Janov – Parma 1:3 (kon.) | AC Milán – Chievo 3:1 (kon.) | Atalanta BC – Sampdoria 0:1 (kon.)
Lazio – Fiorentina 1:0 (kon.) | Neapol – Sassuolo 2:0 (kon.) | Spal – Inter 1:2 (kon.)
konec
SSC Neapol
2:0 (1:0)
US Sassuolo Calcio
Neděle 07.10.2018, 18:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:8. (19:54:20)
     
    Tři nastavené minuty uplynuly a zápas osmého kola je u konce. Neapol na domácí půdě přehrála Sassuolo 2:0.

    Sassuolo v úvodu utkání chtělo rozehrávat až příliš konstruktivně, Mangani našel přihrávkou zpět jen Adama Ounase, který si ještě přehodil Ferrariho a poté zakončil dělovým kopem pod břevno. Následně se hra vyrovnala, ale hosté měli stále potíže s rozehrávkou. Další velkou šanci ale zlikvidoval Verdimu Consigli. David Ospina v brance Neapole žádnou práci neměl v první půli. Po změně stran se tempo výrazně snížilo. Sassuolo sice drželo více balon, ale až před Ospinu se dostávalo velmi málo. Pojišťovací branku vstřelil střídající Lorenzo Insigne, který poslal míč nechytatelně po přihrávce Hysaje ke vzdálenější tyči. V závěru ještě fauloval Callejóna Rogério, který inkasoval červenou kartu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Neapolští už si jen vyměňují přihrávky ve střední části hřiště. Marko Rog nahrával dokonce až k Ospinovi, který také s rozehrávkou nijak nepospíchal.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    89
    Neapol proti oslabenému soupeři míří s míčem směrem dopředu. Zielinski spolupracoval s Mertensem, ten ještě nabídl míč Insignemu, ale ten už byl v ofsajdu.
     
    89
    Za protesty ještě inkasoval žlutou kartu Consigli, který se rozběhl za rozhodčím téměř přes celý trávník.
    88. Červená karta
     
    88
    Rogério zastavil faulem kolenem rozehrávajícího Callejóna a po zásluze byl odměněn červenou kartou! Sassuolo bude zbytek zápasu dohrávat v deseti.
     
    88
    Teď ale musel Neapol podržet pohotovým zákrokem na brankové čáře až Ospina. Proti střele Babacara byl bezmocný, ale útočník Sassuola ho trefil do nohy.
     
    87
    Neapol si jde pro další tři body do ligové tabulky. Domácím se daří držet míč i v posledních minutách zápasu.
     
    85
    Dries Mertens se zlobil, že nebyl odpískán faul také na něj. Hlavní rozhodčí ale nechal hru pokračovat a Neapol se po chvíli dostala k míči.
     
    84
    Sassuolo se přesunulo do pokutového území, ale domácí obrana dnes funguje skvěle. Koulibaly odčinil předešlý faul obrannou hlavičkou.
     
    83
    Sassuolo to jinak než riskantně neumí. Nyní měl Andrea Consigli míč téměř na brankové čáře, ale i tak se pokoušel před napadajícím Mertensem hrát po trávníku s Ferrarim. Po faulu ve středu pole je potrestán žlutou kartou Kooulibaly.
     
    82
    Zhruba poslední deset minut i s nastavením zbývá oběma týmům. Neapol kontroluje průběh zápasu a ani teď to není jinak. Na Mertensovu přihrávku ale ve vápně Callejón nedosáhl.
     
    81
    Po několika odrazech ve středu pole se zmocnil balonu Hysaj. Albánský obránce se stačil na levé straně uvolnit, ale k centru nedošlo. Neapol začíná šetřit čas.
     
    80
    José María Callejón spolupracoval na levé straně s Malcuitem. Kombinační hra nyní ale Neapoli nevyšla, tak jak by měla a u balonu jsou opět hosté.
     
    78
    Magnanelli zkoušel projít středem trávníku až do vápna. Dlouho se mu to dařilo, ale nakonec přece jen míč odevzdal Babacarovi, který prudkou ránou prověřil Ospinu.
     
