Carolina – Vancouver 5:3 (kon.) | Columbus – Colorado 5:2 (kon.) | Philadelphia – San Jose 2:8 (kon.)
Winnipeg – Los Angeles 2:1 (kon.) | Nashville – Calgary 0:3 (kon.) | Dallas – Toronto 4:7 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Los Angeles Kings
Středa 10.10.2018, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    30:21 Kyle CONNOR - 2:1
     
    30:21
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá, a tak se domácí celek dostává do vedení. Blake Wheeler výborně vypálil. Jeho projektil propadl brankáři, a tak mohl snadno u tyčky číhající KYLE CONNOR zakončovat. Asistence: Blake Wheeler a Dustin Byfuglien.
    10:59 Mark SCHEIFELE - 1:1
     
    10:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Domácí celek to nyní sehrál v útočném pásmu velmi dobře. Brandon Tanev viděl úplně volného spoluhráče, tím byl MARK SCHEIFELE. Ten přidal přihrávku a rychlou střelou do odkryté části branky posílá kotouč. Je vyrovnáno. Asistence: Brandon Tanev a Josh Morrissey.
    06:26 Ilja KOVALČUK - 0:1
     
    06:26
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    První gól Kovalčuka v NHL od 25. dubna 2013, tehdy se trefil v Devils. Nyní dostal výborný pas před branku a bez přípravy dokázal prostřelit brankáře soupeře. ILJA KOVALČUK dová první branku v dresu Kings. Asistence: Drew Doughty a Alex Iafallo.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 11. Scheifele (B. Tanev, Morrissey), 31. Connor (Wheeler, Byfuglien) – 7. Kovalčuk (Doughty, Iafallo)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrow, Trouba, Chiarot, Byfuglien, Morrissey, T. Myers – Connor, Scheifele, Wheeler – Ehlers, Little, Laine – Copp, Lowry, B. Tanev – Perreault, Roslovic, Vesalainen.
    Los Angeles Kings: J. Campbell (Budaj) – Forbort, Doughty, Muzzin, Martinez, LaDue, Phaneuf – Iafallo, Kopitar, Kovalčuk – Wagner, J. Carter, Toffoli – Pearson, Kempe, Lewis – Clifford, N. Thompson, Amadio.

    Rozhodčí: StPierre, Walsh – Gawryletz, Galloway

    Diváci: 15 321
    thejrc.org