Kunlun – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Chabarovsk – Jekatěrinburg 2:5 (kon.) | Vladivostok – Magnitogorsk 3:4 (kon.)
Novosibirsk – CSKA Moskva 0:2 (kon.) | Ufa – HC Slovan 4:1 (kon.) | Omsk – Riga 5:2 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:5 (0:1, 1:1, 1:3)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pátek 05.10.2018, 11:30 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (14:03:14)
     
    Ještě doplním, že dnešní utkání sledovalo 6618 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Jan Kolář (CHA) 0+0, 4 střely, čas na ledě 22:42
    Tomáš Zohorna (CHA) 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:45
     
    Střely na branku: 25 – 33
     
    Je konec! Avtomobilist Jekatěrinburg vítězí na ledě Amuru Chabarovsk 5:2 a přidává čtrnácté vítězství v sezóně! Avtomobilist tak stále neztratil ani jediný bod! Domácím se přitom v úvodu třetí části podařilo vyrovnat zásluhou Ruděnkova! Poté se dlouho bojovalo, ale hosté nakonec ukázali, že se jim v úvodu nového ročníku neskutečně daří! Ve 14. minutě vrátil Jekatěrinburgu vedení Nigel Dawes a krátce po něm přidal další branku Ivan Višněvskij! Aby toho nebylo málo, ujel o dvacet sekund později Rassejkin, který příklepem vymetl horní roh branky a napsal gólovou tečku za dnešním duelem.
     
    Konec zápasu.
     
    59:10
    Tomáš Zohorna za brankou soupeře nezpracoval prudkou přihrávku a přišel o kotouč. Hosté už dohrávají dnešní duel s velkým přehledem.
     
    58:27
    Hosté v plném počtu.
     
    58:09
    Dmitrij Vorobjov dotíral na rozehrávku Avtomobilistu, ale hosté udrželi kotouč na svých hokejkách. Amur si teď nemůže vypracovat tlak ani při přesilovce.
     
    57:39
    Zohorna se natahoval po přihrávce mezi kruhy, ale pobídka byla příliš prudká a český útočník už puk nestačil usměrnit mezi tři tyče.
     
    57:06
    Domácí hokejisté jsou jako opaření. Hráči Avtomobilistu se bez problémů dostali k odraženému puku a vyhodili jej přes všechny čáry.
     
    56:27
    Domácí si ještě zahrají přesilovou hru. Da Costa totiž dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
    55:57 Maxim RASSEJKIN - 2:5
     
    55:57
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Kanonáda pokračuje! Jekatěrinburg přidává i svou pátou branku! Tentokrát domácí obránci neuhlídali MAXIMA RASSEJKINA, který příklepem do horního rohu překonal Alikina! Asistence: Vitalij Popov, Vjačeslav Litovčenko.
    55:28 Ivan VIŠNĚVSKIJ - 2:4
     
    55:28
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hostující celek přidává i čtvrtou branku a podle všeho rozhoduje o svém vítězství! Krátké po vyhraném vhazování v útočném pásmu se do puku opřel IVAN VIŠNĚVSKIJ, jehož rána se zastavila až v síti! Bez asistence.
     
    55:19
    Alikin neudržel zakončení z pravé strany. Za odraženým kotoučem ihned spěchal Nigel Dawes, ale obránci Amuru mu zabránili v cestě za zakončením.
     
    55:08
    Dawes dostal další přihrávku do jízdy, nicméně tentokrát mu zakončení nesedlo a jeho rána pouze zaduněla o mantinel za Alikinovou brankou.
     
    54:25
    Denis Bodrov s přehledem ubránil rozjetého soupeře a přilepil útočníka Amuru na mantinel. Jekatěrinburg už nikam spěchat nebude.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 29. Vl. Ušenin (Aťušov, Vj. Ušenin), 41. Ruděnkov – 12. Litovčenko, 23. Paré (Dawes), 54. Dawes (S. Da Costa), 56. I. Višněvskij, 56. Rassejkin (V. Popov, Litovčenko)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Kašík) – Turbin, J. Kolář, Korjagin, D. Vorobjov, Aťušov, Žuravljov – T. Zohorna, Pjanov, Fajzullin – Ruděnkov, Dědunov, Železkov – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, Gorškov – Potěchin, Kacuba, A. Kuzněcov – Popugajev.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Sochackij (Gross) – I. Višněvskij, D. Bodrov, Mamkin, Ljamin, Alexej Vasilevskij, Trjamkin, Valitov – S. Da Costa, Sexton, Dawes – Česalin, Paré, Golyšev – Milovzorov, Chripunov, Krikunov – Obidin, Litovčenko, V. Popov – Rassejkin.

    Rozhodčí: Romaško, Akuzovskij – Nikolajev, Černyšov

    Diváci: 6618
    thejrc.org