    77
    Třetí branka v síti Sassuola nebyla daleko. Mertens opět vystihl rozehrávku hostujícího celku, ale rychlý centr na Insigneho nevyšel podle představ.
     
    76
    Neapol najednou šlape. Nyní si vyměnil míč ve velké rychlosti Mertens s Callejónem, následně se zapojil také Rog, ale ten už byl odzbrojen Marlonem.
     
    75
    Sassuolo se ještě pokouší se zápasem něco udělat. Na prudký centr před Ospinu si nabíhal Berardi, ale domácí obrana stačila zapracovat.
    73. Lorenzo INSIGNE - 2:0
     
    73
    Neapol právě vstřelila branku!
    Neskutečná rána a Neapol vede o dvě branky! Už se zdálo, že hosté ubránili akci Neapole, ale Elseid Hysaj se prosmýkl mezi dvěma obránci do vápna, poté poslal míč pod sebe na LORENZA INSIGNEHO, který nechytatelnou ránou ke vzdálenější tyči nedal Consiglimu žádnou šanci.
     
    72
    Allan elegantně obešel ve střední části trávníku Bourabiu, posléze vyzval k úprku Mertense. Belgičan vracel míč do vápna, kde ale Insigne pálil jen do obránce před sebou.
     
    71
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Simone Verdi, přichází José María Callejón.
     
    71
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Kevin-Prince Boateng, přichází Khouma Babacar.
     
    70
    Neapolští kombinovali u středové čáry. Allan si několikrát vyměnil balon s Rogem. Následovala přihrávka na Malcuita, který ale už míč na hrací ploše nezastihl.
     
    69
    Tlak hostujícího celku pokračoval rohovým kopem. Na první tyči ještě přizvedl míč Lirola, následně se ale už postaral o bezpečí před Ospinou Albiol.
     
    68
    Sassuolo znovu chtělo rozehrával i pod tlakem konstruktivně. Domácí tentokrát propadli ve středu pole. Na levém kraji měl spoustu prostoru i času Rogério. Následně pálil zpoza vápna Berardi, ale Ospina byl u tyče včas.
     
    67
    Andrea Consigli vykopával až ke středovému kruhu, kde ale Bourabia fauloval ve vzdušném souboji Allana. Domácí mohou kontrolovat hru.
     
    66
    Sassuolo zvyšuje nasazení. Nyní ze střední vzdálenosti pálil Mehdi Bourabia. Míč ale jen prosvištěl kolem horní tyče Ospinovy branky.
     
    65
    Malcuit se prohnal po pravém křídle až do vápna, ale jeho centr po trávníku zastavil Ferrari. Na druhou stranu se ihned vydal Berardi, ale jeho střelu podržel Ospina.
     
    64
    Na druhé straně se dral do vápna přes Hysaje Boateng. Útočník Sassuola neměl dostatek rychlosti, ale vybojovat rohový kop se mu podařilo.
     
    63
    Stále čekáme ve druhém poločase na nebezpečnější akci u jedné z branek. Nyní z ní neměli daleko domácí, ale Insigne se sám proti třem neprosadil.
     
    61
    Hysaj se dokázal vymotat z obležení tří hráčů Sassuola, poté se ale do souboje vrátil Mangani a ten už míč na obránci Neapole získal.
     
    60
    I po hodině hry vede Neapol před domácímu fanoušky nad Sassuolem o jednu branku. Již ve čtvrté minutě se totiž do sítě hostů trefil Adam Ounas.
     
    59
    Consigli znovu podržel Sassuolo. Po parádní přihrávce z vlastní poloviny našel Allan Insigneho. Souhra střídajících hráčů skončila jen povedenným zákrokem hostujícího brankáře.
     
    58
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Amadou Diawara, přichází Allan.
     
    57
    Začátek druhé půle zatím zaostává za prvním dějstvím. Neapol se nemůže pořádně dostat k balonu a hosté nejsou v potřebném tlaku.
     
    56
    Už už to vypadalo, že by se domácí mohli dostat do rychlého protiútoku, ale s velkým zpožděním byl pískán faul na Magnanelliho.
     
