Cagliari – Bologna 2:0 (kon.) | Udinese – Juventus 0:2 (kon.) | Empoli – AS Řím 0:2 (kon.)
konec
Udinese Calcio
0:2 (0:2)
Juventus FC
Sobota 06.10.2018, 18:00 • Dacia Arena (Udine) • Italská Serie A • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 1:6. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:10. (19:55:38)
     
    Ani v osmém utkání nového ročníku Serie A Juventus neztratil body. Z trávníku Udinese si odváží vítězství 2:0!

    Juventus od úvodu utkání diktoval tempo hry. Postupem času už nedokázala obrana Udinese stíhat útočné výpady ofenzivy soupeře. Po odvraceném rohovém kopu se Juventus dostal po půlhodině do rychlého protiútoku. Cancelo milimetrově našel hlavu Rodriga Bentancura, který v rychlosti poslal míč do sítě. Následně mohl vedení navýšit Mandžukić, ale ten byl vychytán Scuffetem. O druhou branku se tak po Mandžukićově nahrávce postaral až Cristiano Ronaldo. Ve druhém poločase už tolik brankových příležitostí k vidění nebylo. Dybala, Bernadeschi ani v závěru Cancelo brankáře Udinese už nepřekonali.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Mario Mandžukić si ještě v poslední minutě nastavení vysloužil od hlavního rozhodčího žlutou kartu.
     
    90+3
    Ani střela zpoza vápna od Rodriga De Paula nemohla Szczesného překvapit. Na polského brankáře v dresu Juventusu nešlo příliš střel, ale když už nějaká obranou prošla, tak si s ní lehce poradil.
     
    90+2
    Udinese zkouší ještě úplný závěr zápasu lehce zdramatizovat. Po Larsenově přihrávce mohl jít do útoku Fofana, ale tomu se postavil do cesty střídající Barzagli.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty
     
    90
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Miralem Pjanić, přichází Andrea Barzagli.
     
    89
    Mandžukić se chce dnes zapsat mezi střelce. Po kličce k ose trávníku se pokusil pálit levou nohou, ale trefil pouze obránce postaveného před sebou.
     
    88
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Kevin Lasagna, přichází Felipe Vizeu.
    87. Cancelova dělovka orazítkovala jen břevno domácí branky
     
    87
    Od třetího inkasovaného gólu nyní zachránilo Udinese břevno! Po několika nečekaných odrazen se dostal ke střele z první Cancelo, který ale dělovkou našel s přispěním Scuffeta pouze břevno.
     
    86
    Bentancur byl napálen Chiellinim do hrudníku, následně ale zmatek v obraně Juventusu nedokázal využít Lasagna, který navíc ještě fauloval a nebyl daleko od druhé žluté karty.
     
    85
    Bonucci znovu až příliš riskoval při rozehrávce po trávníku. Mezi napadajícímu hráči ale dokázal najít malý prostor, kterým protlačil míč skrz na Pjaniće.
     
    84
    Emre Can nebyl po svém příchodu před druhým poločasem příliš vidět. Nyní si dělal prostor tělem, ale je mu pískán faul na Fofanu, který ještě navíc na něj spadl. Následně je odměněn žlutou kartou Lasagna.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením pro oba týmy. Juventus pohodlně drží balonu ve středu pole a čeká na vhodný okamžik k útoku.
     
    81
    Po mizerné rozehrávce Fofany se hnali do útoku také hráči Juventusu. Po nástřelu Ronalda zblokoval míč za brankovou lajnu Samir. Juventus pokračuje v tlaku.
     
    80
    Hosté to chtěli u svého vápna vyřešit konstruktivně, ale napadající domácí se zmocnili velmi rychle míče. Po rohovém kopu ale musel hasit další protiútok za žlutou kartu Samir.

    Vít Schück

    Branky: 35. Bentancur (Cancelo), 39. Ronaldo (Mandžukić)

    Karty:   52. de Paul (UDI), 80. Samir (UDI), 84. Lasagna (UDI) – 90+4. Mandžukić (JUV)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 1:6. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:10.
    Udinese Calcio: Scuffet – Stryger Larsen, Troost-Ekong, Nuytinck, Samir – Behrami (64. Pussetto) – Barák (77. Teodorczyk), Fofana, Mandragora, de Paul – Lasagna (88. Vizeu).
    Náhradníci: Musso, Nícolas – Wagué, Opoku, Gi. Pezzella, Vizeu, Machís, ter Avest, Pontisso, Pussetto, D'Alessandro, Teodorczyk.

    Juventus FC: Szczęsny – Cancelo, Bonucci, Chiellini, Sandro – Bentancur, Pjanić (90. Barzagli), Matuidi (46. Can) – Dybala (67. Bernardeschi), Mandžukić, Ronaldo.
    Náhradníci: Pinsoglio, Perin – De Sciglio, Benatia, Barzagli, J. Cuadrado, Kean, Can, Bernardeschi.

    Rozhodčí: Abisso – Posado, Mondin
    thejrc.org