Jihlava – Č. Budějovice 0:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:2 (0:0, 0:2, 0:0 - N 0:0 - 1:0)
HC Motor České Budějovice
Čtvrtek 04.10.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobrý den, vítáme Vás u dalšího zápasu ELIOD extraligy dorostu, ve kterém se utká domácí HC Dukla Jihlava proti HC Motoru České Budějovice. Utkání začíná na Horáckém zimním stadionu v 17:30 hodin a bude k vidění souboj šestého týmu tabulky se sedmým. Dukla totiž aktuálně získala 11 bodů, Motor o čtyři body méně. Z hlediska kontaktu s postupovou čtyřkou tak půjde o důležité utkání, byť je sezona takřka na začátku.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Maláč (Pulda) – Vovsík, Chvátal, Vranka, Moravec, Hrbek, Sapík – Zdarsa, Polodna, Pavelec – Broža, Melenovský, Jungwirth – Pigl, Michalčuk, Báťa – Kravec. Trenér: Štěpán Moravec

    HC Motor České Budějovice: Lidák (Slanina) – Hromada, Hail, Cibulka, Fousek, Kumpfmüller, Placek, Novák – Kovář, Pitel, Kašpar – Petrásek, Lukeš, Kříž – Sochor, Kantor, Hála – Dubský, Kudrnáč. Trenér: Radek Bělohlav

    Rozhodčí: Marek – Rampír, Kotrba.
     
    Oba mančafty již končí rozbruslení, které plynule naváže na start zápasu. Sudí už jsou také na ledě, tak pojďme na to.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:19
    První útok hostí skončil za Maláčem. Přesněji tedy za jeho brankou.
     
    00:43
    Jonáš Jungwirth se z pravé strany natlačil před branku a zkoušel tak trošku vzduchem nahrát na volného spoluhráče, který puk minul.
     
    01:07
    Poprvé slyšíme i hvizd čárového sudího, pískán je ofsajd.
     
    01:19
    Třiadvacítky zatím frčí. Na druhé straně ukázal podobnou akci jako Jungwirth také hostující Kantor, jehož zakončení Maláč nadvakrát kryje.
     
    01:36
    Přihrávky se zatím dneska zcela nevedou. Také Matyáš Sapík objel prakticky celé útočné pásmo, ale spoluhráče na přesnou přihrávku nenašel.
     
    02:15
    Tyhle teče jsou pro gólmany vždycky příjemné jako ranní probuzení. Pavelcův pokus však dopadl hodně daleko od hostující branky.
     
    02:42
    Možná budeme svědky přesnějších pokusů, jelikož Marek Chvátal jde ven za podražení.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    02:55
    Vranka si za brankou osedlal skákavý puk a nekompromisně jej vyhodil přes všechny čáry. Hra naštěstí přerušena nebyla, na Horáckém zimním stadionu jsme již byli svědky písknutí zakázaného uvolnění v oslabení se bránícího týmu.
     
    03:36
    Tyhle dva pokusy od modré mohou Maláče akorát tak rozchytat. Cibulka nejprve pálil do lapačky gólmana a pak vyprášil jeho betony.
     
    03:52
    Nyní ale Cibulka hezky přihrál puk od modré na levý kruh pro Kudrnáče, jenž se nerozpakoval a? Trefil jistého Maláče.
     
    04:10
    Snad nyní napíšu jméno hostujícího plejera dobře. Tomáše Kudrnáč přerušuje přesilovku svého týmu za zdržování hry – vystřelení puku mimo hřiště.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    04:28
    Beru zpět, hosté jdou opět do přesilovky a budou mít hodně prostoru v pásmu. Šimon Zdarsa totiž podrážel soupeře a jde si sednout za kamarádem Chvátalem.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    04:35
    Maláč zasáhl jistě vyrážečkou, následně je hra přerušena.
     
    04:42
    Chvátal chvatným krokem prchá z místa, kde by dnes chtěl být co nejméně, a síly na ledě se srovnávají.
     
    05:22
    Když nevíš co se základním herním předmětem, tak vystřel. Podobnou věc často aplikuje ve fotbalové Spartě Guélor Kanga a nyní ho od modré napodobil i domácí bek Matyáš Sapík. Však on třeba ten kus černé gumy v kleci jednou skončí. Nyní ho má Lidák na hrudi a ve výstroji.
     