    55
    Diawara byl faulován u středového kruhu a akce Neapole tak začínala z klidové pozice. Domácí se ale příliš do útoku ve druhé půli nehrnou.
     
    54
    Malcuit sprintoval s míčem u nohy po pravém kraji. Hned dva obránci se k němu stačili stáhnout, ale Malcuit získal alespoň autové vhazování.
     
    53
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Adam Ounas, přichází Lorenzo Insigne.
     
    52
    David Ospina neměl žádné potíže s pomalou střelou Filipa Djuričiće. Pokud chtějí hosté pomýšlet na srovnání stavu, tak musí rozhodně přitvrdit.
     
    51
    Sassuolo pokračuje v držení balonu. Lirola se rozběhl na levém kraji, dokázal přes Hysaje odcentrovat, ale ve vápně byl z hostů pouze Boateng a ten byl těsně bráněn.
     
    50
    Na druhé straně trávníku se řítil do šance Adam Ounas. Dělovkou z rychlosti ale poslal míč pouze do boční sítě. Andrea Consigli zasahovat nemusel.
     
    49
    Boateng se sice dostal k hlavičce po centru Berardiho. Ghanský útočník byl ale v záklonu a míč mezi tři tyče nedostal. Aktivní začátek druhé půle pokračuje.
     
    48
    Neapol vyčkávala co předvede soupeř. Nakonec z toho byl velký zmatek před Ospinou a Koulibaly odpálil míč do bezpečí až na druhý pokus.
     
    47
    Druhá půle odstartovala rozehrávkou hostujícího celku. Sassuolo se ihned dostalo pod tlak napadajících hráčů, ale nakonec míč udrželo.
     
    46
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Manuel Locatelli, přichází Mehdi Bourabia.
     
    46
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Jeremie Boga, přichází Domenico Berardi.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:03.
     
    Hlavní rozhodčí nenastavil v prvním poločase ani sekund navíc tak do šaten odcházejí spokojeněji domácí fotbalisté, kteří vedou nad Sassuolem 1:0.

    Sassuolo v úvodu utkání chtělo rozehrávat až příliš konstruktivně, Mangani našel přihrávkou zpět jen Adama Ounase, který si ještě přehodil Ferrariho a poté zakončil dělovým kopem pod břevno. Následně se hra vyrovnala, ale hosté měli stále potíže s rozehrávkou. Další velkou šanci ale zlikvidoval Verdimu Consigli. David Ospina v brance Neapole žádnou práci neměl.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Po dlouhém nákopu Davida Ospiny se dostal k míči pouze Locatelli. Hostům ale míč v držení příliš dlouho nevydržel. Diawara společně s Ounasem postupovali kupředu, ale Marlon byl proti.
     
    44
    Minutu před pauzou se zjevil u balonu Piotr Zielinski. Polský záložník v dresu Neapole zkoušel ještě přihrávat Mertensovi. Belgičan byl ale obklopen řadou obránců. Následně fauloval za žlutou kartu Diawara.
     
    43
    Ounas nyní rozdal přesnou přihrávku na levou stranu, odkud si to Hysaj namířil přes Marlona do pokutového území. V šestnáctce už ale albánský obránce neměl síly na útok.
     
    42
    Po několika tvrdých soubojích se k míči dostal Diawara. Následně se mohl opřít do střely Mertens, ale jeho pokus byl zastaven ihned po metru letu bránícím Ferrarim.
     
    40
    První potrestaným hráčem zápasu je Locatelli, který ve středu pole zastavil rozvíjející se akci Neapole faulem.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Neapol i nadále vede o jedinou branku. O tu se postaral v samém začátku parádní střelou Adam Ounas.
     
    39
    Hostům se podařilo získat míč v blízkosti vápna Neapole. Zielinski byl ale potažen za dres a balon tak putoval znovu do moci domácích.
     
    38
    Sassuolo zkoušelo překonat obrannou linii Neapole vysokým lobem na Boatenga. Ten byl ale u balonu později než bránící Malcuit.
     
    37
    Roh se ale hostům nevydařil podle představ. Naopak do protiútoku mířil Diawara společně s Rogem. Ten se ale provinil proti pravidlům a je pískán faul.
     
