HC Litvínov – K. Vary 4:3 (po pr.) | Olomouc – Jihlava 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – Kometa Brno 5:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:1 (1:0, 2:0, 1:1 - N 0:1)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 04.10.2018, 17:30 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • Skupina C
Partner:
     
    61:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    VÍTĚZSLAV BROŽ ujel po levé straně domácí obraně – položil si gólmana Hanáků a zakončil přesnou ranou pod horní víko olomoucké branky! Bez asistence.
     
    58:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté dobře sehráli svou přesilovkou kombinaci na jejímž konci byl JAKUB KRAJÍČEK, kterému zakončení nepřekazil ani dobrý obranný zákrok domácího obránce. Ten si ještě sáhl do přihrávky z skrze pásmo a kotouč mírně zpomalil! Jihlavský forward už nakonec neměl před odkrytou brankou těžkou práci. Asistence: Daniel Piskač a Martin Zadražil.
     
    42:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JOSEF PODLAHA zvyšuje už na čtyři nula a skóruje v oslabení! Domácí forward se dostal k odraženému kotouči a prakticky z první prostřelil Chaloupka!. Asistence: Michal Matiaško.
     
    22:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují na rozdíl tří branek! JOSHUA JAMES MÁCHA se nejlépe zorientoval v předbrankovém prostoru a ve zmatku před brankářem Chaloupkem dokázal zakončit! Asistence: David Kalač a Tobiáš Handl.
     
    22:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora vede už 2:0! A to zásluhou gólu DAVIDA ŠTEFKA – ten dostal přesnou přihrávku od Matúše Hlaváče, který stál v prostoru kruhu. Autor gólu prostřelil od modré všechno co mu stálo v cestě! Asistence: Matúš Hlaváč a Jan Matiaško.
     
    08:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    MICHAL MATIAŠKO přesnou ranou otevírá skóre dnešního utkání! Domácí se tak dostávají do vedení 1:0! O gólu ještě musel rozhodnout brankový rozhodčí! Asistence: Josef Podlaha.
    Marken.cz

    Jan Meichsner

    Branky a nahrávky: 9. Matiaško (Podlaha), 23. Štefka (Hlaváč, Matiaško), 23. Mácha (Kalač, Handl), 43. Podlaha (Matiaško) – 58. Krajíček (Piskač, Zadražil), 62. Brož


    HC Olomouc: Hasala (Mokrý) – Harabiš, Bahounek, Klesla, Hlaváč, Vosátko, Rutar, Pírek, – Kalač, Handl, Matiaško, Štefka, Mácha, Horký, Štědrý, Podlaha, Rosecký, Ministr, Kaplan,
    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Javůrek) – Piskač, Křišta, Smolko, Trávník, Zvěřina, Mareš, – Brož, Vala, Zadražil, Krajíček, Menšík, Čermák, Juda, Pigl, Barák

    Rozhodčí: Vrba – Vašíček, Kráľ
    thejrc.org