Plzeň – Banská Bystrica 6:4 (kon.) | Třinec – Storhamar 2:3 (kon.) | IFK Helsinky – Skellefteå 1:5 (kon.)
TPS – Junosť Minsk 3:1 (kon.) | Kärpät – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Djurgården – Tappara 3:5 (kon.)
Växjö – Cardiff 3:1 (kon.) | Frölunda – Aalborg 6:0 (kon.) | Mnichov – Malmö Redhawks 3:2 (kon.)
Zürich – Vienna Capitals 7:4 (kon.) | Lugano – JYP 2:0 (kon.)
konec
Frölunda HC
6:0 (0:0, 2:0, 4:0)
Aalborg Pirates
Úterý 09.10.2018, 18:30 • Frölundaborg, Göteborg • Hokejová Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:

     
    Hráči dnešního utkání:

    Samuel Fagemo (FHC) 3+1
    Ronan Quemener (AAL) 50 zák., 6 gólů, 89,26% (21:01:43)

     
    Aalborg utrpěl na ledě Frölundy gólový příděl poté, co se do jeho sítě postupně prosadili ve druhé třetině Mats Rosseli-Olsen, Samuel Fagemo a ve třetí části poté Tim Söderlund, Gustav Lindström a dvakrát Samuel Fagemo, který završil hattrick čtyři sekundy před koncem parádním způsobem. Dánský celek přišel o možnost postoupit, zatímco švédský tým už pomýšlí na vyřazovací část. Konečný výsledek parádního utkání. Frölunda Indians 6 Aalborg Pirates 0.
     
    Konec zápasu.
    59:56 Samuel FAGEMO - 6:0
     
    59:56
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Pathrik Westerholm ve středním pásmu zachytil oblouk po vyhození jednoho z hostů rukavicí a mezi dvěma protihráči se protáhl až k pravé tyči, kde se otočil a zpětnou přihrávkou oslovil SAMUELA FAGEMA, který si v pravém kruhu udělal dobrý den z Mikea McNameeho a po parádní stahovačce mezi jeho nohama rychlou střelou zápěstím prostřelil Ronana Quemenera mezi betony – 6:0! Výstavně dovršený hattrick se sirénou! Asistence: Pathrik Westerholm.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    57:53
    Johan Gustafsson zastavil střelu hostí z pravého kruhu a po vytřepání kotouče rychle rozehrál. Rozehrávka domácímu brankáři sice nevyšla, spoluhráči ale puk vybojovali.
    56:22 Samuel FAGEMO - 5:0
     
    56:22
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Simon Hjalmarsson za bránou přihrál Ryanovi Laschovi, který si vyjel k levé tyči a přihrávkou z ostrého úhlu před bránou oslovil SAMUELA FAGEMA, který obrovskou šanci využil a z blízkosti v přesilové hře zamířil pod víko! Asistence: Ryan Lasch a Simon Hjalmarsson.
     
    56:08
    Nicolai Eriksen byl vyloučen na dvě minuty za držení a Frölunda si zahraje další přesilovou hru.
     
    53:49
    Pathrik Westerholm mohl rychle přidat pátý gól svého týmu, jeho střelu z pravého kruhu pro vhazování ale Ronan Quemener vyrazil a poté puk odpálil za svou bránu!
    53:42 Gustav LINDSTRÖM - 4:0
     
    53:42
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Frölunda vyhrála vhazování v útočném pásmu a GUSTAV LINDSTRÖM po výměně puku s Chayem Genowayem zamířil na levém křídle od modré čáry do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, přestože se jednalo pouze o nahození! Asistence: Chay Genoway a Samuel Fagemo.
     
    53:37
    Útočné snažení hostů zastavilo postavení mimo hru, ve kterém se ocitl na pravém křídle Oliver Anker.
     
    52:33
    Mats Rosseli-Olsen a Pathrik Westerholm se ocitli po zpětné přihrávce zpoza brány před brankovištěm ve velké šanci, ani jeden ale Ronana Quemenera nepřekonal! První střelu hostující brankář vyrazil před sebe, zatímco druhou již podržel.
     
    52:06
    Spencer Humphries rychle objel bránu, u levé tyče se mu ale puk zasunout do sítě nepodařilo. Johan Gustafsson zmrazil kotouč pod lapačkou.
     
    51:23
    Frölunda po powerbreaku vyhodila puk podél střídaček na zakázané uvolnění. Další přerušení.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 24. Rosseli-Olsen (Lasch, Lundqvist), 29. Fagemo (Pathrik Westerholm, Ponthus Westerholm), 44. Söderlund (Hjalmarsson, Lindström), 54. Lindström (Genoway, Fagemo), 57. Fagemo (Lasch, Hjalmarsson), 60. Fagemo (Pathrik Westerholm)


    Frölunda HC: Gustafsson (Mattsson) – Genoway, Lindström, Sigalet, Moverare, Gunnarsson, Grönlund, Hasa – Rosseli Olsen, Lundqvist, Lasch – Friberg, Nässén, Raymond – Söderlund, Hjalmarsson, Stålberg – Fagemo, Ponthus Westerholm, Pathrik Westerholm – Emanuelsson. Hlavní trenér: Roger Rönnberg.
    Aalborg Pirates: Quemener (Wulff) – Knudsen, Carstensen, Humphries, Harstad, Eriksen, Panelin Borg, Iversen, Jonas Jakobsen – Spelling, Julian Jakobsen, Korsgaard – Martin Højbjerg, McNamee, Mikkel Højbjerg – Ladehoff, S. Brinkman, Walker – Marcussen, J. Brinkman, Anker. Hlavní trenér: Jason Morgan.

    Rozhodčí: Jari-Pekka Pajula, Marcus Linde. Čároví: Henrik Pihlblad, Alexander Waldejer

    Diváci: 2233
    ocianews.com