    06:08
    Kdyby Horácký zimní stadion nekryla střecha, a dále se v této konstrukci raději nerýpejme, byl by tento ofsajd domácích viditelný i třeba z letadla.
     
    06:28
    Za svými spoluhráči z trestné míří Kudrnáč, před jihlavskou brankou kryje puk Maláč.
     
    06:28
    Také Jihlava je v pěti.
     
    07:44
    Motor nyní držel puk před Maláčem, ale bez střel se gól dává jen těžko. Domácí se poté dostali k puku a Polodna ukázal, že by se neztratil ani ve fotbale, když přikopl puk svému spoluhráči. Ač tuto nehokejovou věc bych spíše viděl u asistenta Dukly Marka Chvátala. Pokud se k němu v průběhu onlajnu dostaneme, tak budete vědět proč.
     
    08:59
    Když se dva perou, třetí se směje. Tak dlouho trval souboj o puk jednoho hráče domácích a hostí, až se k nim nachomýtl David Polodna a bylo po souboji. Jihlavský útočník se poté zpoza branky snažil puk zamést k levé tyči Lidáka, ale neúspěšně. Gólman Motoru pokryl prostor, hra ale stále pokračuje.
     
    10:07
    Kdyby Moravec jel proti dvěma hráčům, možná by ještě uspěl. Ale trojčlenná motorácká zeď kousek za modrou mu vystavila stopku.
     
    10:44
    Daniel Pavelec podržel puk na modré a následně přihrál naslepo spoluhráči, který ještě pro domácí udržel kotouč. Na chvíli.
     
    11:18
    Polodnovi lehce proskočil puk mezi hokejkou, čímž se domácí šikula vystavil do ofsajdu. A protože jeho spoluhráči jali se napadat soupeře v obranném pásmu, musel čárový písknout.
     
    12:45
    Jihlava také dokázala v útočném pásmu zatahat za pilku, ale stejně jako soupeř, bez gólového vyjádření.
     
    13:18
    Petr Lukeš tušil, kam půjde odražený puk, a také ho na modré zastavil.
     
    13:36
    Tím vybojoval kus černé gumy pro Jana Nováka, jenž je podobně jako jeho o poznání starší slávistický jmenovec obránce. Motorácký bek zkusil nahození s cílem, že třeba by mohl někdo tečovat. Třeba. Zmýlená neplatí, touš jde vedle bez změny.
     
    14:26
    Melenovský za brankou udělal jednu kličku, udržel puk. A asi si řekl, že to ještě nebude dost, tak poslal kapitána hostí Matouše Haila na druhou otočku. A znovu puk podržel. Pak rozehrál na spoluhráče.
     
    15:21
    Tohle nebyla špatná myšlenka, po které si mezi kruhy nabruslil Pavelec a přinutil Lidáka k dobrému zákroku.
     
    15:47
    První výraznější šance domácích. David Polodna to udělal velice umě, když byl o něco rychlejší než obránce soupeře, udělal si kolem něj místo svým pozadím a natlačil se před branku Lidáka. Ten dokázal jeho bekhendovou střelu zneškodnit. A protože domácí byli v situaci dva na jednoho, šel Matěj Kravec na dorážku. Puk zvedl, což bylo věru správné řešení, leč tyč zastavila jeho radost.
     
    16:45
    Tak se nám oba týmy rozehrály do gólovek. Richard Pitel si v nepřehledné situaci před Maláčem věděl nejrychleji rady a našel si kotouč. Chviličku si počkal a vystřelil na odkrytou část branky. Už se zřejmě radoval z branky, ale nakonec asi zaklel něco ve stylu "no do pytle", jelikož Šimon Zdarsa vytáhl zdařilý obranný zákrok, sebral kotouč na čáře na lopatu a šup s ním na druhou stranu kluziště.
     
