšenička pálil ze středu hřiště, jenže jeho pokus udržel Kváča mezi tělem a rukou.
     
    59:02
    Minuta do konce! Slovan to ani nezkouší bez brankáře a vypadá to, že o dnešních třech bodech je rozhodnuto.
     
    58:34
    Martin Novák se dostával do šance, ale na poslední chvíli byl odzbrojen. Na druhou stranu se tedy řítí hostující tým. Jenže nic nevymyslel.
     
    57:35
    Karel Plášil za to dobře vzal. Vydal se na útočný výlet, vypálil od modré. Jeho rána letěla jen těsně vedle a puk se poté odrazil za branku.
    56:36 Miloslav ČERMÁK - 4:2
     
    56:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle může být rozhodující branka! Vydarený pálil od modré a do jeho rány sáhl MILOSLAV ČERMÁK, jenž nasměroval puk do brány. Je otázkou, jestli si na puk ještě nesáhl Martin Novák, který stál na brankovišti. Asistence: René Vydarený.
     
    56:12
    Dobře to myslel Roman Přikryl. Ten měl těžkou pozici pro střelu, tak posílal puk brankovištěm. Zde nikdo z domácích nedorážel a Groh raději puk lapil.
     
    55:37
    Jiří Šimánek je na ledě!
     
    55:20
    Skvělá práce Milana Dančišina! Ten skvěle napadal rozehrávajícího hráče, kterého donutil k chybě a vhazovat se bude po pravici brankáře hostí.
     
    54:21
    Po úmyslném ofsajdu se vhazovalo v obranném pásmu hostí. Ke střele se dostal Žiga Pavlin a jeho rána nebyla vůbec špatná. Groh musel zasahovat.
     
    54:06
    V Budvar aréně je 5549 diváků!
     
    53:53
    Slovan vyhrál vhazování v útočném pásmu a dobře kombinoval. Nakonec vypálil Martin Vágner, na jehož střelu měl Kváča dobrý výhled a našel jí v lapačce.
     
    53:36
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jiří Šimánek – 2 min., podrážení).
    52:12 Antonín MELKA - 3:2
     
    52:12
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Severočeši se nevzdávají a už je to zase jen o gól! Krásná rychlá kombinace, která šla z hokejky na hokejku skončila u ANTONÍNA MELKY, který z prostoru mezi kruhy trefil místo u tyčky. Asistence: Jakub Březák a Tomáš Pšenička.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. Čermák (Pavlin, Gilbert), 12. Šimánek (Pýcha, R. Přikryl), 49. M. Novák (Bradley, Fillman), 57. Čermák (Vydarený, Bradley) – 45. Vrdlovec (Melka), 53. Melka (Březák, Pšenička)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil – Čermák, Gilbert, Z. Doležal – Beránek, Dančišin, P. Novák – M. Novák, Bradley, Heřman – Šimánek, R. Přikryl, Babka.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Groh (J. Dlouhý) – M. Vágner, Zukal, Březák, M. Jandus, Jeřábek, Weinhold, Mert – Melka, Vrdlovec, L. Volf – T. Jandus, Pšenička, Jícha – Krliš, Davídek, Tůma – Chrpa, Severa.

    Rozhodčí: Přikryl, Ondráček – Štofa, Beneš
    ocianews.com