Plzeň – Banská Bystrica 6:4 (kon.) | Třinec – Storhamar 2:3 (kon.) | IFK Helsinky – Skellefteå 1:5 (kon.)
TPS – Junosť Minsk 3:1 (kon.) | Kärpät – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Djurgården – Tappara 3:5 (kon.)
Växjö – Cardiff 3:1 (kon.) | Frölunda – Aalborg 6:0 (kon.) | Mnichov – Malmö Redhawks 3:2 (kon.)
Zürich – Vienna Capitals 7:4 (kon.) | Lugano – JYP 2:0 (kon.)
konec
EHC Red Bull Mnichov
3:2 (1:0, 0:1, 2:1)
Malmö Redhawks
Úterý 09.10.2018, 19:30 • Olympia-Eisstadion • Hokejová Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (21:49:37)
     
    Střely na branku: 24 – 23
     
    Utkání sledovalo 1 970 diváků.
     
    Je dobojováno. Domácí nakonec vteřinu před vypršením třetí třetiny strhli vedení na svou stranu a odmítli prodloužení. Na své konto tak připisují další tři body do tabulky. Hosté naopak sahali minimálně po bodovém zisku, nakonec odjíždí s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
    59:59 Jakob MAYENSCHEIN - 3:2
     
    59:59
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný tlak měli domácí hráči před brankou hostů. Už to vypadalo, že zápas dojde do prodloužení, to ovšem odmítl JAKOB MAYENSCHEIN, který odražený kotouč uklidil do odkryté Nihlstorpovy klece – 3:2. Branku ještě kontroloval videorozhodčí, zda k ní nedošlo už po siréně, ale vše bylo v pořádku a gól platí! Asistence: Konrad Abeltshauser a Matthew Stajan.
     
    59:30
    Nihlstorp dalším zákrokem kryje šanci domácích. Ti se stále drží před jeho brankou a nadechují se k závěrečnému tlaku.
     
    58:52
    A nyní ho jeden z obránců Malmö poslal až před domácí branku.
     
    58:28
    Domácí svírají hosty v jejich pásmu a roztáčejí přesilovkový kolotoč. Hosté zatím velmi dobře čelí domácímu tlaku a vyhazují puky do bezpečí.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:59
    Hosté jsou ve čtyřech.
     
    57:42
    Domácí hráči budou hrát přesilovku pět na tři, která může trvat devatenáct vteřin. Mají tak velkou šanci ve dvojnásobné početní výhodě nebo pak i v té klasické strhnout vedení zase na svou stranu.
     
    57:42
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Christoffer Forsberg – 2 min., podrážení).
     
    56:48
    Seidenberg střílel z prostoru mezi kruhy, obrana hostů ale puk srazila do bezpečí a následně pak i vyhodila před Kevina Reicha.
     
    56:08
    Hosté se hned po vhazování ve vlastním obranném pásmu dostali na puk a ten vyhodili až před domácí branku. Hráči Mnichova tak zakládají další akci z vlastního obranného pásma.
     
    55:59
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (William Kaijser – 2 min., sekání).
     
    55:53
    Jakob Mayenschein se natlačil do těsné blízkosti hostujícího brankáře a opět si tak Nihlstorp připisuje velmi důležitý zákrok.
     
    55:21
    Reich si nyní připsal důležitý zákrok proti střele Janolhse, který zakončoval u jeho pravé tyče. Hra je přerušena a vhazovat se bude před Reichem.
     
    54:46
    Nyní domácí hráči zastavil ofsajd a hra se přestěhovala do středního pásma. Tam se také vhazovalo a u puku nakonec zůstali Mnichovští po vyhraném buly.
     
    53:57
    Hosté se delší dobu drželi v pásmu domácího celku, před Reichem však nic nevymysleli. Poté se sami vykázali do středního pásma a je po akci.
     
    53:08
    Frank Mauer byl opět aktivní a další střelou ohrozil hostujícího brankáře. Ten sklapl včas svoje betony a dalším zákrokem svůj tým podržel.
     
    52:55
    Následuje další komerční přestávka.
     
    52:35
    Frank Mauer z prostoru mezi kruhy vyslal střelu švihem a Nihlstorp nastavil svoji vyrážečku a puk poté poslal do bezpečí.
     