    36
    David Ospina musel být v pozoru. Po bleskově střele Filipa Djuričiće balon před kolumbijským brankářem skočila, ale ten ho dokázal vyrazit na rohový kop.
     
    35
    Neapol tentokrát zaváhala v rozehrávce. Sassuolo získalo míč ještě na útočné polovině. K vyrovnání stavu má ale stále na míle daleko.
    33. Marlonův sporný zákrok v pokutovém území
     
    33
    Malcuit zvítězil v silovém souboji proti Manganimu. Následně se Malcuit rozhodl přihrávat přes celou šířku trávníku na Hysaje. Marlon chyboval ve vápně, ale jeho zásah proti Ounasovi nebyl posouzen penaltově.
     
    32
    A další nebezpečný protiútok domácího celku. Rog rozběhl po zisku míče Mertense, ten ale zbrzdil akci a když už se rozhodl přihrávat, tak měl na sobě tři protihráče.
     
    31
    Neapolští s klidem drží balon pod kontrolou ve středu pole. Když už se Lirola dostal k míči, tak ihned přišla rychlá ztráta španělského záložníka.
     
    30
    I po půlhodině hry vede domácí Neapol nad Sassuolem o jednu branku. O tu se postaral již v samém úvodu pohotovým zakončením Adam Ounas.
     
    29
    Mertens si jako obvykle zabíhal na přihrávku za obranu. Tentokrát se rozhodl ještě zpětnou přihrávkou oslovit Verdiho. Ten už byl ale obsazen dvěma soupeři.
     
    28
    Také rohový kop byl v podání domácího celku pořádně nebezpečný. Na zadní tyči nebyl Consigli připraven, ale Mertens míč do sítě z úhlu nedokázal dostat.
    27. Andrea Consigli zachránil Sassuolo od druhé inkasované branky
     
    27
    Hosté znovu zaváhali v rozehrávce a jen díky parádnímu zákroku Cosigliho to není o dvě branky. Mertens nahrál v plném běhu Verdimu, který ale hostujícího brankáře nepropálil.
     
    26
    Tentokrát už akce Neapole byla nadějnější. Piotr Zielinski utekl po levém kraji, poté servíroval míč do malého vápna, ale před Verim sebral šanci do rukavic Consigli.
     
    25
    Mertens se cpal k hlavičce v pokutovém území. Mezi tím ale trefil ramenem Consigliho a hlavní rozhodčí neměl na výběr a musel pískat faul.
     
    24
    Locatelli přihrával na dobrých třicet metrů, Rogério byl sice u míče včas, ale nepohlídal si jeho odskok a domácí tak mohli vhazovat téměř z poloviny trávníku.
     
    22
    Také Sassuolo si vybojovalo rohový kop. K exekuci se postavil Pol Lirola, krajní záložník našel na zadní tyči našel Boatenga, který se do míče opřel netradičně volejem, ale střela zamířila pouze vedle.
     
    21
    Djuričić centroval do vápna, Ospina sice míč v rukavicích neudržel, ale podržela ho obrana, který pohotově balon odpálila do bezpečí.
     
    20
    Hosté jsou stále v těsné blízkosti vápna Neapole. Manganelli teď ale zaváhal v kombinaci a tak tak, že toho nevyužil střelou téměř z poloviny Dries Mertens.
     
    19
    Sassuolo i nadále vyčkává s útokem. Lirola sice obešel Hysaje. Krajního obránce Neapole ale stačil zastoupit Albiol a následná kombinace hostů už před vápnem nebyla z nejpřesnějších.
     
    18
    Malcuit byl skvěle postaven i v obranné pozici. Před Rogériem si podržel míč a když byl v nouzi, tak ho otřel o protihráče. Domácí tak mohou vhazovat zpoza postranní lajny.
     
    17
    Dries Mertens čekal v pokutovém území na rozehrávku rohového kopu. K míči si ale našel cestu Marko Rog, který z hranice vápna branku Sassuolo přestřelil.
     
    16
    Neapoli se v posledních minutách daří držet míč. Diawara společně s velmi aktivním Malcuitem se prodrali až téměř k vápnu. Nakonec pálil z úhlu Zielinski, ale Consigli byl připraven.
     
