Chabarovsk – Magnitogorsk 3:4 (kon.) | Vladivostok – Čeljabinsk 2:7 (kon.) | Kunlun – Jekatěrinburg 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Riga 6:3 (kon.) | Barys – HC Slovan 3:0 (kon.) | Omsk – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
konec
Avangard Omsk
2:4 (1:0, 1:1, 0:3)
CSKA Moskva
Neděle 07.10.2018, 15:00 • Balašicha Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:28 Ivan TĚLEGIN - 2:4
     
    59:28
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Prázdnou branku trefuje IVAN TĚLEGIN. Určuje tak skóre zápasu 4:2. Asistence: Sergej Kalinin.
    49:49 Michail GRIGORENKO - 2:3
     
    49:49
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Tak dlouho drželi domácí pod zámkem, dokud se jim nepodařilo skórovat. Krásné kombinace, domácí se nemohli dostat na puk, odražený puk se dostal ke Grigorenkovi a ten ho napálil příklepem pod vyrážečku Bobkova. CSKA otáčí skóre. Autorem branky je MICHAJL GRIGORENKO. Asistence: Kirill Kaprizov.
    45:08 Michail GRIGORENKO - 2:2
     
    45:08
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je MICHAJL GRIGORENKO. Jeho nádherný počin, naznačil u první tyče, nechal Bobkova ležet, objel bránu a rychle zakončil u druhé tyče. Je srovnáno. Krásný gól Grigorenka. Asistence: Linden Vey, Nikita Nestěrov.
    33:25 Ilja MICHEJEV - 2:1
     
    33:25
    Avangard právě vstřelil branku!
    Puk se odrazil do míst, kde stál útočník Avangardu a ten měl už lehkou práci. Moskevští nemohli pokrýt vše. Avangard jde do vedení. Autorem branky je ILJA MICHEJEV. Asistence: Sergej Širokov, Denis Zernov.
    31:36 Kirill KAPRIZOV - 1:1
     
    31:36
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Krásně to udělal Kaprizov. Zjevil se jako duch před Bobkovem a puk mu chytře zasunul ke vzdálenější tyči. CSKA těží z presinku za brankou, tam domácí přišli o puk a Kaprizov je potrestal. Autorem branky je KIRILL KAPRIZOV. Asistence: Linden Vey.
    07:52 Ansel GALIMOV - 1:0
     
    07:52
    Avangard právě vstřelil branku!
    Gól v oslabení. Nádherně sehraná akce. Tandem, další přihrávka doprava a střela nad ležícího Sorokina. Autorem branky je ANSEL GALIMOV. Asistence: Maxim Čudinov, Krill Semjonov.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 8. A. Galimov (Čudinov, K. Semjonov), 34. I. Michejev (Širokov, Zernov) – 32. Kaprizov (Vey), 46. Grigorenko (Vey, Nestěrov), 50. Grigorenko (Kaprizov), 60. Tělegin (Kalinin)


    Avangard Omsk: Bobkov (Murygin) – Pokka, J. Medveděv, Jemelin, Čudinov, Franson, Martynov, Bondarev – Zernov, Širokov, I. Michejev – Manukjan, Pěrežogin, K. Semjonov – Fisenko, Košelev, A. Galimov – Desharnais, Talbot, K. Petrov.
    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Dahlbeck, M. Robinson, Naumenkov, Marčenko, Romanov, Nestěrov, Pašnin – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Slepyšev, Andronov, Kalinin – Tolčinskij, Al. Popov, Šalunov – Scott, Světlakov, Tělegin.

    Diváci: 5 587
    bahis siteleri