    51:42
    A hosté vycítili šanci a opět se dostali do blízkosti domácí branky, kde se ke střele dostal Komarek, ale jeho pokus byl sražen mimo tři tyče.
    50:19 Carl-Johan LERBY - 2:2
     
    50:19
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Hosté v samotném závěru přesilové hry ji nakonec využívají. CARL-JOHAN LERBY dostal nabito na vrchol kruhů a poté svou dělovkou vymetl pavučiny v domácí síti – 2:2. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Konstantin Komarek a Lars Bryggman.
     
    49:47
    Hosté byli ve velké šanci, když Lars Bryggman mohl uklidit puk do odkryté části domácí branky, jenže se mu to nepovedlo a trefil jen boční konstrukci.
     
    49:15
    A povedlo se jim to i o chvíli později a dokonce ve vlastním oslabení střílel Hager, jeho pokus však pokryl Cristopher Nihlstorp.
     
    48:57
    Domácí však vybojovali kotouč na svou stranu a ten hned poslali až před hostující branku.
     
    48:34
    Hosté mají k dispozici přesilovou hru a mají tak šanci znovu srovnat. Už jsou v pásmu domácích a vyvíjejí přesilovkový tlak.
     
    48:23
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (Matthew Stajan – 2 min., hákování).
     
    47:33
    Domácí se opět natlačili před branku hostů a na Nihlstorpa mířila další rána. Tu vyslal od modré čáry jeden z domácích beků a ohrozil tak brankáře hostů.
     
    46:24
    Následuje komerční přestávka.
    46:24 Maximilian KASTNER - 2:1
     
    46:24
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Hráči domácího celku strhávají vedení znovu na svou stranu. Z pravého kruhu střílel Frank Mauer, poté jeho střelu ještě před brankou tečoval MAXIMILIAN KASTNER a prostřelil Nihlstorpa – 2:1. Asistence: Frank Mauer a Konrad Abeltshauser.
     
    45:19
    V obranném pásmu Malmö vybojovali hosté puk a hned s ním zamířili před branku Mnichova. Byli ale tísněni obranou Red Bullu a před Reichem tak dlouho nepobyli.
     
    44:18
    Lars Bryggman, dnešní Top Scorer na straně hostů, si sjel na pravou stranu a na Reicha vyslal lehčí střelu. S tou si domácí brankář dokázal v pohodě poradit.
     
    43:35
    Shugg se hned zapojil do hry a po střele z levé strany dokázal ohrozit branku Malmö, kde byl připravený Cristopher Nihlstorp.
     
    43:14
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    42:39
    Hosté se zatím v přesilové hře takřka k ničemu nedostali a toho využili domácí hráči, kteří vyhazují znovu černou gumu až před branku Nihlstorpa.
     
    42:20
    Domácí získali kotouč a vyhodili ho až před hostující branku. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    41:32
    Frank Mauer ve vlastním oslabení střílel z levého kruhu a hostující brankář musel zapsat další zákrok. Proti nebezpečné střele domácích tak hodně podržel svůj tým.
     
    41:14
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (Justin Shugg – 2 min., podrážení).
     
    40:38
    Reich musel povyjet ze své branky, aby betonem mohl vytěsnit kotouč do bezpečí. To se mu povedlo a rázem domácí otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    40:10
    U puku jsou hosté a snaží se hned projít do útočného pásma. Ovšem zastavil je ofsajd a hráči Malmö tak museli pásmo opustit.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 15 – 17
     
    Také druhá třetina je za námi a máme vyrovnaný stav. Hostům se podařilo v osmadvacáté minutě využít přesilovou hru, když se trefil z prostoru mezi kruhy Fredrik Händemark a začínalo se znovu od začátku. Uvidíme, co nabídne třetí dějství. Zda jeden z týmů dokáže strhnout vedení na svou stranu a vyhrát v základní hrací době, nebo zda se dočkáme prodloužení či dokonce samostatných nájezdů. Třetí třetina začne přibližně ve 21:10.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:38
    Ryan Button netrefil branku z pravého kruhu, ale domácí hráči se v útočném pásmu udrželi a ještě to zkouší před brankou Nihlstorpa.
     