    15
    Boateng byl opět na hranici ofsajdové linie. Tentokrát ale nedokázal zpracovat míč a byl z toho nebezpečný protiútok. Mertensova šajtle se ale mezi tři tyče nevešla.
     
    14
    Velmi pozvolná kombinace Neapole nedělá hostům starosti. Sassuolo se bez potíží dostalo k míč ještě daleko před Consiglim.
     
    13
    Malcuit zkoušel najít Verdiho. Ten se sice k míči dostal, ale jeho přihrávka už skončila u hosté. Neapol se ještě dostala k zakončení, ale Malcuit pálil po teči Mertense jen nad.
     
    12
    Diawara nyní podobně jako při úvodní brance Mangani namazal protihráči. Naštěstí pro Neapol to bylo pouze u středového kruhu. Locatelli však nabídnutou šanci nevyužil.
     
    11
    Neapol vykrývá prostor a s míčem hrají hosté. Lirola s Marlonem se pokoušeli projít kolem pravé postranní lajny, ale přes Hysaje se jim to nepodařilo.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka přinesla také první branku zápasu. Neapol sice nedrží častěji míč pod kontrolou, ale jako první se dnes prosadil povedenou ránou Adam Ounas.
     
    9
    Malcuit rozehrál útočnou akci Neapole z pravé strany. Následně kombinoval Diawara, kterého podpořil také Rog. Domácí se ale před zhuštěný prostor nedostali.
     
    8
    Už už se zdálo, že by si Boateng mohl zpracovat míč do běhu a jít téměř osamocen do úniku. Pomezní rozhodčí ale ghanskému útočníkovi odpískal milimetrový ofsajd.
     
    7
    Neapol nechává hrát soupeře. Manganelli si vyměnil balon ve středu pole s Locatellim. Poté dostal důvěru také Rogério, který ale Malcuita neobelstil.
     
    6
    Kévin Malcuit byl znovu v náběhu po pravém kraji. Tentokrát mu ale zastoupil cestu Mangani. Balon doputoval jen za brankovou lajnu.
     
    5
    Teď už se Sassuolo soustředilo na rozehrávku o něco více. Marlonova přihrávka na Lirolu byla velmi přesná, následně ale chyboval právě krajní záložník Sassuola.
    4. Adam OUNAS - 1:0
     
    4
    Neapol právě vstřelila branku!
    Neapol se dostává do vedení z první velké šance! Hostující hráči chtěli krát okolo svého vápna až příliš konstruktivně, přihrávku Manganiho vystihl ADAM OUNAS, který si ještě špičkou kopačky obhodil Ferrariho a poté dělovkou pod břevno poslal domácí celek do rychlého vedení.
     
    3
    Domácí se zatím nikam neženou. Marko Rog sice prosvištěl kolem obránce do pokutového území, ale poté pálil z velkého úhlu jen do brankáře Consigliho.
     
    2
    Také Sassuolo se poprvé dostalo v prvním poločase k míči. Po Rogériově přihrávce se hnal za balonem Djuričić, ale ještě před ním byl v lepším postavení domácí Koulibaly.
     
    1
    Úvodní rozehrávky se ujali domácí fotbalisté. Ihned po uvedení míče do hry se rozběhl na pravém kraji Kévin Malcuit. Proti Manganimu ale neuspěl a tak musel volit přihrávku zpět.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas osmého kola nejvyšší italské soutěže Serie A tak může za několik málo okamžiků začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    SSC Neapol: Ospina – Malcuit, Koulibaly, Albiol (C), Hysaj – Rog, Diawara, P. Zieliński – Verdi, D. Mertens, Ounas.
    Náhradníci: D'Andrea, Karnezis – Allan, Callejón, Hamšík, L. Insigne, Nikola Maksimović, Milik, Ruiz.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Marlon, G. M. Ferrari, Magnani – Lirola, Magnanelli (C), Locatelli, Rogério – Boga, K-P. Boateng, Djuričić.
    Náhradníci: Pegolo – Adjapong, Babacar, D. Berardi, Bourabia, Brignola, Dell'Orco, Di Francesco, Lemos, Matri, Sensi, Sernicola.

