Plzeň – Banská Bystrica 6:4 (kon.) | Třinec – Storhamar 2:3 (kon.) | IFK Helsinky – Skellefteå 1:5 (kon.)
TPS – Junosť Minsk 3:1 (kon.) | Kärpät – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Djurgården – Tappara 3:5 (kon.)
Växjö – Cardiff 3:1 (kon.) | Frölunda – Aalborg 6:0 (kon.) | Mnichov – Malmö Redhawks 3:2 (kon.)
Zürich – Vienna Capitals 7:4 (kon.) | Lugano – JYP 2:0 (kon.)
konec
EHC Red Bull Mnichov
3:2 (1:0, 0:1, 2:1)
Malmö Redhawks
Úterý 09.10.2018, 19:30 • Olympia-Eisstadion • Hokejová Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Jakob MAYENSCHEIN - 3:2
     
    59:59
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný tlak měli domácí hráči před brankou hostů. Už to vypadalo, že zápas dojde do prodloužení, to ovšem odmítl JAKOB MAYENSCHEIN, který odražený kotouč uklidil do odkryté Nihlstorpovy klece – 3:2. Branku ještě kontroloval videorozhodčí, zda k ní nedošlo už po siréně, ale vše bylo v pořádku a gól platí! Asistence: Konrad Abeltshauser a Matthew Stajan.
    50:19 Carl-Johan LERBY - 2:2
     
    50:19
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Hosté v samotném závěru přesilové hry ji nakonec využívají. CARL-JOHAN LERBY dostal nabito na vrchol kruhů a poté svou dělovkou vymetl pavučiny v domácí síti – 2:2. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Konstantin Komarek a Lars Bryggman.
    46:24 Maximilian KASTNER - 2:1
     
    46:24
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Hráči domácího celku strhávají vedení znovu na svou stranu. Z pravého kruhu střílel Frank Mauer, poté jeho střelu ještě před brankou tečoval MAXIMILIAN KASTNER a prostřelil Nihlstorpa – 2:1. Asistence: Frank Mauer a Konrad Abeltshauser.
    27:27 Fredrik HÄNDEMARK - 1:1
     
    27:27
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru využívají a srovnávají stav utkání. FREDRIK HÄNDEMARK dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a poté svou střelou nedal domácímu brankáři žádnou šanci – 1:1. Asistence: Marcus Sylvegård a Carl-Johan Lerby.
    09:19 Jakob MAYENSCHEIN - 1:0
     
    09:19
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Domácí hráči jsou za svou aktivitu v první desetiminutovce první třetiny odměněni. Mauer střílel z levého kruhu a poté jeho projektil tečoval těsně před Nihlstorpem JAKOB MAYENSCHEIN a hostujícímu brankáři tak puk propadl mezi betony za jeho záda – 1:0. Asistence: Frank Mauer a Maximilian Kastner.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Mayenschein (Mauer, Kastner), 47. Kastner (Mauer, Abeltshauser), 60. Mayenschein (Abeltshauser, Stajan) – 28. Händemark (Sylvegård, Lerby), 51. Lerby (Komarek, Bryggman)


    EHC Red Bull Mnichov: Reich (Fiessinger) – Abeltshauser, Seidenberg (A), Aulie, Bodnarchuk, Boyle (A), Button, Quaas – Hager (C), Stajan, Eder A. – Daubner, Mitchell (TS), Shugg – Mauer, Kastner, Mayenschein – Lobach, Eder T., Schütz
    Malmö Redhawks: Nihlstorp (Gidbark) – Lassen, Setkov, Lerby, Olsson, Warg, Johansson, Kaijser – Sylvegård M., Händemark (C), Bryggman (TS) – Olofsson, Molin, Forsberg – Hetta (A), Komarek, Janolhs – Sylvegård E. (A), Wemmenborn, Hardt – Rosdahl

    Rozhodčí: Nikolić (Rakousko), Piechaczek – Schwenk, Wölzmüler (všichni Německo)

    Diváci: 1 970
    ocianews.com