Benátky n/J – Poruba 2011 3:4 (0:1 po s.n.) | Jihlava – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Motor ČB – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Slavia – Litoměřice 2:0 (kon.) | Přerov – Třebíč 3:1 (kon.) | Prostějov – Havířov 5:0 (kon.)
Kadaň – Kladno 0:3 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:2 (2:0, 0:0, 2:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 03.10.2018, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:36 Miloslav ČERMÁK - 4:2
     
    56:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle může být rozhodující branka! Vydarený pálil od modré a do jeho rány sáhl MILOSLAV ČERMÁK, jenž nasměroval puk do brány. Je otázkou, jestli si na puk ještě nesáhl Martin Novák, který stál na brankovišti. Asistence: René Vydarený.
    52:12 Antonín MELKA - 3:2
     
    52:12
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Severočeši se nevzdávají a už je to zase jen o gól! Krásná rychlá kombinace, která šla z hokejky na hokejku skončila u ANTONÍNA MELKY, který z prostoru mezi kruhy trefil místo u tyčky. Asistence: Jakub Březák a Tomáš Pšenička.
    48:59 Martin NOVÁK - 3:1
     
    48:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Druhá využitá přesilová hra a už je to zase o dvě branky! Fillman poslal puk na Bradleyho, jenž našel přes šířku hřiště MARTINA NOVÁKA, jehož rána z první trefila šibenici Grohovy branky. Navíc ten toho moc neviděl. Asistence: Cody Bradley a Mitch Fillman.
    44:19 Daniel VRDLOVEC - 2:1
     
    44:19
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Už je to o jednu branku! DANIEL VRDLOVEC dostal přihrávku do těžké pozice, jenže parádně trefil růžek Kváčovy brány. Asistence: Antonín Melka.
    11:45 Jiří ŠIMÁNEK - 2:0
     
    11:45
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    O chvilku později už to je o dvě branky! Pavel Pýcha vyslal ránu od modré, jež trefila jen spoluhráče do zad. JIŘÍ ŠIMÁNEK se ale nejrychleji zorientoval na brankovišti a doklepl puk d poloprázdné sítě. Asistence: Pavel Pýcha a Roman Přikryl.
    04:10 Miloslav ČERMÁK - 1:0
     
    04:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočechům stačilo pouhých sedm vteřin na využití přesilovky a jdou do vedení! Pavlin nahodil šikovně kotouč od modré a před brankou skvěle clonil MILOSLAV ČERMÁK, jenž dokázal puk tečovat mimo dosah Groha. Asistence: Žiga Pavlin a David Gilbert.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. Čermák (Pavlin, Gilbert), 12. Šimánek (Pýcha, R. Přikryl), 49. M. Novák (Bradley, Fillman), 57. Čermák (Vydarený, Bradley) – 45. Vrdlovec (Melka), 53. Melka (Březák, Pšenička)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil – Čermák, Gilbert, Z. Doležal – Beránek, Dančišin, P. Novák – M. Novák, Bradley, Heřman – Šimánek, R. Přikryl, Babka.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Groh (J. Dlouhý) – M. Vágner, Zukal, Březák, M. Jandus, Jeřábek, Weinhold, Mert – Melka, Vrdlovec, L. Volf – T. Jandus, Pšenička, Jícha – Krliš, Davídek, Tůma – Chrpa, Severa.

    Rozhodčí: Přikryl, Ondráček – Štofa, Beneš
    thejrc.org