Sparta – Zlín 1:5 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 2:1 (kon.) | Pardubice – Chomutov 5:3 (kon.)
Třinec – Vítkovice 4:2 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 5:3 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 5:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:3 (2:1, 1:1, 2:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 07.10.2018, 17:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:48
    Marek Langhamer inkasuje dvě minuty za hrubost. Trest odpyká Jan Hruška a týmy hrají ve čtyřech.
     
    48:31
    Přesilová hra pro Kometu. Vladimír Sičák při zmatcích ve vlastním brankovišti posunul bránu a odchází na trestnou lavici.
     
    42:26
    Přesilová hra pro Karlovy Vary. Martin Dočekal podrazil na území Energie Gorčíka a už sedí na trestné lavici.
     
    39:59
    Na konci druhé třetiny se bude vylučovat. Tentokrát to bude Kometa, která začne třetí část přesilovou hrou. Tomáš Mikúš inkasuje dvě minuty za podrážení.
     
    29:43
    Domácí se nyní nechali dvakrát vyloučit z vhazování, což znamená přesilovou hru pro Energii. Trest odpyká Martin Dočekal.
     
    19:59
    Michal Gulaši je v závěru první třetiny vyloučen za hrubost, hosté tak začnou druhou část přesilovou hrou.
     
    16:32
    V závěrečné části první třetiny si zahrají přesilovou hru karlovarští hokejisté. Radim Zohorna je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    10:33
    Tomáš Mikúš se hnal do samostatného úniku a vykoledoval by si faul, nicméně ještě předtím fauloval ve vlastním pásmu Matic Podlipnik a rozhodčí přerušil hru. Hostující bek už míří na trestnou lavici za vysokou hůl.
     
    06:49
    Mallet chtěl vystřelit od modré čáry, trefil ale pouze před sebou stojícího Podlipnika, který se hned vydal do protiútoku a brněnský útočník mu vysekl hokejku. Hosté si zahrají přesilovou hru, Alexandre Mallet už sedí na trestné lavici.
     
    04:03
    První přesilovou hru si zahraje Kometa. Václav Skurhavý v útočném pásmu podrazil jednoho z brněnských obránců a je vyloučen na dvě minuty.
    Marken.cz

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 13. Zaťovič (Mueller, P. Holík), 19. Mueller (R. Zohorna, Bartejs), 27. Zaťovič (Mueller), 48. Mueller (P. Holík), 56. Zaťovič (P. Holík, O. Němec) – 4. Podlipnik (Balán), 28. Flek (T. Rachůnek, M. Rohan), 49. Flek (Balán)


    HC Kometa Brno: Langhamer (Vejmelka) – Mikuš, O. Němec (A), Gulaši, Štencel, Malec (A), Bartejs, Barinka – Zaťovič (C), P. Holík, Mueller – Plášek ml., Hruška, Kašpar – L. Horký, R. Zohorna, Karabáček – Dočekal, Köhler, Mallet.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (F. Novotný) – Kovačevič, Šenkeřík, M. Rohan, Podlipnik, Sičák (A), L. Vágner, Šafář – T. Rachůnek, Balán (A), Flek – T. Mikúš, R. Vlach, O. Beránek – Lapšanský, Skuhravý (C), Gorčík – Stloukal, Kverka, Kohout.

    Rozhodčí: Hejduk, Obadal – Hlavatý, Hanzlík.

    Diváci: 7008
    bahis siteleri