HERD Hradiště – České Budějovice 1:6 (kon.) | Gamaspol Jeseník – Baník Ostrava 8:7 (po pr.) | OREL Hradec Králové – Uherské Hradiště 0:12 (kon.)
WarriorS Praha – Svarog Teplice 1:18 (kon.)
konec
FC WarriorS Praha
1:18 (0:8)
Svarog FC Teplice
Středa 10.10.2018, 20:15 • SH Jižní Město, Praha • Pohár FAČR • Osmifinále
     
    Krásný večer! Vítáme Vás u on-line přenosu z utkání mezi FC WarriorS Praha a Svarog FC Teplice. Utkání začíná v 20:15. Vaším průvodcem dnešním zápasem bude Libor Kokoška.
     
    Souboj Davida s Goliášem. Tým z pražského přeboru FC WarriorS Praha vyzve prvoligový Svarog FC Teplice. Neočekává se nic jiného, než jednoznačný postup severočeského celku. Přesto by se hráči z Teplic měli mít na pozoru, válečníkům z Prahy se totiž už podařilo vyřadit například pražskou Slavii.
     
    FC WARRIORS PRAHA
    Pražský přebor

    Tým z pražského přeboru zažívá zřejmě to nejúspěšnější období ve své třináctileté historii. Historicky poprvé se mu totiž podařilo postoupit až do závěrečné části poháru. A cesta to nebyla vůbec jednoduchá, válečníci si na své cestě za velkým úspěchem museli poradit například s Wizards Praha nebo slavnou pražskou Slávií.

    V okresním přeboru se WarriorS drží na slušné 5. pozici se ziskem 3 bodů a ztrátou 3 bodů na špičku tabulky

    Mezi nejlepší hráče patří Nguyen Anh Tung, který za uplynulou sezónu dokázal do branek ligových soupeřů nasázet už tři góly.

    Postup do závěrečné části turnaje komentoval i brankář Jakub Horák:"Tak postup je pro mě jednoznačně největší úspěch v životě. Je to neuvěřitelné, občas si myslím, že se mi to všechno jenom zdá. Je to taková odměna za perfektně odvedenou práci po celou sezonu."
     
    SVAROG FC TEPLICE
    VARTA Futsal Liga

    Teplický tým zažívá povedený vstup do sezóny. Celek ve kterém například najdeme i tři brazilské hráče se drží na velmi dobrém 2. místě nejvyšší soutěže. Navíc je stoprocentní a bez ztráty bodu tak zaostává za favorizovanou Chrudimí jen o skóre.

    Cesta pohárem byla pro tým z lázeňského města měl cestu pohárem mnohem jednoduší. Těžší soupeř je čekal až ve finále krajské části, narazili tam totiž na prvoligové Litoměřice.

    Mezi nejlepší hráče teplického celku patří Jiří Baran, David Černý nebo Brazilec Claudio Sampaio.

    Trenér teplického celku David Filinger poskytl klubovému webu krátký rozhovor: "Ve středu zajíždíme opět do Prahy na pohárové utkání s týmem WarriorS, který hraje Pražský přebor. Vím, že vyřadili Slavii, takže tam budou určitě šikovní kluci. Nám ale velí jediný cíl a to postup. Vůbec nevím, co od nich očekávat, ale budeme se připravovat jako na každý mistrovský zápas. Určitě dostanou šanci ti co, do ligy zatím moc nezasáhli."
     
    Statistické okénko:

    - Tyto dva celky se ještě nikdy nesetkali. Bude se proto zřejmě jednat i o premiéru a derniéru zároveň.

    - Průměrná návštěvnost FC WarriorS Praha dosahuje neuvěřitelného počtu 20 diváků. Můžeme proto očekávat bouřlivou atmosféru.

    - Do zápasu by mohla zasáhnout nová teplická posila – Portugalec Daniel Ramos. Jedná se o pivota, který se může pyšnit nebezpečnou levačkou. Do teplického celku přišel z Rumunska. Podle podaných informací to navíc vypadá, že nastoupí i do dnešního pohárového utkání.
     
    Arbitry dnešního zápasu budou Stanislav Laštovička a David Lafek.
     
    Hráči obou týmu se už rozcvičují. Na place můžeme vidět i novou teplickou posilu Daniela Ramose.
     
    Úvodní sestavy:

    FC WarriorS Praha: Horák – Látal (C), Idrissov, David, Grečl, Yessirkegenov, Nguyen A., Nguyen D.

