Chabarovsk – Magnitogorsk 3:4 (kon.) | Vladivostok – Čeljabinsk 2:7 (kon.) | Kunlun – Jekatěrinburg 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Riga 6:3 (kon.) | Barys – HC Slovan 3:0 (kon.) | Omsk – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
3:4 (2:1, 0:1, 1:2)
Metallurg Magnitogorsk
Neděle 07.10.2018, 09:00 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:24 Wojtek WOLSKI - 3:4
     
    53:24
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Ale nyní musel znovu inkasovat. Hosté vyhráli buly, puk poté Mozjakin pusunul do mezikruží, kde si sjížděl WOJTEK WOLSKI a jeho prudká střela skončila v brance tak, že puk z ní okamžitě vyletěl ven – 3:4. Asistence: Sergej Mozjakin.
    44:32 Tomáš ZOHORNA - 3:3
     
    44:32
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Znovu je srovnáno. Fajzullin našel přihrávkou na vrcholu levého kruhu volného TOMÁŠE ZOHORNU, jenž poté dělovkou propálil Zagidulina, kterému puk přeletěl kolem jeho levé ruky a skončil v síti – 3:3. Asistence: Danil Fajzullin.
    41:43 Wojtek WOLSKI - 2:3
     
    41:43
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A hned po tom, co se Metallurg ubránil, hosté udeřili a jdou poprvé v zápase do vedení. Mozjakin z levé strany nabil na pravý kruh WOJTEKU WOLSKÉMU a ten poté střelou z první nedal Kašíkovi šanci – 2:3. Asistence: Sergej Mozjakin a Matt Ellison.
    25:10 Alexej BĚREGLAZOV - 2:2
     
    25:10
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou početní výhodu a je znovu vyrovnáno. Z rohu kluziště nabil na levý kruh Ellison ALEXEJI BĚREGLAZOVOVI a ten dělovkou propálil jinak velmi dobře chytajícího Libora Kašíka – 2:2. Asistence: Matt Ellison.
    06:20 Alexandr GORŠKOV - 2:1
     
    06:20
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A sám ALEXANDR GORŠKOV posílá znovu domácí celek do vedení. Před Zagidulinem zamíchal kotoučem a poté ho poslal mezi jeho betony do hostující klece – 2:1.
    04:56 Iiro PAKARINEN - 1:1
     
    04:56
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Ovšem máme brzy vyrovnáno. Po vhazování v pásmu Chabarovsku propadl puk po střele za záda Kašíka a ocitl se těsně před brankovou čárou. Tam si bleskově sjel IIRO PAKARINEN a rybičkou trefuje prázdnou branku – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Jevgenij Timkin a Dennis Rasmussen.
    03:23 Alexandr GORŠKOV - 1:0
     
    03:23
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Pěkně sehraná kombinace Amuru a domácí jdou do vedení, když využívají přesilovou hru. ALEXANDR GORŠKOV se na levém kruhu napřáhl ke střele a dokázal prostřelit Zagidulina, který se už jen ohlížel za svá záda – 1:0. Asistence: Arťom Železkov a Vitalij Aťušov.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Gorškov (Železkov, Aťušov), 7. Gorškov (TS), 45. T. Zohorna (Fajzullin) – 5. Pakarinen (Timkin, Rasmussen), 26. Běreglazov (Ellison), 42. Wolski (Mozjakin, Ellison), 54. Wolski (Mozjakin)


    Amur Chabarovsk: Kašík (Kiselev) – J. Kolář (A), Turbin, D. Vorobjov, Korjagin, Žuravljov, Aťušov (C) – Fajzullin, Pjanov, T. Zohorna – Dědunov, Železkov, Ruděnkov – Vl. Ušenin (A), Vj. Ušenin, Gorškov – Potěchin, A. Kuzněcov, Veličkin.
    Metallurg Magnitogorsk: Zagidulin (Košečkin) – Antipin, Běreglazov, Rylov, Vereščagin, J. Birjukov (A), Matuškin, Zajcev – Mozjakin (C), Ellison, Wolski – Timkin (A), Rasmussen, Pakarinen – Čibisov, Ljubimov, Varfolomejev – Jazkov, Kaletnik, Dorofejev – Několenko.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Romaško – Nikolajev, Černyšjov

    Diváci: 6 634
    bahis siteleri