    18:28
    Držení kotouče, to Danielu Pavelci jde velice dobře. Posuďte sami. Uzmul pryž a projel si pravou stranou do pásma. V protisměru hodinových ručiček obkroužil svojí útočnou třetinu poprvé, na to prakticky podruhé, a pak nahrál. Ale jeho spoluhráči se ke střele nedostali.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:36
    Sem tam si pamatuji, jak si německý gólman Manuel Neuer (fotbal) zahrál s chutí na stopera a vyjel daleko ze své klece. Podobně to bylo i nyní u Filipa Maláče, jenž se jak na cestu ven z branky, aby si holí zpracoval puk, následně předvedl dobrou práci s hokejkou a před napadajícím soupeřem s ledovým klidem rozehrál na svého beka. Inu, má se "Malage" od koho učit, jeho otec má bronz z dvacítek a bohatou gólmanskou kariéru.
     
    19:55
    Kudrnáčovi se za katrem zalíbilo, jelikož si jde vyzkoušet podruhé v první třetině pohodlí jihlavské trestné. Nyní dostává 4,4 sekundy před koncem třetiny trest za podrážení, což je také častý jev dnešního utkání – třetí takový prohřešek z dosavadních čtyř.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina nám gól nenabídla, byť zejména na konci třetiny mohly oba týmy jít do vedení. Jenže branky jsou zatím zakleté – u Motoru zvonila tyč, u domácích Zdarsův zákrok na brankové čáře za setinu dvanáct.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:15.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:38
    Jihlava se sice na skok usadila v útočném pásmu, ze kterého jí ale vyhání vyhození hostí.
     
    20:59
    Marek Melenovský sice byl u odraženého puku, ale nepodařilo se mu rychle vystřelit a hosté se opět osvobozují.
     
    21:22
    Filip Maláč opět za brankou ukazuje kouzla se svojí hokejkou. A když tak vidím, jak se jeho spoluhráčům nedaří zavést puk do pásma, s troškou nadsázky bych čekal, že zkusí rozjet útočnou akci on.
     
    21:47
    Kudrnáč již čeká na trestné, až bude vpuštěn na led. Vypadá to, že jeho trest nebude mít kratší trvání, jelikož Jihlava se v útočném pásmu provinila přihrávkou rukou.
     
    21:55
    A po Kudrnáčově návratu také zakázaným uvolněním.
     
    23:03
    Nyní se všichni tři sudí pořádně protáhli, protože dobrou minutu a něco se hraje hokej nahoru dolu. Bez šancí.
     
    24:36
    Nezáživnou pasáž hry uťal Marek Melenovský, který se jal střílet z vrcholu pravého kruhu na vzdálenější šibeničku. Tam natáhl Lidák svojí vyrážečku.
     
    25:02
    V loňské sezoně mladšího dorostu B si Ondřej Broža jako bek často zkoušel útočné výlety. Nyní se už jako útočník natlačil z pravé strany před českobudějovického gólmana, jehož bekhendový pokus nepřekvapil.
     
    25:38
    Martin Lidák se nyní vrhl rybičkou po puku, který se ztečovaný šoural k jeho kleci, a tento zákrok také slaví úspěch. Nebezpečí pro hosty zažehnáno jest.
     
    26:16
    Nyní bylo o poznání větší, když si David Polodna přes dva hráče soupeře proťal cestu k levé Lidákově straně. Pohotové zakončení do horní části klece a neméně rychlý zákrok hostujícího gólmana.
     
    26:59
    Dílčí vlnu nevole, zejména na střídačce Motoru, vyvolal hit Matěje Kravce na jednoho z beků hostí, zřejmě Tomáše Cibulku. Sudí ale vylučovat nehodlá a patrně správně, řekl bych.
     
    27:52
    Novákova rána z pravého kruhu šla přesně do míst, kde stál jeden z hráčů Dukly.
     
    28:01
    A tohle byla ještě zajímavější rána hostí. Ke střeleckému pokusu se odhodlal Matyáš Fousek a před Maláčem bylo několik hokejek, čekajících na puk. Nakonec jedna z nich, patrně domácí, srazila touš nad branku.
     
    28:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Předchozími akcemi ale tlak Motoru neustal a Českobudějovičtí byli neustále před Maláčem. K další střele od modré se dostal ALOIS DUBSKÝ. Útočník hostí se odhodlal k nahození puku na branku, jelikož před Maláčem opět byla velká spleť hráčů, a přes ní prošel kotouč do branky. Asistence: Matyáš Fousek.
     
