Chabarovsk – Magnitogorsk 3:4 (kon.) | Vladivostok – Čeljabinsk 2:7 (kon.) | Kunlun – Jekatěrinburg 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Riga 6:3 (kon.) | Barys – HC Slovan 3:0 (kon.) | Omsk – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
2:7 (1:1, 1:3, 0:3)
Traktor Čeljabinsk
Neděle 07.10.2018, 09:00 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:37
    Údržbáři z ledu odklízí Pěnkovského krev, Stepan Zacharčuk (VLD) je už druhým hráčem Admiralu, který dostává trest do konce utkání. Pětiminutový trest za něj odsedí Taratunin. Ivan Polygalov (CLJ) si pak z potyčky odnesl menší trest za hrubost.
     
    56:37
    Pěnkovskije u mantinelu sestřelil Stepan Zacharčuk, který se následně dostal do agresivní strkanice s Ivanem Polygalovem. Uvidíme, jak sudí rozdají tresty...
     
    55:40
    Poměr sil na ledě se vyrovná, hráčská lavice Čeljabinsku dostává trest za příliš mnoho hráčů. Ten za svůj celek odpyká Jevgenij Lapenkov (CLJ).
    54:27 Paul SZCZECHURA - 2:7
     
    54:27
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Sedmá branka Čeljabinsku už je na světě, z dříve vyrovnaného zápasu se stává pěkná fraška. Třetí trefu v dnešním zápase si v přesilovce pět na tři připisuje PAUL SZCZECHURA a kompletuje tak svůj hattrick. Asistence: Alexandr Bergström, Jonas Enlund.
     
    53:37
    Kapitán domácích Konstantin Glazačev (VLD) jde za na trestnou lavici za sekání, Admiral toto střetnutí opravdu nezakončuje zrovna dvakrát důstojně.
     
    51:59
    Tohle nebylo pěkné! Vasilij Strelcov (VLD) půjde do sprch. Za faul kolenem dostává trest 5 minut a do konce utkání. Trest odpyká Gleb Zajcev.
     
    49:21
    Nikita Serebrjakov (VLD) po šestém gólu končí, posledních deset minut zápasu za něj dochytá Anton Krasotkin.
    49:21 Paul SZCZECHURA - 2:6
     
    49:21
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Admiral je zralý na ručník, Serebrjakov musí ze své klece lovit už šestý kotouč. Prudkou ránu Borodkina od modré čáry do klece doklepl PAUL SZCZECHURA a pravděpodobně definitivně tak rozhodl o dvoubodové výhře Traktoru. Asistence: Alexander Bergström, Arťom Borodkin.
    47:51 Arťom PEŇKOVSKIJ - 2:5
     
    47:51
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak teď už to budou mít domácí hodně těžké. Semjon Kokujov prorazil do pásma, najel si před branku a zakončil přímo do výstroje připraveného Serebrjakova. K odraženému kotouči se jako první dostal ARŤOM PEŇKOVSKIJ a ten už jej za brankovou čáru dopravil. Asistence: Semjon Kokujov.
     
    37:16
    Traktor jde do čtyř, hráčská lavice dostává dvouminutový trest za zdržování hry. Ten za svůj celek odpyká obránce Nick Bailen (CLJ).
    36:17 Jonas ENLUND - 2:4
     
    36:17
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tohle už pro domácí nevypadá vůbec dobře, hosté přetavují aktivitu v další gól a odskakují do dvoubrankového vedení! Obrana Admiralu si nepohlídala JONASE ENLUNDA, který se v mezikruží dostal ke kotouči a obratem prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Bez asistence.
    34:20 Vitalij KRAVCOV - 2:3
     
    34:20
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok Traktoru končí gólem a hosté tak jdou znovu od vedení! Glinkin vyrazil dopředu spolu s VITAJEM KRAVCOVEM, který po převzetí přihrávky prvního jmenovaného neváhal a prudkou ranou z voleje z prostoru pro vhazování rozvlnil síť vladivostocké klece. Asistence: Anton Glinkin, Igor Polygalov.
    31:48 Konstantin GLAZAČEV - 2:2
     