    39:07
    Slibnou akci zakládali opět domácí hráči, jenže byli v postavení mimo hru a ta se přestěhovala zpět do středního pásma, kde se vhazovalo. Následně pak zamířili do akce hosté.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:49
    Hokejisté Malmö vyvezli puk ven z obranného pásma a zakládají další akci před domácí brankou.
     
    38:20
    Další nebezpečí před domácí brankou uhasila obrana Mnichova a hned na to míří domácí hráči do další útočné akce na opačném konci kluziště.
     
    38:02
    Henrik Hetta se dostal do těsné blízkosti Reicha, prostrčit kotouč za jeho záda se mu však nepovedlo. Domácí brankář pak raději přerušil hru.
     
    37:33
    Na druhé straně se nepovedla akce hostů, ti ztratili puk a do rychlé akce na druhé straně mířili znovu domácí aktivně hrající hokejisté.
     
    36:48
    Jakob Mayenschein se dostal do těsné blízkosti Nihlstorpa, ten však opět zaúřadoval a sebral kotouč, který následně pak poslal do středního pásma.
     
    36:33
    Nakonec hosté dokázali vytěsnit kotouč z obranné třetiny a poslali ho na zakázané uvolnění. Hra se tak stěhuje zpět před hostující branku.
     
    36:05
    Hager vybojoval nad Lerbym puk u levého mantinelu a domácí tak pokračují v obléhání hostující branky.
     
    35:14
    Yannic Seidenberg si sjížděl na pravou stranu, snažil se získat odražený kotouč od zadního mantinelu, ale nakonec ho sebral povyjetý brankář Nihlstorp.
     
    34:37
    Lerby dostal přihrávku na levý kruh a jeho pokus byl poté sražen za branku domácího celku. Dopředu tak po zisku kotouče míří znovu hráči Mnichova a obrana Malmö se tak musí vracet zase zpátky.
     
    34:12
    Následuje další komerční přestávka.
     
    34:12
    Závar před brankou hostů. Justin Schütz nadvakrát dorážel puk před Nihlstorpem, ten však nebezpečí před vlastní klecí zvládl a poté přikryl puk. Hra je tak přerušena.
     
    33:55
    Malmö je v plném počtu.
     
    33:18
    Justin Shugg se snažil dojet nahozený kotouč do útočného pásma, ovšem brankář hostů u něho byl v rohu kluziště dříve a odpálil ho až před Reicha.
     
    32:43
    A hosté drželi i delší dobu puk v útočném pásmu a i když se ke střele nedostali, pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    32:14
    Mnichovští se uhnízdili v pásmu hostů, příliš dlouho to ale netrvalo. Obrana Malmö sebrala puk a poslala ho daleko od své branky.
     
    31:55
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Albin Johansson – 2 min., hákování).
     
    30:56
    Poté ale čelil další akci Mnichova, který se urputně snaží vrátit si své vedení zase zpátky. Ovšem hosté jsou zatím výrazně proti.
     
    30:06
    Nihlstorp zasahoval holí proti střele z levé strany a další těžkou situaci před vlastní brankou ustál.
     
    29:38
    Hosté vycítili šanci a znovu se natlačili před branku domácích. Jejich pokus však mezi tři tyče nezamířil. Do další akce tak mohou jít znovu domácí hráči.
    27:27 Fredrik HÄNDEMARK - 1:1
     
    27:27
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru využívají a srovnávají stav utkání. FREDRIK HÄNDEMARK dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a poté svou střelou nedal domácímu brankáři žádnou šanci – 1:1. Asistence: Marcus Sylvegård a Carl-Johan Lerby.
     
    26:57
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (Andrew Bodnarchuk – 2 min. + 2 min., naražení zezadu).
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (Andreas Eder – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Stefan Warg – 2 min., hrubost).
     
    26:57
    Následně se před brankou domácích strhla potyčka mezi oběma tábory a bude se vylučovat.
     
    26:47
    Aktivita domácích nadále trvá a ti se snaží o pojistku v podobě druhé branky. Jenže se jim to nepovedlo a do akce na druhé straně šli hosté, kteří si vypracovali šanci, k vyrovnání to však nevedlo.
     