    29:19
    Jihlava chtěla přispěchat s odpovědí, ale Pavelcova rána nebyla zcela prudká.
     
    29:28
    Nahození kapitána Dukly Moravce od modré sneslo přísnější kritéria, zejména když Marek Melenovský chtěl tečovat puk do branky. Jenže to se mu nepovedlo a kotouč míří vedle pravé tyče.
     
    30:16
    Motor dostal chuť a znovu pálí od modré, tentokrát v podání Lukáše Kantora. Maláč toho zase moc neviděl, ale předvedl úspěšný zákrok.
     
    30:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Kopíráček. Situace velice podobná prvnímu gólu Motoru. Opět přišla střela od modré, nyní v podání kapitána Haila, a opět do změti hráčů, kteří byli před Maláčem. Tohle je pro gólmana hodně složité a když je puk ještě lehce tečnut, jako to nyní ukázal LUKÁŠ KANTOR, tak je to i smrtící. Což se potvrdilo a hosté vedou o dvě branky. Asistence: Matouš Hail, Matyáš Hromada.
     
    32:01
    Nepovedená rozehrávka Motoru končí zakázaným uvolněním.
     
    32:12
    Dukle chybí v koncovce trošku i štěstí. Broža si našel mezi kruhy odražený puk, ale při zakončení trefil prvního protihráče.
     
    34:24
    Věru, není to pro Jihlavu jednoduchá situace. Motor totiž cítí šanci na tři body a prezentuje se dobrou defenzívou.
     
    34:49
    Ale i v ní se najdou skulinky, jako to nyní předvedl David Polodna. Ujel po levé straně a mířil mezi betony Lidáka, který je sklapl včas.
     
    35:24
    Tři na dva v podání Jihlavy. Jenže nic z toho. Piglova rána z pravého kruhu byla zblokována ke Chvátalovi, jehož střela z kruhů mířila hodně vysoko nad branku.
     
    37:20
    Tohle nebyla vůbec zlá šance domácích. Martin Hrbek pálil z kruhů rychle a pohotově z otočky, ovšem Lidák je zatím bezchybný a drží naděje hostů na body.
     
    38:02
    A dobrý zákrok vytáhl nyní i Maláč proti střele Petra Lukeše, jenž předvedl dobrou kombinaci s Petráskem.
     
    39:00
    Poslední minuta druhé třetiny ohlášena jest.
     
    39:22
    Hráči Dukly i přes trmu vrmu v Lidákově brankovišti nedokázali dostat kotouč za čáru.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině se již skóre měnilo. Zatímco Dukla své šance nevyužila, Motor následně ano. Jako první se prosadil střelou od modré Alois Dubský a nedlouho poté se hosté prosadili znovu, když nahození Haila tečoval do sítě Lukáš Kantor. Jihlava tak prohrává s Motorem 0:2 a hosté jsou na dobré cestě, aby se přiblížili svému dnešnímu soupeři v tabulce.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:57.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    V úvodní akci třetí třetiny byli hosté, ale dopustili se zakázaného uvolnění.
     
    42:57
    Hra je ve třetí části zatím velice dost kouskovaná, během necelých tří minut se přerušovalo již asi počtvrté.
     
    43:17
    Střelu hostí z levého kruhu sbírá Maláč do lapačky.
     
    43:29
    Hned po buly se jal na zteč soupeřovy branky Pavelec s Polodnou, ale Lidák si s vypětím všech sil prostor u levé tyče pohlídal a je tak stále na nule.
     
    43:57
    Jihlavské útočné snažení ruší ofsajd.
     
    44:06
    Souvislejší pasáž hry aby člověk ve třetí třetině pohledal. Nyní konči nahození jihlavských hráčů ztečované na střídačce Motoru.
     
    44:56
    Další přerušení, tentokrát kvůli přihrávce rukou.
     
    45:27
    Sapík posílal puk od modré na branku, kde do jeho nahození sáhl Broža a tečoval puk jen těsně vedle pravé tyče.
     
    46:36
    Pavelec při rychlém protiútoku zastavil na pravém kruhu a vymyslel přihrávku pro Polodnu, který byl ale dobře bráněn soupeřem.
     