    31:48
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Fetisov Arena je na nohou, Admiral opět vyrovnává a začínáme tak zase od začátku! KIRILL GLAZAČEV se dostal ke kotouči za brankou, povyjel si před brankoviště a až na druhý pokus překonal položeného Děmčenka. Asistence: Sergej Koňkov.
    27:51 Paul SZCZECHURA - 1:2
     
    27:51
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté si berou vedení zpět na svou stranu! Enlund projel po křídle do útočného pásma a nahrál před branku najíždějícímu PAULU SZCZECHUROVI. Kanaďan s polskými kořeny pak už jen lehkou tečí usměrnil pryž mezi tři tyče domácí klece. Asistence: Jonas Enlund.
    19:16 Alexandr ČERNIKOV - 1:1
     
    19:16
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka! Od modré čáry poslal na čeljabinskou klec jedovatou dělovku Ugolnikov, jehož střelu mimo dosah bezmocného strážce svatyně tečoval ALEXANDR ČERNIKOV. Do první přestávky tak půjdeme za vyrovnaného stavu. Asistence: Alexandr Ugolnikov, Stepan Zacharčuk.
     
    17:33
    Vladivostok si v závěru periody zahraje přesilovku, za hákování putuje na dvě minuty na trestnou lavici hostující útočník Ryan Stoa (CLJ).
     
    14:48
    Jako blesk z čistého nebe se před Děmčenkem zjevil Kirill Voronin, který ale naprosto ideální šanci zahodil – zakončil mimo klec!
     
    11:01
    Admiral je z nejhoršího venku, Jonas Enlund (CLJ) je vykázán za hákování a chvilku tak uvidíme přesilovku čtyři na tři.
     
    09:49
    A pozor, domácí jdou do tří! Dvě minuty za hákování dostává Alexandr Ugolnikov (VLD) a jeho tým tak čekají nepříjemné chvíle.
     
    09:42
    Komplikace pro Vladivostok. Rozhodčí je teď nachytali v šesti hráčích a dostávají tak menší trest, který jede odpykat Roman Tatalin (VLD).
     
    07:50
    Mohlo být vyrovnáno! Z výborné pozice mezi levým kruhem a brankovištěm zakončoval Koroljov, Děmčenko byl ale připraven!
    00:56 Igor POLYGALOV - 0:1
     
    00:56
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo rychlé, snový vstup do utkání pro Traktor! Kravcov za soupeřovou klecí odzbrojil jednoho z protihráčů a nahrál před brankoviště nikým nehlídanému IGORU POLYGALOVOVI, který se z první nemýlil a překonal bezmocného Serebrjakova. Asistence: Vitalij Kravcov.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 20. Černikov (Ugolnikov, S. Zacharčuk), 32. Glazačev (Koňkov) – 1. Polygalov (Kravcov), 28. Szczechura (Enlund), 35. Kravcov (Glinkin, Polygalov), 37. Enlund, 48. Peňkovskij (Kokujov), 50. Szczechura (Bergström, Borodkin), 55. Szczechura (Bergström, Enlund)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (50. Krasotkin) – S. Zacharčuk, Ugolnikov, Kozlovskij, Taratunin, Ďjakov, Miščenko, Tatalin – Černikov, A. Strelcov, V. Strelcov – Vicharev, Koroljov, V. Butuzov – Glazačev, K. Voronin, Koňkov – Hovorka, V. Polák, Zajcev.
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Suchačov) – Nikitin, Bailen, Borodkin, Rjasenskij, Želdakov, Isajev, N. Chlystov – Bergström, Enlund, Szczechura – Stoa, Lapenkov, Mošarov – Rybakov, Kokujov, Peňkovskij – Glinkin, Šolochov, Polygalov – Kravcov.

    Rozhodčí: Lavrentěv, Kočetov – Zacharenkov, Sivov.

    Diváci: 3 584
    thejrc.org