Olympik Mělník B – Pampuch Liberec 7:5 (kon.) | Jerigo Plzeň – Legie Příbram 6:2 (kon.) | Rapid Ústí n/L – Mladá Boleslav 5:2 (kon.)
konec
FC Rapid Ústí nad Labem
5:2 (2:1)
FC Malibu Mladá Boleslav
Neděle 07.10.2018, 20:00 • Sportcentrum Sluneta, Jateční 1026/18, Ústí nad Labem 10-Klíše • 2. Futsal liga západ • 2. kolo
     
    Rapid si ve druhé půli svůj náskok pojistil a po výhře 5:2 zůstávají v Ústí nad Labem všechny tři body. Mladá Boleslav se za předvedený výkon stydět nemusí a do Středočeského kraje se vrací hosté se vztyčenou hlavou.

    Akumulované fauly ve druhém poločase: 5:3.

    Z Ústí nad Labem je to ode mě pro dnešek vše, těším se na počtenou opět někdy příště. Zdeněk Kamínek ml. (22:09:56)
     
    Pozápasové ohlasy trenérů:

    Martin Dlouhý (FC Rapid Ústí nad Labem):
    "Zápas byl diametrálně rozdílný od prvního kola s Příbramí. Malibu přijelo oproti loňsku jako vyměněné, bylo na soupeři vidět, že zapracoval na herních a standardních situacích. Mladá Boleslav hrála v pohybu a i individuálně se prosazovala. Začátek utkání byl velmi opatrný a zápasu dodal impuls první gól soupeře, kdy se hra trochu otevřela. Po inkasované brance jsme začali být odvážnější a začali si vytvářet šance. V šestnácté minutě se nám podařilo vyrovnat a do poločasu otočit výsledek v náš prospěch. Oproti úvodnímu střetnutí s Legií jsme se daleko lépe pohybovali a dařily se nám i standardní situace. Podařilo se nám odskočit až na 4:1 a v tu dobu začal soupeř hrát power-play, kterou se nám téměř podařilo ubránit až na obdrženou branku v posledních sekundách. Utkání bylo oboustranně kvalitní a myslím, že Malibu se bude v soutěžní tabulce pohybovat v horních patrech."

    Jaroslav Bílek (FC Malibu Mladá Boleslav): "Pro diváky se jednalo o super zápas. Nakonec rozhodla větší zkušenost domácích, byli o trochu lepší a zaslouženě vyhráli. My jsme spokojení s tím, co jsme předvedli oproti minulé sezóně, kdy jsme v Ústí nad Labem prohráli 0:7. Rozhodl větší důraz v obou brankovištích, pereme se s tím delší dobu, bohužel nejsme hladoví. Rapid si pomohl i standardními situacemi, aby nám odskočil."
     
    Konec zápasu.
     
    39:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Kosmetická úprava skóre! Křižnou přihrávku Jakuba Maryšky využil PETR MATOUŠ, jenž se trefil do odkryté brány. Asistence: Jakub Maryška.
     
    39:42
    Domácí brání čtyřbrankové vedení.
     
    39:17
    Radek Hrdý odkopl míč na polovinu soupeře.
     
    38:12
    Opět změna, Jakub Maryška opět nahradil Filipa Roudnického.
     
    37:59
    Filip Roudnický zpět mezi tyčemi.
     
    36:58
    Rapid právě vstřelil branku!
    Gól do prázdné brány! MARTIN GAJDOŠ z obranné poloviny využil opuštěné hostující klece a pojistil vedení domácích. Bez asistence.
     
    36:39
    Tomáš Votava vytáhl na roh střelu Dominika Machů mířící do šibenice!
     
    36:16
    Jakub Maryška ze středu pálil mimo vysněný cíl.
     
    34:41
    Hosté risknou power-play s Jakubem Maryškou!
     
    34:31
    Oddechový čas pro hosty.
     
    34:31
    Pátý akumulovaný faul domácích na Adama Jirdáska.
     
    34:08
    Václav Sloup v přečíslení vybídl ke skórování Martina Gajdoše, který místo další přihrávky volil střelu vedle.
     
    32:50
    Martin Gajdoš vystihl rozehrávku soupeře, avšak v protiútoku po dlouhém střídání nezbyly domácímu útočníkovi síly na řádné zakončení.
     
    32:15
    Michal Šimáček pálil pouze do zad Martina Dlouhého.
     
    30:17
    Rapid právě vstřelil branku!
    Martin Dlouhý (dnes 2+1) po nacvičeném signálu po nepřímém volném kopu posunul balón na PETRA TICHÉHO, který posílá Rapid do tříbrankového vedení. Asistence: Martin Dlouhý.
     
    30:15
    Bude se opět žlutit, Jaroslav Říha ji udělil Jakubu Maryškovi (MBL).

    Zdeněk Kamínek ml.


    Hledáme zpravodaje pro tým FC Malibu Mladá Boleslav. Více informací zde.

    Branky: 16. Tichý (Klier), 18. Dlouhý (Tichý), 24. Dlouhý (Tichý), 31. Tichý (Dlouhý), 37. Gajdoš – 9. Machů (Kateřiňák), 40. Matouš (Maryška)

    Karty:   18. Klier (RUL), 30. Macháček (RUL) – 13. Kateřiňák (MBL), 19. Matouš (MBL), 19. Vaněk (MBL), 31. Maryška (MBL)


    FC Rapid Ústí nad Labem: Votava (Mrázek) – Sloup, Macháček, Hrdý, Klier, Chrudimský – Gajdoš, Chmelan – M. Dlouhý, Tichý. Hrající trenér: Martin Dlouhý.
    FC Malibu Mladá Boleslav: Roudnický – J. Volf, Šimáček, Kateřiňák, Sedláček – M. Vaněk, Matouš – Machů, Maryška – připraven Jirdásek. Trenér: Jaroslav Bílek.

    Rozhodčí: Říha, Stádník; delegát: Smreček

    Diváci: 116
    bahis siteleri