Chabarovsk – Magnitogorsk 3:4 (kon.) | Vladivostok – Čeljabinsk 2:7 (kon.) | Kunlun – Jekatěrinburg 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Riga 6:3 (kon.) | Barys – HC Slovan 3:0 (kon.) | Omsk – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
2:7 (1:1, 1:3, 0:3)
Traktor Čeljabinsk
Neděle 07.10.2018, 09:00 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 09:00.
     
    Krásné ráno! Nedělní program Kontinentální hokejové ligy zahájí tři duely na Dálném východě, včetně střetnutí domácího Vladivostoku s hostujícím Čeljabinskem. Pojďme si oba soupeře představit.
     
    ADMIRAL VLADIVOSTOK
    11. místo ve Východní konferenci
    14 Z, 1-2-2-9, 8 b. (skóre 31:47)

    Znovuzrozený Admiral je na tom dost bídně, vítězství v základní hrací době zatím v sezóně slavil pouze jednou. Celkem má na kontě jen osm bodů a poslední Novosibirsk tak na něj ztrácí šest, což není úplně propastný rozdíl. Sibiřští budou muset přidat, pokud nechtějí ročník strávit v dolních patrech tabulky.

    Vladivostočtí mají za sebou náročné zápasy, v posledních třech duelech narazili na Kazaň, Jekatěrinburg a Magnitogorsk – smetánku Východní konference. Všechny tři zápasy pro ně skončily porážkou po základní hrací době a dnes by tak jistě rádi tuto šňůru proti Čeljabinsku utli.

    Nejproduktivnější hráči
    Alexandr STRELCOV – 14 Z, 9 b. (2+7)
    Vasilij STRELCOV – 14 Z, 8 b. (4+4)
    Kirill DJAKOV – 14 Z, 8 b. (2+6)

    Brakářské statistiky
    Nikita SEREBRJAKOV
    – 607 min. | 91,3% úsp. | prům. 3,06
    Anton KRASOTKIN
    – 244 min. | 89,3% úsp. | prům. 3,20
     
    TRAKTOR ČELJABINSK
    10. místo ve Východní konferenci
    13 Z, 4-1-1-7, 11 b. (skóre 20:41)

    Až necharakteristicky špatně si letos vedou také hokejisté Čeljabinsku, kteří kdysi patřili k nejobávanějším celkům celé KHL. Pět výher ze třinácti zápasů stačí pouze na desátou příčku v tabulce Východní konference, přičemž na poslední postupovou pozici do play-off mu chybí čtyři body.

    Traktor zatím v letošní sezóně trápí hlavně bídná ofenzíva – spolu s Novosibirskem má vůbec nejméně vstřelených branek v celé lize. V posledních pěti utkáních se mu dokonce hned dvakrát nepovedlo ani překonat soupeřova gólmana a více než dvě rány svému sokovi naposledy uštědřili před třemi týdny v Soči.

    Nejproduktivnější hráči
    Alexander BERGSTRÖM – 13 Z, 7 b. (2+5)
    Nick BAILEN – 13 Z, 7 b. (1+6)
    Ryan STOA – 13 Z, 6 b. (2+4)

    Brankářské statistiky
    Vasilij DĚMČENKO
    – 422 min. | 88,8% úsp. | prům. 3,27
    Alexandr SUDNICIN
    – 360 min. | 90,9% úsp. | prům. 2,83
    Traktor v pátek v Šanghaji neuspěl.

     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY V SEZÓNĚ 2017/18

    Oba celky se naposledy střetly skoro přesně před rokem, z vítězství se tehdy radoval Vladivostok. Ten uspěl v dřívějším střetnutí, které se odehrálo v září.

    4. 10. 2017: Vladivostok – Čeljabinsk 3:2pp.
    Branky:
    37. Butuzov, 57. Sajustov, 62. Tkačov – 3. Gynge, 12. Kručinin.

    1. 9. 2017: Čeljabinsk – Vladivostok 2:3
    Branky:
    35. Szczechura, 39. Pěnkovskij – 7. Alexandrov, 30. Sabolič, 49. Krasnoslabodcev.
     
    Úvodní sestavy:

    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – S. Zacharčuk, Ugolnikov, Kozlovskij, Taratunin, Ďjakov, Miščenko, Tatalin – Černikov, A. Strelcov, V. Strelcov – Vicharev, Koroljov, V. Butuzov – Glazačev, K. Voronin, Koňkov – Hovorka, V. Polák, Zajcev.