    47:40
    Viděli jsme několik hraničních zákroků, dva na jihlavské straně, dva na straně hostí, ale Nikola Marek jako by si řekl, že všechna vyloučení z první třetiny stačila.
     
    49:00
    Polodna uzmul u pravé strany na útočné modré puk, najel si blíže k brance a zkusil prostrčit kotouč mezi kruhy na spoluhráče, ale neúspěšně.
     
    50:34
    Sudí nyní rozpažili, o zakázané uvolnění se při nahození Motoru nejednalo, takže se bude pokračovat bojem o puk za brankou Maláče.
     
    50:56
    Jen jsem tento komentář dopsal, bojuje se o stejnou pryž na straně druhé.
     
    51:16
    Nyní už zakázané uvolnění vidíme a puk se stěhuje před Lidáka.
     
    51:44
    Pavelec si našel mezi kruhy odražený puk, do kterého se opřel a ten skončil ztečovaný za brankou.
     
    52:03
    Hra se nyní přesune na druhou stranu před Maláče, jelikož jihlavská nepřesnost končí také zakázaným uvolněním.
     
    52:23
    Melenovský dal puk do střely Vovsíka od modré, avšak znovu mířil mimo tři tyče.
     
    53:22
    Broža v šanci – bekhend mimo. Menší závar před Lidákem – puk odpálen hosty do bezpečí.
     
    54:28
    Nezdá se, že by to byl dnes nikterak veselý jihlavský mládežnický večer. Dorost totiž stále prohrává doma s Motorem 0:2 a juniorka je k bodovému zisku ještě dále – prohrává v Olomouci již 0:4.
     
    55:20
    Zato Motor může být dnes hodně spokojený. Dorostenci se nyní úspěšně brání jihlavskému náporu a Lidák v brance stále hýří dobrými zákroky. O několik desítek kilometrů na zápas pak juniorka Motoru vede nad Kometou 2:1.
     
    56:12
    Jungwirthovo nahození z pravé strany tečoval Broža zblízka na branku, kde Lidák srazil betony včas k sobě.
     
    57:00
    Na gólmana, který drží puk v lapačce, mi sahat nebudeš. Asi tak by se dal hodnotit zápasnický chvat Davida Moravce, který rychle ukázal Dubskému, že takhle ne a více než jednu branku mu zatím nepovolí.
     
    58:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny a je o výsledku rozhodnuto.
     
    58:26
    Dukla se nyní potřebovala co nejrychleji zbavit puku, jelikož sudí signalizoval vyloučení. A to se také stalo, byť při normální situaci by bylo pískáno zakázané uvolnění. Na trestnou lavici míří David Kašpar a je to dnes již klasický trest – podrážení.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    58:30
    Maláč hned po buly míří z branky a domácí to zkusí v šesti proti čtyřem.
     
    58:55
    Chvátalova rána prolétla po tečování těsně vedle.
     
    59:10
    Další pokus Chvátala od modré má Lidák pevně ve výstroji.
     
    59:10
    49,5 sekundy před koncem základní hrací doby si bere Dukla oddechový čas.
     
    59:27
    Martina Lidáka dnes není možné překonat, brankář Motoru se natáhl jak široký, tak dlouhý, ve svém brankovišti a má puk pod sebou. Domácí muž v brance Maláč naopak sleduje snažení svých spoluhráčů ze střídačky – Dukla je stále v šesti.
     
    59:52
    Další Chvátalova střela od modré, znovu přes pár hráčů, a znovu jistý Lidák.
     
    Konec zápasu.
     
    Po šedesáti minutách bere Motor tři body, když vyhrál dvěma brankami z druhé třetiny 2:0. Nyní se bude hrát o bod navíc a uvidíme, zda jej získá Dukla nebo si hosté odvezou plnou nadílku.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:52
    Akce domácích ani hostů úspěšná nebyla, nyní má puk na holích Dukla a začíná s další akcí.
     
    61:09
    Jonáš Jungwirth ujel po levé straně a namířil si to z boku k brance. Vypálil na bližší tyč, kde byl hádejte kdo – dnešní hrdina v českobudějovické brance Martin Lidák.
     
