Jihlava – Vsetín 1:2 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 4:5 (0:2 po s.n.) | Slavia – Poruba 2011 7:4 (kon.)
Přerov – Frýdek-M. 5:3 (kon.) | Prostějov – Třebíč 6:3 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 2:1 (kon.)
Kladno – Havířov 3:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:3 (1:2, 2:1, 2:0)
HC Frýdek-Místek
Středa 10.10.2018, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    A do hry teď naskočil i šestý hráč, brankář Hlaváč je na střídačce.
     
    51:08
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Zdeněk Čáp – 2 min., hrubost).
     
    43:40
    Velký závar před Hlaváčem, o který se postarala trojice Procházka – Pšurný – Sikora! Sérii střeleckých pokusů ale vždy zažehnal buď čerstvý brankář hostí, anebo jeho defenzivní kolegové.
     
    42:01
    Střídání v týmu HC Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Lukáš Daneček, přichází Jan Hlaváč.
    42:01 Jakub NAVRÁTIL - 5:3
     
    42:01
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři odskakují na rozdíl dvou branek! Ti samí hráči, kteří se před chvíli snažili probojovat do přečíslení, tu samou situaci zopakovali, pohlednou výměnou přehráli posledního beka hostů a navyšují vedení! Zakončoval JAKUB NAVRÁTIL. Asistence: Darek Hejcman.
     
    40:22
    Přerov právě vstřelil branku!
    Frýdecká obrana propadla, ponechala volného Kratochvila, který okamžitě pálil na Danečka z levé strany. Jeho zásah byl ale pouze vyražením do míst, kde číhal TOMÁŠ SÝKORA, který bez váhání proměnil. Přerovští Zubři jdou tak poprvé v zápasu do vedení!
    Asistence: Šimon Kratochvil, Radomír Pala.
     
    38:04
    Stupňující se tlak domácích vyústil až ve faul Dušana Žovince (FRM). Provinil se držením hole protihráče.
     
    35:20
    A vzápětí přichází obrovská šance Šimona Kratochvila! Na Danečka jel úplně sám, kličkou do strany jej dokonce překonal, ale z nulového úhlu se mu skórovat nepodařilo. Puk pouze projel brankovištěm zpátky směrem do středu hřiště.
    35:04 Jiří GOIŠ - 3:3
     
    35:04
    Přerov právě vstřelil branku!
    Bleskové srovnání domácích! Navrátil figuroval v brejku s JIŘÍM GOIŠEM, kousek před hostující klecí hráčovi s číslem 47 předložil kotouč a vybídl jej ke srovnání! Asistence: Jakub Navrátil, Darek Hejcman.
     
    34:50
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Poté, co upadl jeden z přerovských obránců nedaleko mantinelu, se k puku dostal JAN HLADONÍK a přesným švihem navrátil Frýdku vedení! Bez asistence.
     
    34:21
    Doležal nabral rychlost, obkroužil branku hostujících a snažil se přihrávat Palovi. Ten ale neměl pozici jednoduchou a nedostal se ke střele.
     
    33:04
    Polanský si v rohu kluziště vyměnil puk se spoluhráčem, přičemž byl podražen Markem Sikorou (PRE). Ten si tak odsedí dvě minuty na trestné lavici.
    29:22 Šimon KRATOCHVÍL - 2:2
     
    29:22
    Přerov právě vstřelil branku!
    Po vyhraném buly se většina hráčů na ledě seskupila na ose hřiště, čehož mohl využít Pala. Nic však neuspěchal, kotouč nakonec shodil na levý kruh ŠIMONU KRATOCHVILOVI, který se rovněž nesnažil střílet z prvního doteku, nýbrž přesně zamířil a prostřelil Danečka!
    Asistence: Radomír Pala, Tomáš Sýkora.
     
    26:16
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Jan Zahradníček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    19:33
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jiří Goiš – 2 min., nedovolené bránění).
    19:05 Zdeněk ČÁP - 1:2
     
    19:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Rudovský sotva došlápl na led, ale svému týmu už pomoct nemohl! Přerovu první gól večera vystřelila staronová posila ZDENĚK ČÁP, který už vzal situaci na sebe, napřáhl a přes to, že nemířil přesně, se prosadil. Puk se totiž odrazil za Danečka po kontaktu s holí jednoho hráče z bránícího tria Frýdku. Navzdory nepříliš povedené přesilovce, při Zubrech štěstí stálo. Asistence: Roman Pšurný.
     
    18:17
    Zubři si zahrají v pěti proti třem po dobu 45 vteřin! Dušan Žovinec (FRM) putuje na trestnou za nedovolené bránění.
     
    17:02
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Jan Rudovský – 2 min., hákování).
     
    13:31
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Darek Hejcman – 2 min., vysoká hůl).
    13:03 Jiří POLANSKÝ - 0:2
     
    13:03
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Máme tu druhou branku večera! JIŘÍ POLANSKÝ unikl všem Hanákům, před Klimešem naznačil kličku a navýšil vedení Rysů v samostatném úniku.
    Bez asistence.
     
    12:00
    Pěkný výlet si teď udělal obránce Čáp, jenž sérií rychlých kroků pronikl přes dva soupeře a zkoušel prostřelit Danečka z mezikruží!
     
    09:05
    Frýdečti vzápětí zahrozili znovu! Brankář Klimeš se už při přečíslení nestíhal přesunout, skákavý kotouč ale nikdo z červenobílých do volné části branky nedokázal sklepnout.
    08:06 Dan PRZYBYLA - 0:1
     
    08:06
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku! O kotouč bojovala skupina hráčů obou mužstev za klecí domácích, odtud se po mantinelu dostal k jednomu z beků Přerova. Zachytil jej však ale až volný Husák o pár metrů dál a nasměroval ho před bránu, odkud DAN PRZYBYLA otevřel skóre.
    Asistence: Patrik Husák.
     
    06:18
    Střela Šimona Kratochvila byla Danečkem vyražena pouze před sebe do míst, kam si sjížděl kapitán Sýkora. Nebýt blokován jedním z frýdeckých obránců, mířil by do odkryté klece!
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 20. Čáp (Pšurný), 30. Š. Kratochvíl (Pala, T. Sýkora), 36. Goiš (Navrátil, Hejcman), 41. T. Sýkora (Š. Kratochvíl, Pala), 43. Navrátil (Hejcman) – 9. Przybyla (Husák), 14. Polanský, 35. Hladonik


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Pala (A), Čáp, M. Novotný, Zbořil, R. Černý, Malina, M. Pohl – T. Doležal (C), T. Sýkora, Š. Kratochvíl (A) – Milan Procházka, Pšurný, Sikora – Goiš, Hejcman, Navrátil – Zmeškal, Moučka, Indrák.
    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (43. Hlaváč) – Žovinec, Husák, Bartko, Zahradníček, Krisl, L. Kovář, Hrachovský – Kofroň, Mikulík (C), Klimša (A) – Hladonik, Polanský, Rudovský – Christov, Novotný, Przybyla – Motloch, Kuťák, Kaukič.

    Rozhodčí: Veselý, Šutara – Poruba, Rožánek
    thejrc.org