    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Suchačov) – Nikitin, Bailen, Borodkin, Rjasenskij, Želdakov, Isajev, N. Chlystov – Bergström, Enlund, Szczechura – Stoa, Lapenkov, Mošarov – Rybakov, Kokujov, Peňkovskij – Glinkin, Šolochov, Polygalov – Kravcov.

    Rozhodčí: Lavrentěv, Kočetov – Zacharenkov, Sivov.
     
    Všem ranním ptáčatům ještě jednou přeji příjemnou neděli, duel Vladivostoku s Traktorem začne zhruba za půl hodiny. Co se československé stopy týče, do střetnutí za domácí naskočí Marek Hovorka s Vojtěchem Polákem. Karel Kubát hrát nebude.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba týmy už vyjíždějí z kabin ven na led Fetisov Areny, od úvodního buly nás toho moc nedělí. Za chvilku si ještě poslechneme ruskou hymnu.
     
    Sudí už svolává první pětky do středového kruhu, jdeme na věc! Na vhazování se proti sobě postaví Vasilij Strelcov a Paul Szczechura.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Na puku se drží Vladivostočtí, kteří se snaží prorazit za útočnou modrou. Čeljabinská obrana ale jejich vpády velmi rychle zastavuje.
     
    00:56
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo rychlé, snový vstup do utkání pro Traktor! Kravcov za soupeřovou klecí odzbrojil jednoho z protihráčů a nahrál před brankoviště nikým nehlídanému IGORU POLYGALOVOVI, který se z první nemýlil a překonal bezmocného Serebrjakova. Asistence: Vitalij Kravcov.
    00:56 Igor POLYGALOV - 0:1
     
    01:38
    Admiral se snaží na inkasovaný gól rychle odpovědět, vůbec se mu ale nedaří se propracovat do lepších střeleckých pozic. Soupeř má více ze hry.
     
    02:24
    Hra se nyní přelévá ze strany na stranu, ani jeden celek nemá na ledě vyslovenou převahu. Na kotouči se stále drží hlavně domácí hokejisté.
     
    03:27
    Vitalij Kravcov je zatím nejaktivnějším hostujícím borcem, jeho prudká rána z velké vzdálenosti teď orazítkovala mantinel za klecí Nikity Serebrjakova.
     
    04:07
    Odpískáno první zakázané uvolnění dnešního střetnutí, kterého se dopouští hráči Traktoru. Po krátké přestávce tak uvidíme vhazování před jejich brankou.
     
    04:28
    Z rychlého protiútoku se nyní mohl prosadit Rybakov, jehož zakončení vykryl maskovaný strážce domácí svatyně betonem. Hosté tak stále vedou jen o gól.
     
    05:25
    Voronin nahodil pryž za čeljabinskou klec, kde se k ní jako první dostává jeden z hostů. Ti se tak po pár sekundách znova přesouvají dopředu.
     
    05:57
    Bergströmva rána vymetla pavučiny ze Serebrjakovovy rukavice, hra je přerušena. Vhazovat se bude po pravici vladivostockého gólmana.
     
    06:34
    Domácí jsou pod tlakem, Čeljabinsk se usadil v jejich pásmu a snaží se se přihrávkami dopracovat do lepších střeleckých příležitostí.
     
    07:38
    Kozlovskij se rozehrál kotouč zpoza vlastní branky dopředu, následné útočné tažení Admiralu končí ofsajdem.
     
    07:50
    Mohlo být vyrovnáno! Z výborné pozice mezi levým kruhem a brankovištěm zakončoval Koroljov, Děmčenko byl ale připraven!
     
    08:43
    Szczechurovu nabídku zachytil jeden z domácích a předčasně tak ukončil čeljabinský výpad. Admiral se teď snaží opět prorazit do útočné třetiny.
     
    09:42
    Komplikace pro Vladivostok. Rozhodčí je teď nachytali v šesti hráčích a dostávají tak menší trest, který jede odpykat Roman Tatalin (VLD).
     
    09:49
    A pozor, domácí jdou do tří! Dvě minuty za hákování dostává Alexandr Ugolnikov (VLD) a jeho tým tak čekají nepříjemné chvíle.
     
