Liberec – Olomouc 4:3 (po pr.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
4:3 (0:1, 1:2, 2:0 - 1:0)
HC Olomouc
Sobota 06.10.2018, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:40 Ladislav ŠMÍD - 4:3
     
    61:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Po zmatcích v brankovišti přihrál Marek Kvapil LADISLAVU ŠMÍDOVI, jenž z prostoru mezi kruhy zamířil přesně mezi Lukášovy betony a rozhodl o osudu utkání. Asistence: Marek Kvapil.
    55:39 Michal BULÍŘ - 3:3
     
    55:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Tygři střílí druhý gól ve vlastním oslabení a vyrovnávají. MICHAL BULÍŘ vybojoval kotouč u pravého mantinelu, sjel si mezi kruhy a překonal Jana Lukáše, který se stihl jen ohlédnout.
    55:16 Jakub VALSKÝ - 2:3
     
    55:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    David Škůrek udělal chybu při rozehrávce, když před bránu přihrál JAKUBU VALSKÉMU, který nadvakrát překonal Jana Lukáše.
     
    54:25
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Marek Zachar.
     
    50:34
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Petr Kolouch – 2 min., vysoká hůl).
     
    47:07
    Počet hráčů na ledě se srovná. Michal Bulíř (LIB) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    Dnešní utkání sleduje 4 852 diváků.
     
    46:37
    Liberečtí si berou time out.
     
    46:37
    Domácí budou hrát devět vteřin přesilovku pět na tři. Jan Knotek (OLO) se provinil nedovoleným bráněním.
     
    44:46
    Další přesilovka pro Tygry. Podrážením se provinil Lukáš Nahodil (OLO).
     
    42:01
    Domácí si zahrají přesilovku. Za vražení na hrazení je vyloučen Miroslav Holec (OLO), jenž si odsedí trest na 2+10 minut.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 17:45.
    34:57 Michal BULÍŘ - 1:3
     
    34:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí snižují! Marek Kvapil zachytil na modré vyhození Olomouce střílenou přihrávkou vybídl k teči MICHALA BULÍŘE, který nasměroval kotouč za záda bezmocného Lukáše. Asistence: Marek Kvapil.
     
    34:25
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Zbyněk Irgl – 2 min., držení).
     
    32:39
    Druhý útok Liberce nyní zatlačil Olomouc v jejím obranném pásmu. Hanákům se nakonec povedlo vyhodit za cenu zakázaného uvolnění. Trenér hostujícího celku na to zareagoval oddechovým časem.
    29:59 Vojtěch TOMEČEK - 0:3
     
    29:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté střílí třetí gól a nyní už to budou mít Liberečtí hodně těžké. Tomáši Hanouskovi se zamotal mezi nohama kotouč, kterého se vzápětí ujal VOJTĚCH TOMEČEK, jenž nekompromisní ranou prostřelil Romana Willa. Asistence: Jiří Ondrušek.
     
    25:39
    Domácí střídají brankáře. Marka Schwarze nahrazuje v bráně Roman Will
    25:39 Zbyněk IRGL - 0:2
     
    25:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po chybě Severočechů se hosté dostali do přečíslení tři na jednoho. ZBYNĚK IRGL se nakonec rozhodl pro individuální zakončení a trefil se přesně do horního rohu. Bez asistence.
     
    24:38
    Přesilovku si zahrají i Tygři. František Skladaný (OLO) se provinil podrážením.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 16:49.
     
    19:41
    Uvidíme první přesilovku. Marek Kvapil (LIB) obdržel dvě minuty za krosček.
    17:02 Lukáš NAHODIL - 0:1
     
    17:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Při závaru před Schwarzem se k puku dostal Martin Ševc, který jej ale nestihl včas odpálit. O puk ho připravil LUKÁŠ NAHODIL, jenž z bezprostřední blízkosti překonal domácího brankáře a otevřel skóre. Asistence: František Skladaný.
     
    13:43
    Jakub Valský se podél pravého mantinelu protáhl až do útočné třetiny a chtěl přihrát najíždějícímu Tyleru Redenbachovi, který byl úplně sám před hostující svatyní. Do přihrávky ale šikovně vložil hůl Jan Lukáš.
     
    10:20
    Po sražené střele Lukáše Galvase mohl do odkryté brány dorážet Lukáš Nahodil. Tomu však v rozhodující okamžik přeskočil puk hokejku. Následně se ke kotouči dostal opět Galvas, jehož projektil ukryl Marek Schwarz do lapačky.
     
    08:18
    Miroslav Holec našel na vrcholu levého kruhu pro vhazování nikým nehlídaného Bruna Mráze, jenž okamžitě tvrdě vypálil. Liberecký gólman jeho pokus stihl na poslední chvíli vyrazit ramenem nad břevno.
     
    07:24
    Marek Kvapil nabral ve středním pásmu rychlost a poté parádní kličkou obešel olomouckého obránce. Poté už byl ale v moc ostrém úhlu a Jan Lukáš si s jeho kličkou bez větších problémů poradil.
     
    05:22
    Dominik Lakatoš vybídl k zakončení napřahujícího se Michala Teplého, kterého však vychytal Jan Lukáš. Následně dělovku Martina Ševce před bránou nebezpečně tečoval Marek Zachar, jenže puk se od jeho hole odrazil těsně vedle pravé tyče!
     
    00:31
    A hned se dostali do velké šance! Petr Jelínek i přes problémy se zpravováním dokázal přihrát před bránu Lukáši Krenželokovi, který ovšem svým zakončením z bezprostřední blízkosti Jana Lukáše nepřekonal a neujala se ani následná dorážka.
    Marken.cz

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 35. Bulíř (M. Kvapil), 56. Valský, 56. Bulíř, 62. Šmíd (M. Kvapil) – 18. Nahodil (Skladaný), 26. Irgl, 30. V. Tomeček (Ondrušek)


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (26. Will) – Doherty, Šmíd (A), Havlín, Ševc, T. Hanousek, Kolmann – Ordoš, P. Jelínek (C), L. Krenželok – Lenc, Bulíř (A), M. Kvapil – Valský, Redenbach, L. Hudáček – Teplý, Lakatoš, M. Zachar.
    HC Olomouc: Lukáš (Konrád) – Škůrek, Vyrůbalík (C), J. Galvas, Ondrušek (A), Švrček, Jaroměřský, Dujsík – V. Tomeček, J. Knotek (A), Ostřížek – Irgl, Kolouch, Burian – Skladaný, Nahodil, Strapáč – Holec, Mráz, Laš.

    Rozhodčí: Hribik, Kika – Lučan, Zavřel

    Diváci: 4 852
    thejrc.org