Zlín – Plzeň 3:5 (kon.) | Litvínov – Třinec 0:2 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 2:3 (kon.)
K. Vary – Liberec 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 4:2 (kon.) | Olomouc – Sparta 2:4 (kon.)
Mountfield HK – Kometa Brno 4:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:3 (0:2, 2:1, 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 05.10.2018, 17:30 • ZS Chomutov • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    34:56 Jan STRÁNSKÝ - 2:3
     
    34:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je to už pouze o jednu branku. Piráti jsou Vítkovicím na dostřel. Na modré čáře neudržel puk Erik de la Rose a do samostatné akce se díky tomu vyřítil JAN STRÁNSKÝ. Ten zblízka kolem levého betonu Bartošáka dostal kotouč za jeho záda – 2:3. Bez asistence.
    32:54 Ivan HUML - 1:3
     
    32:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí dávají veledůležitou branku v utkání. Po vyhraném souboji o puk v rohu kluziště založili akci a v mezikruží se dostal ke střele IVAN HUML, který pořádnou dělovkou vymetl snad všechny pavučiny v síti Bartošáka – 1:3. Bez asistence.
    28:49 Jan SCHLEISS - 0:3
     
    28:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    S Piráty to už nevypadá vůbec dobře. JAN SCHLEISS převzal na hranici modré čáry přihrávku, nabruslil si blíže Lukešově kleci a poté střelou do šibenice přidává už třetí branku svého celku – 0:3. Asistence: Roman Szturc a Petr Šidlík.
    17:30 Patrik ZDRÁHAL - 0:2
     
    17:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ridera přidává další branku v závěru první třetiny. PATRIK ZDRÁHAL napřáhl z pravého kruhu a dostal kotouč za Lukešova záda. Kucsera se ještě snažil dorážet, ale nemusel, puk už byl za brankovou čarou – 0:2. Asistence: Šimon Stránský a Erik de la Rose.
    14:50 Radoslav TYBOR - 0:1
     
    14:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A po vhazování před domácí brankou se hned hosté ujímají vedení. Před Lukešem se zjevil nikým nehlídaný RADOSLAV TYBOR, jenž z bekhendu prostřelil chomutovského brankáře mezi jeho betony – 0:1. Asistence: Ondřej Roman.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 33. Huml, 35. J. Stránský – 15. Tybor (O. Roman), 18. P. Zdráhal (Š. Stránský, de la Rose), 29. Schleiss (Szturc, Šidlík)


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Stezka) – Mrázek, Jank, Knot, Štich, Valach, Dietz, Blaha – Marjamäki, V. Růžička (A), Sklenář – Skokan, Huml (A), Tomica (C) – J. Havel, Klhůfek, Koblasa – J. Stránský, Vantuch, A. Dlouhý.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Výtisk (C), de la Rose, D. Krenželok, Šidlík, Hrbas, Baranka – Szturc (A), Lev (A), Schleiss – Dej, Mahbod, Pytlík – D. Květoň, O. Roman, Tybor – Kucsera, Š. Stránský, P. Zdráhal.

    Rozhodčí: Hribik, Pavlovič – Brejcha, Jelínek

    Diváci: 2 911
    thejrc.org