    10:29
    Traktor je pevně usazen před Serebrjakovovou brankou a rozjel dlouhou kombinaci. Střelu jsme zatím neviděli.
     
    11:01
    Admiral je z nejhoršího venku, Jonas Enlund (CLJ) je vykázán za hákování a chvilku tak uvidíme přesilovku čtyři na tři.
     
    12:16
    Tatalin s Ugolnikovem jsou na ledě, Admiral hraje přesilovku. Do útoku se momentálně přesouvají domácí hokejisté, kteří chtějí co nejdříve vyrovnat.
     
    13:49
    Zacharčuk drží kotouč za svou svatyní a čeká, až se na led dostane čerstvá vladivostocká lajna. Uvidíme, jestli další útok domácích přinese ovoce.
     
    14:48
    Jako blesk z čistého nebe se před Děmčenkem zjevil Kirill Voronin, který ale naprosto ideální šanci zahodil – zakončil mimo klec!
     
    15:48
    Kotouč nyní mění majitele poměrně často, ani jeden tým si ho nezvládá na delší dobu zkrotit. Nebezpečnější střelu jsme již nějakou dobu neviděli.
     
    16:55
    Bergström po přejetí modré čáry nic neřešil a okamžitě vypálil, připravený Serebrjakov kotouč vyrazil pravým betonem přímo před sebe.
     
    17:33
    Vladivostok si v závěru periody zahraje přesilovku, za hákování putuje na dvě minuty na trestnou lavici hostující útočník Ryan Stoa (CLJ).
     
    17:47
    Fetisov Arena se dožaduje "šajby", domácí jsou jako přikovaní před Děmčenkovou klecí. Zatím však pouze kombinují, ke střele se nedostali.
     
    18:53
    Do konce první části zbývá něco málo před minutu, jeden z hokejistů Admiralu teď sbírá kotouč za vlastní brankou. Traktoru se totiž podařilo vyhodit.
     
    19:16
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka! Od modré čáry poslal na čeljabinskou klec jedovatou dělovku Ugolnikov, jehož střelu mimo dosah bezmocného strážce svatyně tečoval ALEXANDR ČERNIKOV. Do první přestávky tak půjdeme za vyrovnaného stavu. Asistence: Alexandr Ugolnikov, Stepan Zacharčuk.
    19:16 Alexandr ČERNIKOV - 1:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 9 – 7
    Zblokované střely: 6 – 3
    Vhazování: 9 – 16
    Trestné minuty: 4 – 4
    Využití přesilovek: 1/2 – 0/2
     
    V prvních dvaceti minutách jsme sledovali relativně vyrovnanou podívanou, čemuž odpovídá i skóre – 1:1. Hned v první minutě poslal Traktor do vedení Igor Polygalov, domácí pak odpověděli několik desítek sekund před sirénou tečí Alexandra Černikova v přesilové hře. Uvidíme, co přinese druhé dějství.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:35
    Ugolnikov byl v útočném pásmu odstaven jedním z protihráčů, vylučovat se nebude. Ke kotouči se dostávají hosté a rychle míří dopředu.
     
    21:10
    Pomalejší úvod druhé třetiny teď na chvilku zastavuje čeljabinský icing, po krátké pauze tak uvidíme buly po levici Vasilije Děmčenka.
     
    22:11
    Domácí obrana sice zvládla odzbrojit jednoho z hokejistů Traktoru, následně ale vyhodila až na zakázané uvolnění. Z pásma se tak jen tak nevyhrabe.
     
    23:05
    Admiral se dostal do slibného přečíslení dva na jednoho, Glazačev ovšem vůbec nezvládl zachytit Ďjakovovu nabídku a Děmčenko tak nemusel zasahovat.
     
    24:25
    Ďjakov se v obranné třetině dostává ke kotouči a okamžitě míří do soupeřovy třetiny. Zvládne ho čeljabinská defenzíva zastavit včas?
     
    25:32
    Už se hraje dlouho bez přerušení, sudí nechávají hře volný průběh. Častěji je na puku Vladivostok, kterému se však vůbec nedaří prorazit za modrou čáru.
     
    26:12
    Pěnkovskij se dostal do výborné šance, excelentním zákrokem ale jeho zakončení zneškodnil připravený Nikita Serebrjakov.
     