    Svarog FC Teplice: Hůla – Černý (C), Baran, Jeromio, Kunzl, Barros, Spinola, Souza, Šebek, Vobořil, Silva

    Rozhodčí: Laštovička, Lafek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    Úvodní rozehrávku mají na starost hosté z Teplic. Konkrétně nově příchozí posila Ramos Silva.
     
    00:32
    Tak to byla šance! A nečekaně pro domácí! Kapitán WarriorS Marek Látal si naběhl do volného prostoru v pravé části hřiště. Z dobré pozice pálil pouze do pravé tyče teplické branky. Taková dělová rána se jen tak nevidí.
     
    01:24
    I na druhé straně to jiskří! Nová teplická posila si naběhla do středu hřiště okusil reflexy domácího Horáka. Ten velmi dobrým zákrokem míč vyrazil nad branku.
     
    02:15
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak to byla smůla! MANUEL SPINOLA využil obrovské chyby v obraně domácího týmu a šťastně tečoval míč do branky. Teplic jdou do vedení, i když průběh hry by se zatím dal označit za vyrovnaný.
     
    02:35
    Hráči WarriorS se nevzdávají a neustále pokouší teplickou obranu.
     
    02:42
    Střela Jiřího Barana skončila sražená za domácí brankou.
     
    02:46
    Ani druhý teplický pokus neohrozil domácí branku. Rostislav Šebek trefil svého dotěrného obránce, od kterého se míč před brankáře WarriorS, který si bez větších obtíží míč pokryl tělem.
     
    03:36
    Další sražená střela Teplic. Opět střílel Jiří Baran, ale ani tentokrát nepropálil val složený z lidských těl.
     
    04:36
    Teplice mají poslední minutu jednoznačně více ze hry. Pokud bude zápas pokračovat v podobném tempu, zřejmě se nebudu jednat o příliš napínavé utkání.
     
    05:27
    Tak to muselo bolet! Kapitán domácího celku Marek Látal nepříjemně zajel do Rostislava Šebka. Teplice teď budou kopat přímý kop ze zajímavé vzdálenosti.
     
    05:32
    Tak to byla promarněná šance! Vobořil poslal na Černého povedený pas, ten ale pouze promáchnul.
     
    06:00
    Teplice právě vstřelily branku!
    A je tu druhý gól! Spinola poslal nádhernou přihrávku na RAMOSE SILVU, který z bezprostřední blízkosti už pouze pálil do prázdné branky. Teplice jdou do dvoubrankového vedení. Asistence: Spinola
     
    06:55
    Teplice právě vstřelily branku!
    Nová posila opět skóruje! RAMOS SILVA se ze střední vzdálenosti povedeně trefil pod levé víko domácí branky! Teplice jdou už do tříbrankového vedení. Domácím se to bude velmi těžko obracet, pokud to tedy ještě vůbec lze.
     
    08:05
    Tak to bylo neskutečné! Souza se dostal do tří obrovských příležitostí. Dvakrát ho vychytal Jakub Horák, jednou jen těsně minul domácí branku.
     
    08:10
    Oddechový čas pro domácí.
     
    08:24
    Teplice právě vstřelily branku!
    Další gól do domácí branky! Tentokrát ARAUJO SOUZA se trefuje ze střední vzdálenosti a připisuje další gól do teplického gólového konta! Z dnešního zápasu se pomalu stává debakl domácích amatérů. Asistence: Manuel Spinola
     
    09:17
    Dnes se opravdu hraje pouze na jednu braku! Teplický Tomáš Vobořil byl nejdříve z levé strany hřiště vychytán dnes úžasným Jakubem Horákem, pokus Davida Černého skončil otisknutý na levé tyči Warriorské branky
     
    10:25
    I domácí se dostávají do šancí! Anh Nguyen z úrovně penalty lobem jen těsně přestřelil branku.
     
    11:26
    Další šance domácích! Tentokrát si Jiří Beran naběhl na povedený centr z hloubi pole, nedokázal ale prodloužit míč tak, aby skončil v domácí brance. Jeho pokus minul o dobrý metr branku Jakuba Horáka.
     
    12:11
    A opět to jiskří před domácí brankou! Jiří Baran se dostává do další šance! Tentokrát si povodil míč po pravé lajně a nečekanou střelou vyzkoušel reflexy domácího gólmana. Ten s trochou štěstí dokázal míč chytit.
     
    12:32
    Obrovská šance pro domácí! Dias Idrissov získal míč ve středu hřiště a běžel úplně osamocený na teplickou branku. Technickou střelou mířil k pravé tyčce, tam už ale byl připravený Michal Hůla, který povedeným zákrokem zachránil teplický tým před obdrženým gólem.
     