    26:28
    Následuje další komerční přestávka.
     
    26:28
    Patrick Hager se dostal tváří v tvář hostujícímu brankáři, zamíchal před ním kotoučem a zakončil. Jen díky pohotovému zákroku Nihlstorpa tak hosté prohrávají stále o jednu branku!
     
    25:25
    Emil Molin podél pravého mantinelu nabruslil do útočného pásma a sám se jal zakončovat. Jenže jeho pokus obrana Mnichova srazila do bezpečí a domácí hráči jdou znovu dopředu.
     
    25:02
    Hostující celek je už v plném počtu.
     
    24:40
    Hosté se opět osvobodili a vyhodili puk až před domácí branku. Vypadá to, že své oslabení už zvládnou.
     
    24:15
    Konrad Abeltshauser střílel z pravého kruh a s jeho střelou si s menšími obtížemi poradil brankář Nihlstorp a raději přerušil hru.
     
    23:08
    Domácí se už dostali do útočného pásma, kde chvíli kombinovali před hostující brankou. Obrana Malmö však dostala puk pod kontrolu a poslala ho až před domácí branku.
     
    23:02
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Axel Wemmenborn – 2 min., podrážení).
     
    22:42
    Hned na to operovali před hostující brankou hráči Mnichova, pokus Mayenscheina ale zamířil jen mimo tři tyče.
     
    22:00
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    21:47
    Emil Quaas nabruslil do rohu kluziště, kde dojel kotouč a poté ho okamžitě posílá znovu před branku Malmö.
     
    21:07
    Nyní už se ale hráči Malmö dostali před branku Mnichova, kde proti jejich střele musel holí zasahovat Kevin Reich.
     
    20:37
    Další osvobození Mnichova a ten tak šetří cenné vteřiny ze svého oslabení. Hosté musejí zakládat svou akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    20:10
    Hosté hrají přesilovou hru a už se uhnízdili v domácím pásmu. Po jejich střele zasahovala domácí obrana a ta kotouč vyhodila až před hostující klec.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 9 – 7
     
    První třetina je za námi. V ní jsme viděli jednu branku, kterou vsítili aktivně hrající domácí hokejisté. Jakob Mayenschein totiž po pěkné souhře prostřelil Nihlstorpa, který musel inkasovat. Hosté do konce první třetiny nedokázali odpovědět a poprvé do kabin se tak jde lépe domácím, kteří mají jednogólový náskok. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně ve 20:15.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (Justin Schütz – 2 min., držení).
     
    19:50
    Rychle se hosté přesunuli zase zpátky do útoku, už to ale nestihnou. První část hry je tak téměř u samého konce.
     
    19:32
    Hosté se ještě natlačili do útočného pásma, kde chvíli kombinovali před Reichovou brankou, domácí se ale dostali zpět na kotouč a ještě jedou do akce.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:45
    Malmö je v plném počtu.
     
    18:15
    Hned na to se hosté osvobodili a poslali puk až před domácí branku. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    17:33
    Frank Mauer nabruslil po pravé straně k levé tyčce Nihlstorpa a našel přihrávkou na levém kruhu volného Mayenscheina, jehož střelu poté semaforem zlikvidoval brankář hostů. Velká šance domácích.
     
    16:57
    Dobrá poziční střela Schütze, který si sjel z pravého kruhu blíže Nihlstorpovi, ale poté mu sjel kotouč z čepele a zakončení tak bylo nepřesné. Hosté se pak osvobozují.
     
    16:45
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (Ryan Button – 2 min., hrubost).
     
    16:23
    Domácí se nemohou v posledních chvílích vymanit z tlaku hostů, kteří se stále snaží vyrovnat. Až nyní vyhodili puk do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    15:48
    A Red Bull čelil další akci Malmö. Molin nechal puk Olssonovi, druhý jmenovaný pohotově vypálil, ale znovu to bylo jen do připraveného Kevina Reicha.
     
    15:05
    Konstantin Komarek byl v další hostující šanci, která znovu nevedla k vyrovnání. Střílel z prostoru mezi kruhy, kotouč ovšem zablokovala pozorná obrana mnichovského Red Bullu.
     