    27:04
    Traktor zamknul svého soupeře v jeho obranném pásmu a rozjel kombinaci. Domácí se snaží co nejrychleji z nátlaku vymanit.
     
    27:51
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté si berou vedení zpět na svou stranu! Enlund projel po křídle do útočného pásma a nahrál před branku najíždějícímu PAULU SZCZECHUROVI. Kanaďan s polskými kořeny pak už jen lehkou tečí usměrnil pryž mezi tři tyče domácí klece. Asistence: Jonas Enlund.
    27:51 Paul SZCZECHURA - 1:2
     
    28:59
    Kravcov zkusil své štěstí z vysokého úhlu, Serebrjakov do dráhy projektilu včas postavil vyrážečku. Další inkasovaný gól by mohl být smrtelný...
     
    29:56
    Hra se stále drží hlavně před vladivostockou brankou, domácí ale svého soupeře aktivně napadají a nepouští ho do větších střeleckých příležitostí.
     
    30:15
    Po delší době musel zasahovat také Děmčenko. Střelu Juriho Kozlovskije ze zadní hranice kruhu vykryl lapačkou a následně se rozhodl pryž podržet.
     
    31:35
    Bailen chtěl po mantinelu poslat kotouč dopředu. To se mu sice povedlo, pryž však doklouzala až za vladivostockou klec – zakázané uvolnění.
     
    31:48
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Fetisov Arena je na nohou, Admiral opět vyrovnává a začínáme tak zase od začátku! KIRILL GLAZAČEV se dostal ke kotouči za brankou, povyjel si před brankoviště a až na druhý pokus překonal položeného Děmčenka. Asistence: Sergej Koňkov.
    31:48 Konstantin GLAZAČEV - 2:2
     
    32:32
    Jedna branka domácím nestačí a na čeljabinskou klec posílají jednu střelu za druhou. Její maskovaný strážce teď musí být konstantně ve střehu.
     
    33:49
    Traktor se svým soupeřem už srovnal krok, sledujeme relativně vyrovnanou podívanou. Stále se hraje hlavně před brankou hostujícího celku.
     
    34:20
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok Traktoru končí gólem a hosté tak jdou znovu od vedení! Glinkin vyrazil dopředu spolu s VITAJEM KRAVCOVEM, který po převzetí přihrávky prvního jmenovaného neváhal a prudkou ranou z voleje z prostoru pro vhazování rozvlnil síť vladivostocké klece. Asistence: Anton Glinkin, Igor Polygalov.
    34:20 Vitalij KRAVCOV - 2:3
     
    35:38
    Vojtěch Polák se pokusil pronést pryž za modrou čáru, zpevněná čeljabinská defenzíva ho ale téměř okamžitě odzbrojila a přivlastnila si kotouč.
     
    36:17
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tohle už pro domácí nevypadá vůbec dobře, hosté přetavují aktivitu v další gól a odskakují do dvoubrankového vedení! Obrana Admiralu si nepohlídala JONASE ENLUNDA, který se v mezikruží dostal ke kotouči a obratem prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Bez asistence.
    36:17 Jonas ENLUND - 2:4
     
    37:16
    Traktor jde do čtyř, hráčská lavice dostává dvouminutový trest za zdržování hry. Ten za svůj celek odpyká obránce Nick Bailen (CLJ).
     
    37:58
    Ivan Miščenko zkusil své štěstí od modré čáry, jeho prudká pozemní střela ale bližší tyčku branky minula o dobrých několik desítek centimetrů.
     
    38:44
    Hosté už poněkolikáté vyhazují, Admiralu se v přesilovce opravdu nedaří. Zatím vše nasvědčuje tomu, že zůstane bez využití.
     
    39:16
    Ani Zacharčukova jedovatá rána nešla mezi tři tyče, Děmčenko tak opět nemusel zasahovat. Ve střehu ale musí být stále.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 16 – 16
    Zblokované střely: 9 – 8
    Vhazování: 16 – 29
    Trestné minuty: 4 – 6
    Využití přesilovek: 1/3 – 0/2
     
    Druhá třetina rozhodně nenudila, Fetisov Arena viděla celkem čtyři branky. Bohužel pro domácí fanoušky však hned tři z nich padly do vladivostocké sítě a hosté tak po čtyřiceti minutách vedou zaslouženě 4:2. Pod jejich trefy se podepsali Szchechura, Kravcov a Enlund, zatímco jediný gól Admiralu vstřelil Glazačev.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:39
    Po rychlém zneškodnění čeljabinského tažení se teď dopředu snaží prorazit zase domácí, ani oni se však zatím s úspěchem nepotýkají.
     