    13:49
    Pokus Arauja Souza skončil sražený domácí obranou. Domácí se stále více drží na míči a vypadá to, že dnešní zápas dohrají se ctí a zaslouženým respektem od protihráčů.
     
    14:40
    I brankář hostující celku zkusil svoje štěstí! Michal Hůla si naběhl na polovinu hřiště pro balon, který následně poslal vysoko nad domácí brankou.
     
    15:11
    Další sražený pokus! Z pravé strany zkusil svoje štěstí Araujo Souza, trefil ale pouze nohy svého obětavého obránce.
     
    16:07
    Další sražený pokus! Kombinace na ose Silva-Souza vyšla na výbornou. Druhý jmenovaný hráč už ale nedokázal přestřelit svého dotěrného obránce.
     
    16:09
    Teplice právě vstřelily branku!
    A je tu další gól! Barros našel volného MANUELA SPINOLA, který ze střední vzdálenosti zakončil pod břevno domácí branky. Asistence: Joao Barros
     
    16:31
    Teplice právě vstřelily branku!
    A další povedená kombinace na ose Barros-Spinola! MANUEL SPINOLA střílí už svůj třetí gól! Tentokrát se jednalo o povedenou trefu z úrovně penalty.
     
    17:39
    Teplice právě vstřelily branku!
    A je tu další gól do domácí branky! I tentokrát se jednalo o tvrdou střelu ze střední vzdálenosti. Trefil se kapitán domácího týmu DAVID ČERNÝ. Asistence: Jiří Baran
     
    18:13
    Teplice právě vstřelily branku!
    Osmý gól už je tady! Tentokrát David Černý povedeně vytáhl brankáře domácího celku Jakuba Horáka dlouhou kličkou z branky, aby následně poslal vysoký centr na ROSTISLAVA ŠEBKA, který bez úplně osamocený hlavičkuje do prázdné branky WarriorS.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    První poločas kompletně rozhodl o zbývajícím průběhu utkání. Hosté z Teplic nadělili pražskému celku neuvěřitelných 8 fíků. Ve 3. minutě se trefil Spinola, v 6. a 7. pokračoval Silva. Na 4:0 dával v 9. minutě Souza. Spinola v 17. minutě dvakrát rychle skóroval a připsal si tak hattrick. Trefa Černé a Šebka v 18., potažmo 19. minutě už jen dokreslila debakl domácího týmu.
     
    Druhý poločas začne zhruba v 21:05.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:04
    Úvodní výkop druhého poločasu mají na starost domácí.
     
    21:06
    Hosté z Teplic se takřka po minutové kombinaci dostali ke střele. Ramos Silva ze střední vzdálenosti pálil pouze do připraveného Jakuba Horáka.
     
    21:37
    Hosté budou kopat roh.
     
    21:43
    Teplice právě vstřelily branku!
    A je tu první gól druhého poločasu. Ramos Silva našel ARAUJO SOUZA, který bez větších problémů střílel do odkryté domácí branky.
     
    22:44
    První šance domácích! Hráč s číslem 8 z těžké pozice ale jen těsně netrefil teplickou branku.
     
    23:28
    Teplický kapitán David Černý se teď musí chytat za hlavu! Pálil totiž do úplné prázdné brány. Jeho nepovedený pokus neuvěřitelným zákrokem vyrazil dnes skvěle chytající domácí brankář Horák. Nebýt jeho, skóre teplického celku by bylo minimálně dvojnásobné.
     
    24:53
    Domácí budou po sražené střele kopat roh z levé strany hřiště.
     
    25:08
    Domácí hráč s číslem 8 se prokličkoval houfem hostujících hráčů, kteří ho byli schopni zastavit pouze za cenu faulu.
     
    25:32
    Další příležitost pro Teplice! Tomáš Kunzl z úrovně penalty zkusil svoje štěstí. Tvrdou ránu směřoval ale pouze mimo domácí branku.
     
    26:18
    Další velká šance pro tým z Teplic! Ale ani tentokrát se nepovedlo Tomáši Kunzlovi skórovat! Domácí brankář si připisuje další povedený zákrok.
     
    27:00
    Další pokus hostující brankáře! Ale ani tentokrát Hůla netrefil branku svého pražského kolegy. Rána mířila vysoko nad branku. Míč pro WarriorS.
     
