Columbus – Carolina 1:3 (kon.) | Los Angeles – San Jose 2:3 (po pr.) | New Jersey – Edmonton 5:2 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Carolina Hurricanes
Sobota 06.10.2018, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    Bobrovskij zamířil na střídačku, domácí to zkoušejí se šesti hráči!
     
    47:28
    Z levého kruhu pálil Justin Faulk. Těsně minul vzdálenější tyčku!
     
    46:59
    Vyloučen je pouze domácí Pierre-Luc Dubois za sekání. Hosté mají k dispozici svou první přesilovku.
    45:30 Micheal FERLAND - 1:3
     
    45:30
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté soupeři odskakují na rozdíl dvou branek! Sebastian Aho našel mezi kruhy MICHEALA FERLANDA, který vypálil z voleje a puk se od tyčky odrazil do domácí klece – 1:3. Asistence: Sebastian Aho.
     
    43:06
    Sebastian Aho najel do Markuse Nutivaary a dostává trest za hrubost. Třetí přesilovka Blue Jackets v tomto duelu.
     
    38:29
    Brock McGinn dostává trest za nedovolené bránění. Domácí budou hrát přesilovku.
     
    36:53
    Také Blue Jackets měli velkou příležitost. Josh Anderson jel z pravé strany proti McElhinneymu. Ten jeho střelu vyráží!
     
    36:09
    Hosté nebyli daleko od dvoubrankového vedení! Rozjetý Sebastian Aho se z pravé strany natlačil až před branku a bekhendem se snažil zasunout puk mezi betony. Bobrovskij si nebyl jist, kde kotouč je, ale ten nakonec zůstal pod jeho chrániči.
     
    34:15
    Velká šance hostí! Přečíslení 2 na 1 zakončoval ranou z první Brock McGinn. Bobrovskij se stačil přesunout a zabránil gólu!
     
    29:10
    Jenner s Dubinskym prokázali během obrovského závaru před McElhinneym svůj důraz a druhý jmenovaný kotouč dorazil za brankovou čáru. Rozhodčí se ale upískl a přerušil hru v momentě, kdy hostující brankář ještě neměl kotouč pod kontrolou. Gól tak nemůže platit!
    28:33 McElhinney vychytal domácího kapitána Foligna.

     
    28:33
    Mohlo být srovnáno! Nick Foligno dostal přihrávku do vyložené šance, ovšem McElhinney se proti jeho zakončení zblízka roztáhl, na svůj levý beton ještě položil lapačku a dokázal tak gólu zabránit!
    26:33 Sebastian AHO - 1:2
     
    26:33
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté podruhé v zápase vedou! Teuvo Teräväinen poslal puk před branku, kde byl na chvíli volný SEBASTIAN AHO a to mu stačilo k tomu, aby kotouč bekhendem usměrnil za záda Bobrovského – 1:2. Asistence: Teuvo Teräväinen a Micheal Ferland.
     
    24:19
    Dougie Hamilton podrazil Jennera a domácí si tak zahrají první přesilovku zápasu!
     
    15:58
    Modré kabáty se začínají probouzet. První útok Columbusu soupeře zatlačil a McElhinney se měl co ohánět. Výborný zákrok si připsal hlavně proti bekhendu Cama Atkinsona, proti němuž na poslední chvíli vytáhl pravý beton.
    12:58 Brandon DUBINSKY - 1:1
     
    12:58
    Columbus právě vstřelil branku!
    Kanón, který oslavuje góly Blue Jackets, mohl poprvé v sezóně vystřelit! Po vyhraném buly pálil od modré čáry David Savard. Puk trefil do nohy obránce Faulka, od které se odrazil do betonu brankáře McElhinneyho a následně k BRANDONOVI DUBINSKYMU, jenž ho zametl za záda gólmana Caroliny. Asistence: David Savard.
    01:43 Jordan MARTINOOK - 0:1
     
    01:43
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté jdou velmi rychle do vedení! Domácí ztratili ve snaze o přechod do útočného pásma puk, kterého se ujal Andrej Svečnikov, jenž ho vyvezl dopředu po pravém křídle a nabil mezi kruhy JORDANOVI MARTINOOKOVI, který se trefil nad levé rameno klekajícího Bobrovského. Asistence: Andrej Svečnikov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 13. Dubinsky (D. Savard) – 2. Martinook (Svečnikov), 27. Aho (T. Teräväinen, Ferland), 46. Ferland (Aho)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – D. Savard, Werenski, Nutivaara, R. Murray, Kukan, Clendening – Atkinson (A), Dubois, Panarin – Bjorkstrand, Wennberg, N. Foligno (C) – J. Anderson, Dubinsky, Jenner (A) – Duclair, Riley Nash, Milano.
    Carolina Hurricanes: McElhinney (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin, Faulk (A), de Haan, Pesce, T. van Riemsdyk – T. Teräväinen, Aho, Ferland – Williams (C), J. Staal (A), Foegele – Zykov, Nečas, B. McGinn – Svečnikov, Wallmark, Martinook.

    Rozhodčí: Nicholson, McCauley – Smith, Tobias

    Diváci: 18306
    bahis siteleri