    41:52
    Rjasenskij se za vlastní brankou dostává ke kotouči a hledá někoho, komu by jej mohl přihrát. Vladivostočtí se stahují za modrou čáru.
     
    42:49
    Miščenko se dostal do slušné šance, z vysokého úhlu ale nakonec Děmčenka nepřekonal. Admiral tak stále prohrává o dvě branky.
     
    43:08
    Před brankou Traktoru se teď odehrával naprostý chaos, domácí hráči se snažili pryž za brankáře doslova procpat. Ten jí však nakonec zvládl zalehnout.
     
    43:49
    Námořníci mají teď více ze hry a snaží se co nejrychleji vstřelit kontaktní gól. Času mají ještě dost, ale proč otálet? Děmčenko musí být ve střehu.
     
    44:43
    Hra se přelévá z jednoho konce ledové plochy na druhý, ani jednomu celku se nedaří na delší dobu usadit před soupeřovou svatyní.
     
    45:24
    Kirill Ďjakov se za brankou chopil kotouče a zamířil dopředu, následný výpad Admiralu skončil rychlým zákrokem připraveného gólmana.
     
    46:46
    Zrovna dvakrát záživnou pasáž hry momentálně nesledujeme, hraje se hlavně se středním pásmu. Obrany obou celků hrají prim.
     
    Dnešní utkání sleduje 3 584 diváků (65,2% kapacity).
     
    47:51
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak teď už to budou mít domácí hodně těžké. Semjon Kokujov prorazil do pásma, najel si před branku a zakončil přímo do výstroje připraveného Serebrjakova. K odraženému kotouči se jako první dostal ARŤOM PEŇKOVSKIJ a ten už jej za brankovou čáru dopravil. Asistence: Semjon Kokujov.
    47:51 Arťom PEŇKOVSKIJ - 2:5
     
    49:21
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Admiral je zralý na ručník, Serebrjakov musí ze své klece lovit už šestý kotouč. Prudkou ránu Borodkina od modré čáry do klece doklepl PAUL SZCZECHURA a pravděpodobně definitivně tak rozhodl o dvoubodové výhře Traktoru. Asistence: Alexander Bergström, Arťom Borodkin.
    49:21 Paul SZCZECHURA - 2:6
     
    49:21
    Nikita Serebrjakov (VLD) po šestém gólu končí, posledních deset minut zápasu za něj dochytá Anton Krasotkin.
     
    50:57
    Krasotkin už má na svém kontě první zákrok, Traktoru evidentně šestibrankový náskok nestačí. Asi si chtějí vynahradit střeleckou bídu z posledních zápasů.
     
    51:59
    Tohle nebylo pěkné! Vasilij Strelcov (VLD) půjde do sprch. Za faul kolenem dostává trest 5 minut a do konce utkání. Trest odpyká Gleb Zajcev.
     
    52:50
    První minuta dlouhé čeljabinské přesilovky se chýlí se konci, hostující celek zatím nijak vážněji nezahrozil. Drží se spíše ve vlastním obranném pásmu.
     
    53:34
    Ve vlastním oslabení se do šance dostal Kirill Voronin, ranou z první ale na výborného Vasilije Děmčenka nevyzrál. Hra je přerušena.
     
    53:37
    Kapitán domácích Konstantin Glazačev (VLD) jde za na trestnou lavici za sekání, Admiral toto střetnutí opravdu nezakončuje zrovna dvakrát důstojně.
     
    54:27
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Sedmá branka Čeljabinsku už je na světě, z dříve vyrovnaného zápasu se stává pěkná fraška. Třetí trefu v dnešním zápase si v přesilovce pět na tři připisuje PAUL SZCZECHURA a kompletuje tak svůj hattrick. Asistence: Alexandr Bergström, Jonas Enlund.
    54:27 Paul SZCZECHURA - 2:7
     
    55:40
    Poměr sil na ledě se vyrovná, hráčská lavice Čeljabinsku dostává trest za příliš mnoho hráčů. Ten za svůj celek odpyká Jevgenij Lapenkov (CLJ).
     