    14:27
    Nichlas Hardt si sjel na pravý kruh a tam mířila i přihrávka na něho. Jenže jeho střelecký pokus zamířil jen vedle domácí branky a Reich tak nemusel vůbec zasahovat. Mnichovští bleskově otáčejí hru.
     
    14:12
    Následuje další komerční přestávka.
     
    14:12
    Hosté se poté pokusili projít do blízkosti domácího brankáře a Reich musel po delší době do zákroku. Lars Bryggman střílel po zemi a mnichovský brankář tak sklapnutím svých betonů nepustil puk za svá záda.
     
    13:39
    Keith Aulie se napřáhl od modré čáry a jeho prudkou střelu ještě před Nihlstorpem tečoval jeden z domácích útočníků, ovšem hostující brankář dokázal zakročit.
     
    12:49
    Jenže domácí ještě využili zbytku svého tlaku z početní výhody a znovu před Nihlstorpem zahrozili. Justin Schütz však v koncovce selhal.
     
    12:18
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    11:39
    Mitchell zblízka netrefil dobře kotouč a ten poté získali hosté. Je tu osvobození a už to vypadá, že své oslabení zvládnou bez úhony.
     
    11:36
    Poté se domácí sami vykázali z pásma a kotouč se dostal do středu hřiště. Mnichovští se vraceli zpět, bylo ale v ofsajdu a hra se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    10:46
    Yannic Seidenberg si sjel do prostoru mezi kruhy a jeho pokus srazil brankář hostů před sebe. Domácí tak stále drží útočné pásmo, neboť se puk dostal na jejich hole zpět.
     
    10:18
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Kim Rosdahl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    09:19
    Následuje komerční přestávka.
    09:19 Jakob MAYENSCHEIN - 1:0
     
    09:19
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Domácí hráči jsou za svou aktivitu v první desetiminutovce první třetiny odměněni. Mauer střílel z levého kruhu a poté jeho projektil tečoval těsně před Nihlstorpem JAKOB MAYENSCHEIN a hostujícímu brankáři tak puk propadl mezi betony za jeho záda – 1:0. Asistence: Frank Mauer a Maximilian Kastner.
     
    08:34
    Akce střídala akci, v té další se ocitli hosté, kteří operovali před Reichovou klecí, jenže střela Hardta z pravého kruhu našla místo jen v lapačce domácího brankáře.
     
    07:19
    Lerby Carl-Johan musel na modré čáře ve vlastním obranném pásmu zastavit kombinaci hráčů Mnichova a hráči Malmö tak mohou znovu zaútočit.
     
    06:31
    Domácí se nerozpakovali a znovu s lehkostí sobě vlastní prošli do útočného pásma, kde zakombinovali. Nihlstorp však nemusel zasahovat, neboť střela Mauera zamířila jen vedle jeho branky.
     
    05:39
    Před Nihlstorpa si sjel Justin Schütz, jeho střela ale skončila jen na jeho pravém betonu. Následně pak si kotouč přebírají Redhawsk a míří na opačnou stranu.
     
    05:01
    Další nebezpečí před hostující brankou. Nihlstorp musel být opět pozorný mezi třemi tyčemi. Nakonec ale šance Mnichova, která vypadala slibně, skončila zmarem.
     
    04:16
    Mitchell sklepl kotouč před sebe, ovšem Olofsson ho dokázal dostat na svou hokejku a Malmö zakládá další akci na druhé straně.
     
    02:43
    Justin Schütz podél pravého mantinelu nabruslil do útočného pásma, tam však neměl vlivem střídání nikoho, komu by puk předal. Rázem tak skončil náznak domácí akce.
     
    02:17
    Setkov pálil od modré čáry, jeho ránu ještě před domácí klecí tečoval jeden z hostů, ale kotouč za Reichova záda neprošel.
     
    01:49
    Na druhé straně pak zahrozili také hosté a Reich sebral puk před dotěrnými hráči švédského týmu a hra je také přerušena.
     
    01:37
    Mnichovští se znovu uhnízdili před hostující brankou, ovšem tentokráte svému brankáři pomohla pozorná obrana.
     