    27:29
    Teplice právě vstřelily branku!
    Milník desátého gólu je dnes už minulostí! Vobořil poslal nádherný pas do středu hřiště. Tam už čekal připravený ROSTISLAV ŠEBEK, který skóroval pod pravé víko domácí branky. Asistence: Tomáš Vobořil
     
    28:05
    Teplice právě vstřelily branku!
    A další gól do pražské branky! Po povedené přihrávce ARAUJO SOUZA už jen pohodlně zakončoval do prázdné domácí branky. Asistence: Joao Jairo
     
    28:33
    Teplice právě vstřelily branku!
    Máme tu další gól! Ramos Silva našel osamoceného CARLOSE SPINOLU, který povedeně skóroval k levé tyčce domácí branky. Dnešní zápas je povedená přehlídka umu teplických hráčů. Asistence. Ramos Silva
     
    31:01
    Teplice právě vstřelily branku!
    Ramos Silva si připisuje další asistenci. Tentokrát našel před odkrytou brankou osamoceného JOA JAIRA, který už jen doťukl míč do warriorské branky.
     
    33:14
    Po delší době se ukazují i domácí! Hráč s číslem 8 prokličkoval houfem hostujících hráčů, s brankářem Hůlou už si ale neporadil. Ten si tak připisuje povedená zákrok.
     
    33:57
    Domácí si chtějí připsat aspoň ten jeden gól! Na branku teplického celku vyslali už dvě tvrdé střely. Dias podobně jako jeho spoluhráč ale netrefil branku.
     
    35:19
    Teplice právě vstřelily branku!
    Kapitán hostujícího celku David Černý našel u levé tyčky volného ROSTISLAVA ŠEBKA, který tvrdou střelou skóroval už dnešní čtrnáctý gól Teplice do domácí branky. Asistence: David Černý
     
    36:30
    Teplice právě vstřelily branku!
    Kombinace na ose Šebek – TOMÁŠ KUNZL funguje! Druhý jmenovaný totiž obdržel povedenou přihrávku od svého spoluhráče. Jeho trefa do levé části branky už byla jen pomyslnou třešničkou na dortu. Asistence: Rostislav Šebek
     
    37:00
    Teplice právě vstřelily branku!
    A opět další gól na ose Šebek – Kunzl. Kunzl našel totiž svého zřejmě oblíbeného spoluhráče ROSTISLAVA ŠEBKA před odkrytou brankou domácích. Ten už jen dorážel do prázdné branky.
     
    38:34
    Tým WarriorS Praha právě vstřelil branku!
    I domácí přidávají branku! Ze střední vzdálenosti se trefuje MICHAL GREČL! Bez asistence.
     
    38:51
    Teplice právě vstřelily branku!
    DANIEL RAMOS přidávají sedmnáctý gól hostující celku! Tentokrát se jednalo o povedenou střelu ze střední vzdálenosti, která skončila až v síti domácího brankáře Horáka.
     
    39:37
    Teplice právě vstřelily branku!
    A zřejmě poslední zápas utkání vsítil ARAUJO SOUZA! Podobně jako většina jeho spoluhráčů i on přesně mířil ze střední vzdálenosti do domácí branky.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní zápas je u konce. Do další fáze turnaje postupuje celek z Teplic, který svého soka rozdrtil neuvěřitelným debaklem 1:18. Čtyřikrát se trefil Souza, Šebek a Spinola, třikrát nová posila teplického celku Silva. Po jednom gólu přidal Černý, Kunzl a Jairo.

    Jediný gól domácího celku vsítil Grečl.
     
    To je z naší strany vše. My děkujeme za pozornost a přejeme Vám příjemný zbytek dnešního večera. (22:07:25)

    Libor Kokoška

    Branky: 39. Grečl – 3. Spinola, 6. Silva (Spinola), 7. Silva (Barros), 9. Souza (Spinola), 17. Spinola (Barros), 17. Spinola (Barros), 18. Černý (Baran), 19. Šebek (Černý), 22. Souza (Silva), 28. Šebek (Vobořil), 29. Souza (Jairo), 29. Spinola (Silva), 32. Jairo (Silva), 36. Šebek (Černý), 37. Kunzl (Šebek), 37. Šebek (Kunzl), 39. Silva, 40. Souza (Jairo)


    FC WarriorS Praha: Horák – Látal (C), Idrissov, David, Grečl, Yessirkegenov, Nguyen A., Nguyen D.
    Svarog FC Teplice: Hůla – Černý (C), Baran, Jeromio, Kunzl, Barros, Spinola, Souza, Šebek, Vobořil, Silva

    Rozhodčí: Laštovička, Lafek

    Diváci: 150
    thejrc.org