    56:23
    Vladivostok se snaží alespoň zkorigovat stav zápasu, prudkou ranou od modré se pokusil Děmčenka překvapit Zacharčuk. Bezúspěšně.
     
    56:37
    Pěnkovskije u mantinelu sestřelil Stepan Zacharčuk, který se následně dostal do agresivní strkanice s Ivanem Polygalovem. Uvidíme, jak sudí rozdají tresty...
     
    56:37
    Údržbáři z ledu odklízí Pěnkovského krev, Stepan Zacharčuk (VLD) je už druhým hráčem Admiralu, který dostává trest do konce utkání. Pětiminutový trest za něj odsedí Taratunin. Ivan Polygalov (CLJ) si pak z potyčky odnesl menší trest za hrubost.
     
    57:31
    Admiral má přesilovku čtyři na tři, ve které se mu ovšem nedaří vážněji ohrozit čeljabinskou branku. Vítězství Traktoru by už mohl odvrátit jen zázrak.
     
    58:52
    Děmčenko už dnes nepovolí, gólman Traktoru je stále ve střehu a likviduje jeden pokus Vladivostoku za druhým. Začíná hostující přesilovka.
     
    59:37
    Do konce zbývá asi dvacet sekund, Bailen drží pryž za svou vlastní klecí. Ve Fetisov Areně je mrtvo, většina diváků už dávno opustila své sedačky.
     
    Konec zápasu.
     
    Statistiky zápasu
    Střely na branku: 27 – 26
    Zblokované střely: 11 – 15
    Vhazování: 20 – 42
    Trestné minuty: 56 – 10
    Využití přesilovek: 1/5 – 1/5
     
    Československá stopa
    Marek HOVORKA (VLD) – 0+0, 0 střel, ice-time 7:18
    Vojtěch POLÁK (VLD) – 0+0, 1 střela, ice-time 14:44
     
    Na východě Ruska je dohráno, Čeljabinsk si po drtivém vítězství 7:2 připisuje do tabulky dva body. Velmi dlouho jsme sledovali relativně vyrovnané utkání, hokejisté Admiralu však vůbec nezvládli třetí třetinu a mimo tří inkasovaných gólu si také do statistik připsali celkem dvaapadesát trestných minut.
     
    Už v první minutě poslal hosty do vedení Polygalov, na jehož trefu odpověděl až v samotném závěru dějství Černikov. Sedmadvacátá minuta přinesla zásah Szczechury, ani ten však nezůstal bez odezvy – o chvilku později znovu vyrovnal Glazačev.

    Poté se ovšem Traktor prosadil dvakrát rychle po sobě a s domácími to začínalo vypadat špatně. V závěrečném dějství už padaly góly pouze do jejich sítě, postupně se prosadili Pěnkovskij a dvakrát Szczechura, který tak zkompletoval svůj hattrick.
     
    To je ode mne z tohoto utkání vše, přeji vám příjemný zbytek dne. Na počtenou! (11:39:38)

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 20. Černikov (Ugolnikov, S. Zacharčuk), 32. Glazačev (Koňkov) – 1. Polygalov (Kravcov), 28. Szczechura (Enlund), 35. Kravcov (Glinkin, Polygalov), 37. Enlund, 48. Peňkovskij (Kokujov), 50. Szczechura (Bergström, Borodkin), 55. Szczechura (Bergström, Enlund)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (50. Krasotkin) – S. Zacharčuk, Ugolnikov, Kozlovskij, Taratunin, Ďjakov, Miščenko, Tatalin – Černikov, A. Strelcov, V. Strelcov – Vicharev, Koroljov, V. Butuzov – Glazačev, K. Voronin, Koňkov – Hovorka, V. Polák, Zajcev.
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Suchačov) – Nikitin, Bailen, Borodkin, Rjasenskij, Želdakov, Isajev, N. Chlystov – Bergström, Enlund, Szczechura – Stoa, Lapenkov, Mošarov – Rybakov, Kokujov, Peňkovskij – Glinkin, Šolochov, Polygalov – Kravcov.

    Rozhodčí: Lavrentěv, Kočetov – Zacharenkov, Sivov.

    Diváci: 3 584
    thejrc.org