Žilina – Lipt. Mikuláš 4:3 (kon.) | Košice – Nitra 3:1 (kon.) | Zvolen – MAC Budapešť 5:3 (kon.)
Detva – Trenčín 2:4 (kon.) | Miskolc – Banská Bystrica 2:5 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 2:1 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
2:5 (1:2, 0:3, 1:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
Pátek 05.10.2018, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (21:00:01)
     
    Je dobojováno! Banská Bystrica dnes potvrdila roli favorita a po zásluze zvítězila. V první třetině padaly branky pouze v přesilových hrách, hosté šli do kabin s nejtěsnějším možným náskokem. Druhá třetina byla jasně v režii slovenského celku, který definitivně rozhodl o tom, že získá tři body. Maďarský tým v poslední dvacetiminutovce pouze kosmeticky upravil skóre.
     
    Konec zápasu.
     
    59:01
    Rozběhla se závěrečná minuta třetí dvacetiminutovky, rychlá střela Galanisze pouze proletěla kolem pravé tyče.
     
    58:39
    Domácí tým vyhazuje přes všechny čáry, hra je přerušena po nějakých pěti minutách, trenér Miškovce si vyžádal čas na poradu.
     
    57:45
    Rychlá kombinace v útočném pásmu, poté zakončení, které směřovalo mezi tři tyče. Úspěšný zákrok si připsal brankář Williams.
     
    56:41
    Hosté už rozhodně nikam nespěchají, vycházejí ze zabezpečené obrany a Miškovec to má hodně těžké, závěr utkání se blíží.
     
    55:55
    Od modré čáry to zkoušel Sloboda, brankář Duschek měl odkrytý výhled a se střeleckým pokusem soupeře neměl problémy.
     
    55:09
    Sýkora naskočil na led, Banská Bystrica je v plném počtu, do konce utkání zbývá zhruba šest minut, u puku domácí.
     
    54:02
    Úvodní minuta přesilové hry domácích se blíží ke svému konci, hosté se v tuto chvíli málem dostali do přečíslení dva na jednoho.
     
    53:08
    Vyloučení v týmu HC 05 iClinic Banská Bystrica (Sýkora – 2 min., hákování).
     
    52:15
    Hokejisté Miškovce se znovu dostali do slibné příležitosti. Puk teď zajímavě poskakoval na brankovišti, hosté se osvobodili.
     
    51:17
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Domácí se necelých devět minut před koncem prosazují a snižují na rozdíl tří gólů. Po střele JÁNOSE VASE toho hostující brankář moc neviděl a signalizoval, že byl faulován. Branka platí!
     
    50:44
    Hodně ostrý zákrok ve středním pásmu, Miškovec se dožadoval odpískání faulu, rozběhla se závěrečná desetiminutovka třetí části.
     
    49:40
    Domácí se tentokráte osvobozují za cenu zakázaného uvolnění, vhazovat se bude před Duschekem, rozhodčí vrací některé hráče do hry.
     
    48:28
    Hraje se už dlouho v útočném pásmu Banské Bystrice, domácí hokejisté se osvobozují pouze za cenu vyhození puku do středního pásma.
     
    47:35
    Jedna útočná akce teď střídá druhou, sledujeme hodně otevřený hokej. Miller ani Surový teď Duscheka překonat nedokázali.
     
    46:24
    Přesilová hra domácích skončila, Maďaři však zůstali v útočném pásmu a od modré střílel Milam. Puk končí v lapačce hostujícího brankáře!
     
    45:28
    V oslabení teď zaútočili také hosté. Z obtížné pozice zakončoval Šťastný, brankář Duschek si připsal velmi snadný zákrok.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 6. Somogyi (Galanisz, Magosi), 52. Vas – 10. Asselin (Ďatelinka), 14. Ďatelinka (Asselin, Marshall), 23. Faille (Šťastný), 34. Török (Češík, Biro), 37. Marshall (Miller, Češík)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (34. Duschek) – Crawford, Kiss, Szirányi, Láda, Rusk, Milam, Vojtkó – Harrison, Vas, Magosi – Pance, Kulmala, Somogyi – Miskolczi, Loiseau, Galanisz – Ritó, Hajós, Vincze
    HC´ 05 Banská Bystrica: Williams (Baroš) – Mihálik, Sloboda, Ďatelinka, Biro, Miller, Marshall, Košecký, Giľák – Šťastný, Faille, Sýkora – Buc, Surový, Asselin – Török, Češík, Kabáč – Varga, Tamáši, Gabor

    Rozhodčí: Korba, Orolin – Jobbágy, Smrek
    bahis siteleri