Bílina – Děčín 3:7 (kon.) | Mostečtí Lvi – Klatovy 9:1 (kon.) | Jablonec n/N – Kolín 2:4 (kon.)
Vrchlabí – Letňany 1:3 (kon.) | Trutnov – Dvůr Králové n. L. 4:3 (kon.) | Řisuty – Kobra 6:3 (kon.)
konec
HC Řisuty
6:3 (3:1, 1:0, 2:2)
HC Kobra Praha
Středa 03.10.2018, 18:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:41
    Kobra právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ ŠŤASTNÝ snižuje na 6:3. Po ztrátě domácích v útočném pásmu se dostal do úniku, který hostující útočník zakončil s ledovým klidem. Bez asistence.
     
    53:43
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak Kobra se nakonec prosadila. Drahorád přihrál JAROSLAVU KASÍKOVI, který od břevna dává gól na 2:6 z pohledu Kobry. Asistence: Karel Drahorád a Adam Chlapík.
     
    50:51
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Demolice Kobry pokračuje! Josef Urbanec napřáhl ke střele z levého kruhu, puk se odrazil do předbrankového prostoru, kde byl TOMÁŠ ROD, který vstřelil gól tělem! Asistence: Josef Urbanec a Ondřej Krpata.
     
    46:25
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Je tu hattrick! PETR PATYK dostal přihrávku od Josefa Urbance a z prvního dotyku překonal Moučka a dal tak svůj třetí gól v zápase! Asistence: Josef Urbanec a Jakub Kučera.
     
    35:23
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí kapitán podruhé! David Vyskočil v útočném pásmu přenechal puk MATĚJI KOSOVI, který si pravou na levou stranu a prostrčil kotouč mezi betony Moučka! Asistence: David Vyskočil a Václav Kolářík.
     
    19:02
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci vedou o dvě branky! Po střele od modré čáry se k puku před brankářem dostal PETR PATYK, ten si pohrál s brankářem a zakončil mezi betony! Asistence: Oto Rudovský a Václav Veber.
     
    13:49
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Dvojnásobnou početní výhodu domácí bleskově využívají! Uběhlo pouhých jedenáct sekund a MATĚJ KOS nahodil puk na branku a Mouček si sklepl puk do branky! Asistence: Václav Kolářík.
     
    10:25
    Kobra právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! David Stahl si povyjel vedle branky a to se mu hrubě nevyplatilo. Puku se totiž zmocnil ADAM CHLAPÍK, který zpoza branky zasunul kotouč do sítě. Asistence: Filip Hanták a Jakub Jedlička.
     
    03:12
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Urbanec z pravé strany vystřelil, puk byl ale tečován a dostal se k nikým nehlídanému PETRU PATYKOVI, který zakončil do prázdné klece! Asistence: Tomáš Rod a Josef Urbanec.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 4. Patyk (Urbanec, Rod), 14. Kos (Kolářík), 20. Patyk (Rudovský, Veber), 36. Kos (Vyskočil, Kolářík), 47. Patyk (Urbanec, Kučera J.), 51. Rod (Urbanec, Krpata) – 11. Chlapík (Hanták, Jedlička), 54. Kasík (Drahorád, Chlapík), 57. Šťastný


    HC Řisuty: Stahl (Matuna) – Kučera J., Chládek, Potěchin, Kolářík, Veber, Rudovský – Kos (C), Patyk, Urbanec, Krpata (A), Vyskočil, Fortelka, Piovarči, Hampl, Kučera M., Rod (A), Kalla
    HC Kobra Praha: Mouček (Novák) – Drahorád, Skočovský, Semrád, Schejbal, Verbík J., Verbík R. (A) – Pekárek, Kysela, Hanták, Jedlička, Nestrašil, Tuma, Šteiner Do. (C), Slabý, Chlapík, Kasík, Šteiner Da., Šťastný, Hlinka

    Rozhodčí: Šindel – Marek, Kučera

    Diváci: 88
    bahis siteleri