Havlíčkův Brod – Liberec 2:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:5 (1:2, 0:1, 1:2 - N 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 07.10.2018, 13:30 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    63:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši využívají rychlý brejk a berou i bonusový bod pod Ještěd! V přečíslení dva na jednoho se výborným přehledem prezentoval Luka Vodlan, jenž mohl zakončit, ale našel najetého Martina Böhma, jenž střelou do protipohybu nedal Královi šanci! Asistence: Luka Vodlan a Adam Měchura.
     
    51:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté vzápětí přidávají pátou branku! Rozdílový hráč zápasu David Putz zpoza branky našel před Králem BENNETA ROSSYMYHO, jenž z první nedal domácímu gólmanovi šanci! Asistence: David Putz.
     
    49:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři přidávají druhou branku a nevzdávají se bodového zisku. Matěj Kozlík našel před brankou Vopravila FILIP DYMÁKA, který z první prostřelil přesouvajícího se brankáře Tygrů! Asistence: Matěj Kozlík.
     
    42:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec využívá přesilovou hru a upevňuje si vedení! Bennet Rossmy přihrál napříč pásma LUKÁŠI PLOSOVI, jenž z první nedal brankáři Králi šanci! Asistence: Bennet Rossmy a David Putz.
     
    20:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši jdou do dvougólového vedení! První střela DAVIDA PUTZE byla zablokovaná , ale ta druhá už měla gólové parametry. Asistence: Bennet Rossmy.
     
    15:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši si berou své vedení zpět! Hosté se prezentovali jednoduchým přečíslení. Puk měl na holi Jakub Hujer, který ho přenesl na pravý kruh LUKU VODLANOVI. Hostující útočník ač byl v tísni dokázal prostřelit bezmocného Krále! Asistence: Jakub Hujer a Martin Böhm.
     
    08:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým srovnává s Tygry krok! Bruslaři se po buly usadili v pásmu a Matěj Kozlík našel na modré čáře MAXE KUTLVAŠRA, a ten využil clony před Vopravilem, jenž i přes veškerou snahu na puk nedosáhl! Asistence: Matěj Kozlík.
     
    06:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši jdou po chybě domácí obrany do vedení! Rosmmy ještě před Králem neuspěl, ale Lukáš Plos našel hokejku DAVIDA PUTZE, který si vybruslil až mezi kruhy. Liberecký hráč byl na chvilku volný a střelou levé tyči překonává Krále! Asistence: Lukáš Plos.
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 9. Kutlvašr (Kozlík), 50. Dymák (Kozlík) – 7. Putz (Plos), 16. Vodlan (Hujer, Böhm), 21. Putz (Rossmy), 43. Plos (Rossmy, Putz), 52. Rossmy (Putz), 64. Böhm (Vodlan, Měchura)


    BK Havlíčkův Brod: Král (Bělohlávek) – A. Dvořák, Besmák, Kuchta, Jiráček, Kutlvašr – Matoušů, Dymák, Juřica (A), Rauš (C), Janko, Holenda, Beneš, T. Krejčí, Kozlík, D. Krejčí, Prášek
    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Franc) – Damašek, Böhm (A), Hladík, Šedivý (C), J. Dvořák, Culek, Tůma – Hujer, Putz, Měchura, Vodlan, Jenčovský, Kříž, Plos, Polák, Rossmy

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Martin Klouda, Roman Zídek

    Diváci: 50
    bahis siteleri