    Rozhodčí: Di Bello – Meli, Cecconi.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    31.03. 2018 Sassuolo – Neapol 1:1
    29.10. 2017 Neapol – Sassuolo 3:1
    23.04. 2017 Sassuolo – Neapol 2:2
    28.11. 2016 Neapol – Sassuolo 1:1
    16.01. 2016 Neapol - Sassuolo 3:1
     
    SSC Neapol

    Neapol dlouho bojovalo v minulém ročníku Serie A o titul. Pět kol před koncem dokonce porazila svého úhlavního rivala Juventus, ale přišlo zaváhání na trávníku Fiorentiny a bylo téměř po nadějích. Nakonec neapolskému klubu chyběly čtyři body na dorovnání prvního místa.

    V přípravě sice Neapol snadno porážela týmy z nižších italských soutěží, ale s kvalitnějším týme zvítězila jen proti německému Dortmundu 3:1. Od Liverpoolu vyfasovala pět branek a v generálce s Wolfsburgem se překvapivě radoval z vítězství 3:1 tým z Bundesligy.

    Se začátkem nové sezony se ale Neapolským začalo dařit. Proti Laziu i s AC Milán vždy Neapol uhrála tři body o jedinou branku. To až proti Sampdorii poprvé ztratila, když si odvezla výprask 0:3. V dvou kolech po sobě už ale Neapol úřadovala i směrem dopředu, Parmě i FC Turín nasázela po třech gólech. Před týdnem už ale narazila na mistrovský Juventus u kterého podlehla 1:3. Neapol také dokázala překvapit v základní skupině Ligy mistrů posledního finalistu, když v domácím prostředí přehrála 1:0 Liverpool.
     
    US Sassuolo Calcio

    Sassuolo zakončilo minulou sezonu na konečném jedenáctém místě, na soupeře před sebou ale tým ztrácel mnoho bodů, naopak od sestupových příček Sassuolo bylo jen osm bodů.

    Před novým ročníkem Serie A se Sassuolo představilo ve dvou přípravných duelech. Nejprve rozstřílelo 11:0 Real Vicenza, když se dvěma góly blýskli Duncan, Berardi, Boateng i Babacar.

    Povedenou přípravu si přeneslo Sassuolo i do nové sezony italské ligy. V šesti odehraných kolech padlo pouze dvakrát a to s giganty Juventusem a AC Milán a velmi překvapivě se drží velmi vysoko v tabulce Serie A. Před týdnem sice Sassuolo schytalo debakl 1:4, ale i tak je s patnácti vstřelenými góly v této disciplíně hned za Juventusem.
     
    Krásný nedělní podvečer, vítám všechny příznivce fotbalu. Italská nejvyšší soutěž Serie A pokračuje osmým kolem a my se společně zaměříme na utkání Neapole, která před domácím publikem přivítá Sassuolo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vít Schück

    Branky: 4. Ounas, 73. L. Insigne (Hysaj)

    Karty:   44. Diawara (NEA), 83. Koulibaly (NEA) – 40. Locatelli (SAS), 89. Consigli (SAS)   88. Rogério (SAS)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:8.
    SSC Neapol: Ospina – Malcuit, Koulibaly, Albiol (C), Hysaj – Rog, Diawara (58. Allan), P. Zieliński – Verdi (71. Callejón), D. Mertens, Ounas (53. L. Insigne).
    Náhradníci: D'Andrea, Karnezis – Allan, Callejón, Hamšík, L. Insigne, Nikola Maksimović, Milik, Ruiz.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Marlon, G. M. Ferrari, Magnani – Lirola, Magnanelli (C), Locatelli (46. Bourabia), Rogério – Boga (46. D. Berardi), K-P. Boateng (71. Babacar), Djuričić.
    Náhradníci: Pegolo – Adjapong, Babacar, D. Berardi, Bourabia, Brignola, Dell'Orco, Di Francesco, Lemos, Matri, Sensi, Sernicola.

    Rozhodčí: Di Bello – Meli, Cecconi
    thejrc.org