Lok. Moskva – Schalke 0:1 (kon.) | PSG – CZ Bělehrad 6:1 (kon.) | Atlético – Club Brugge 3:1 (kon.)
Dortmund – Monaco 3:0 (kon.) | Porto – Galatasaray 1:0 (kon.) | Neapol – Liverpool 1:0 (kon.)
Eindhoven – Inter 1:2 (kon.) | Tottenham – Barcelona 2:4 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
3:0 (0:0)
AS Monaco
Středa 03.10.2018, 21:00 • Signal Iduna Park, Dortmund • Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u Ligy mistrů na počtěnou! (22:59:53)
     
    Borussia Dortmund po vyrovnaném prvním poločasu zabrala, vstřelila tři branky a zaslouženě poráží Monako!

    Základem úspěchu bylo povedené střídaní Luciena Favreho, který o poločase poslal na hřiště ve skvělé formě hrajícího Jacoba Bruuna Larsena, jenž hned na startu druhé půle dal branku. Borussia pokračovala v dobré hře a Paco Alcácer vstřelil druhou branku, ačkoliv předtím neproměnil penaltu. Kosmeticky poté upravoval na výsledných 3:0 Marco Reus.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+2. Marco REUS - 3:0
     
    90+2
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak ještě jeden hřebíček do rakve knížeckého celku! Jacob Bruun Larsen se na levé straně parádně zbavil bránícího hráče a našel nabíhajícího MARCA REUSE. Byl tam naprosto sám a pokusem na zadní tyčku upravuje na 3:0! Asistence: Jacob Bruun Larsen.
     
    90
    V protiakci dostával Maximilian Philipp přihrávku do vápna, kde ale nezakončil. Domácímu útočníkovi byla přislápnuta kopačka, ale faul na penaltu to nebyl. Nastavují se tři minuty.
     
    89
    Youri Tielemans se dostal k dobrému střeleckému pokusu po zemi. Mířil ke vzdálenější tyčce, ale Bürki jeho ránu vyrazil. Následně ukryl míč i před dotírajícím Falcaem, ale ten byl stejně v ofsajdu.
     
    87
    Utkání se už spíše jen dohrává. Monako je směrem dopředu opravdu špatné a domácí se nemusí nikam hnát. Hrají v klidu a užívají si atmosféru plného Signal Iduna Parku.
     
    86
    Na druhé straně se dostal po pravé straně do akce Marco Reus, jenž po zemi zakončoval proti vyběhnutému Subašićovi. Ten ale vykryl prostor a míč vyrazil.
     
    85
    Samuel Grandsir dostal míč na levou stranu a rychle si nacupital do šestnáctky. Následně centroval na hlavu Falcaa, ale těsně před ním zakročil obránce Dan-Axel Zagadou.
     
    84
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Jadon Sancho, přichází Maximilian Philipp.
     
    82
    Djibril Sidibé posílal míč středem hřiště do vápna. Jeden z domácích hráčů ale zasáhl a míč přihrál brankářovi Bürkimu. Ten si jej zpracoval a následně rozehrál.
     
    80
    Následně se hosté pokoušeli prosadit dalším nákopem na Falcaa, ale ten je dnes hodně mimo hru. Kolumbijský borec se k hlavičce nedostal ani nyní.
     
    79
    Následně dostal míč na levou stranu vápna opět Jacob Bruun Larsen, který si jej následně navedl do středu a zakončoval po zemi. Slabší střelu ale Subašić chytil.
     
    78
    Samuel Grandsir se dostával po přihrávce z levé strany do zakončení, ale na hranici malého vápna to zkoušel patičkou. Frajeřinka mu nevyšla, míč skončil metr vedle branky.
     
    77
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Alexandr Golovin, přichází Nacer Chadli.
     
    75
    Jacob Bruun Larsen se pokoušel něco vymyslet na útočné polovině, ale šel jen do kličky, kterou hostující hráči odhadli. Dánský fotbalista o míč přišel, ale hned jej vybojovali zase domácí.
     
    74
    Domácí pokračují v aktivní kombinaci. Julian Weigl byl ve středu hřiště poslán k zemi střídajícím Grandsirem. Žlutočerní tak budou rozehrávat z vlastní poloviny.

    David Panuška

    Branky: 51. Bruun Larsen (Sancho), 72. Alcácer (Reus), 90+2. Reus (Bruun Larsen)

    Neproměněná penalta: 69. Alcácer (DOR), mimo


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 7:4. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 8:8.
    Borussia Dortmund: Bürki – Ł. Piszczek, Akanji, Zagadou, A. Diallo – Witsel, Delaney (65. Weigl) – M. Wolf (46. Bruun Larsen), Reus, Sancho (84. Philipp) – Alcácer.
    Náhradníci: Hitz – Hakimí, Guerreiro, Dahoud, Philipp, Weigl, Bruun Larsen.

    AS Monaco: Benaglio (45. Subašić) – Raggi, Glik, Jemerson, Henrichs – Tielemans, Aholou, Golovin (77. Chadli) – Sidibé, Falcao, Moussa Sylla (70. Grandsir).
    Náhradníci: Subašić – A. Barreca, N'Doram, Aït Bennasser, Chadli, Grandsir, Diop.

    Rozhodčí: Kulbakov – Žuk, Masljanko
    bahis siteleri