    62:01
    David Moravec je pořádný bojovník. Nejprve ujel s Markem Melenovským do situace dva na jednoho, ale druhý jmenovaný forvard Dukly po jeho přihrávce neusměrnil puk do sítě, leč jen do betonu Lidáka. Kapitán domácích Moravec se v následném protiútoku rychle vrátil a zamezil před vlastní klecí velké šanci soupeře.
     
    63:14
    Martin Pigl rozhýbal Martina Lidáka a nebyl dalek tomu, aby zasunul puk pod jeho pravý beton k tyči. Ale gólman hostí zasáhl právě koncem betonu a Pigl už pak kotouč za čáru nedostrkal.
     
    64:17
    Ou, tohle bylo nepříjemné. Chvátal si na dlouhou hůl obhodil beka soupeře a šel do souboje s Lidákem o to, kdo bude u puku na pravém kruhu blíže. Bylo to zhruba tak nastejno, ale gólman Motoru dokázal v tísní odehrát puk rychleji. Vzápětí se oba srazili a českobudějovický gólman na chvilku ležel na ledě, než se naštěstí sám od sebe zvedl.
     
    64:35
    Ani nyní to není gól. Chvátal získal napadáním puk a z levého kruhu si to namířil před branku. Zkusil Martina Lidáka oklamat tím, že si dá puk mezi nohy a zakončí, ale i tuhle kulišárnu motorácký gólman přečetl.
     
    Konec prodloužení.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Nájezdy začne jako první Dukla Jihlava.
     
    1. série
    1:0
    Marek Chvátal odčaroval kouzlo Lidáka a našel mezeru mezi jeho betony – 1:0.
     
    1. série
    1:1
    David Kašpar si najel velkým obloukem a trefil se přesně k levé tyči – 1:1.
     
    2. série
    2:1
    Daniel Pavelec rozhýbal gólmana, položil si ho a kolem jeho levé strany zasunul puk do klece – 2:1.
     
    2. série
    2:1
    Tomáši Cibulkovi při kličce urazil puk od hole Maláč – 2:1.
     
    3. série
    2:1
    Jihlava do dvoubrankového vedení nejde, jelikož David Moravec gólmana nepropálil – 2:1.
     
    3. série
    2:1
    Adam Sochor s blafákem do bekhendu také neuspěl – 2:1.
     
    4. série
    3:1
    Martin Pigl vymetl puk z pravé šibenice branky – 3:1.
     
    4. série
    3:1
    Alois Dubský sice prostrčil puk mezi betony Maláče, ale ten se ihned zastavil – 3:1.
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    Autorem vítězné branky v rozstřelu je DANIEL PAVELEC, který si položil gólmana Lidáka a zasunul puk do sítě.
     
    Konec zápasu.
     
    Jihlava tak nakonec neodchází s prázdnou, když proměnila tři nájezdy, zatímco hosté pouze jeden, a bere tak bod navíc – 1:0.
     
    S konstatováním, že v dnešním utkání v Jihlavě získal dorost Motoru tři body za výhru 2:0 a Jihlava bodík za úspěšné nájezdy, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (19:48:58)
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: rozh. náj. Pavelec – 29. Dubský (Fousek), 31. Kantor (Hail, Hromada)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Chvátal (JIH)
    1:1   Kašpar (CEM)
    2. série:
    2:1   Pavelec (JIH)
    2:1   Cibulka (CEM)
    3. série:
    2:1   Moravec (JIH)
    2:1   Sochor (CEM)
    4. série:
    3:1   Pigl (JIH)
    3:1   Dubský (CEM)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Pulda) – Vovsík, Chvátal, Vranka, Moravec, Hrbek, Sapík – Zdarsa, Polodna, Pavelec – Broža, Melenovský, Jungwirth – Pigl, Michalčuk, Báťa – Kravec. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Motor České Budějovice: Lidák (Slanina) – Hromada, Hail, Cibulka, Fousek, Kumpfmüller, Placek, Novák – Kovář, Pitel, Kašpar – Petrásek, Lukeš, Kříž – Sochor, Kantor, Hála – Dubský, Kudrnáč. Trenér: Radek Bělohlav

    Rozhodčí: Marek – Rampír, Kotrba
    thejrc.org