    01:20
    Nyní musel zasahovat Nihlstorp proti střele Johna Mitchella, jenž na něho vystřelil z levého kruhu. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    00:39
    Domácí hokejisté se hned dostali do útočné akce, z levé strany střílel Patrick Hager, jeho pokus však mezi tři tyče nezaletěl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    EHC Red Bull Mnichov: Reich (Fiessinger) – Abeltshauser, Seidenberg (A), Aulie, Bodnarchuk, Boyle (A), Button, Quaas – Hager (C), Stajan, Eder A. – Daubner, Mitchell (TS), Shugg – Mauer, Kastner, Mayenschein – Lobach, Eder T., Schütz

    Malmö Redhawks: Nihlstorp (Gidbark) – Lassen, Setkov, Lerby, Olsson, Warg, Johansson, Kaijser – Sylvegård M., Händemark (C), Bryggman (TS) – Olofsson, Molin, Forsberg – Hetta (A), Komarek, Janolhs – Sylvegård E. (A), Wemmenborn, Hardt – Rosdahl

    Rozhodčí: Nikolić (Rakousko), Piechaczek – Schwenk, Wölzmüler (všichni Německo).
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se spolu dosud neutkaly, bude to tak pro ně premiéra a jedna velká neznámá.
     
    Malmö Redhawks (Švédsko)

    Hosté ze švédského Malmö Redhawks mají postup do play-off Ligy mistrů na dosah. K tomu, aby mohli slavit vyřazovací boje, by jim měl stačit jeden bod. Po čtyřech utkáních mají na svém kontě devět bodů. Dnes by proto rádi na olympijském stadionu v Michově rádi získali právě onen jeden bod, který by je poslal do další fáze této soutěže. Rozhodně pro to hokejisté Malmö udělají maximum. Čeká nás tak velice zajímavý zápas, který si rozhodně nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči Malmö

    Lars Bryggman – 5 bodů (5+0)
    Max Gortz – 4 body (2+2)
    Fredrik Handemark – 4 body (0+4)
     
    EHC Red Bull Mnichov (Německo)

    Hokejisté dnes domácího Red Bullu Mnichov jsou v tabulce na první příčce s devíti body a už s předstihem si zajistili postup do vyřazovacích bojů. Boje ve skupině tak už mohou v klidu dohrát a těšit se na další fázi této prestižní evropské soutěže. Mnichovští mají na svém kontě ze čtyř utkání tři výhry a jednu prohru. Dnes před svými diváky by rádi znovu bodovali a těší se na švédského soupeře. Uvidíme, jak duel dopadne a kdo se po jeho konci bude radovat z jakéhokoli vítězství.

    Nejproduktivnější hráči Mnichova

    Trevor Parkes – 8 bodů (6+2)
    John Mitchell – 8 bodů (1+7)
    Mads Christensen – 6 bodů (3+3)
     
    Hezký úterní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnešním dnem jsou na programu opět další zápasy hokejové Ligy mistrů a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel ve skupině B mezi týmy EHC Red Bull Mnichov (Německo) a Malmö Redhawks (Švédsko).
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Mayenschein (Mauer, Kastner), 47. Kastner (Mauer, Abeltshauser), 60. Mayenschein (Abeltshauser, Stajan) – 28. Händemark (Sylvegård, Lerby), 51. Lerby (Komarek, Bryggman)


    EHC Red Bull Mnichov: Reich (Fiessinger) – Abeltshauser, Seidenberg (A), Aulie, Bodnarchuk, Boyle (A), Button, Quaas – Hager (C), Stajan, Eder A. – Daubner, Mitchell (TS), Shugg – Mauer, Kastner, Mayenschein – Lobach, Eder T., Schütz
    Malmö Redhawks: Nihlstorp (Gidbark) – Lassen, Setkov, Lerby, Olsson, Warg, Johansson, Kaijser – Sylvegård M., Händemark (C), Bryggman (TS) – Olofsson, Molin, Forsberg – Hetta (A), Komarek, Janolhs – Sylvegård E. (A), Wemmenborn, Hardt – Rosdahl

    Rozhodčí: Nikolić (Rakousko), Piechaczek – Schwenk, Wölzmüler (všichni Německo)

    Diváci: 1 970
    ocianews.com