HERD Hradiště – České Budějovice 1:6 (kon.) | Gamaspol Jeseník – Baník Ostrava 8:7 (po pr.) | OREL Hradec Králové – Uherské Hradiště 0:12 (kon.)
WarriorS Praha – Svarog Teplice 1:18 (kon.)
konec
FC WarriorS Praha
1:18 (0:8)
Svarog FC Teplice
Středa 10.10.2018, 20:15 • SH Jižní Město, Praha • Pohár FAČR • Osmifinále
     
    To je z naší strany vše. My děkujeme za pozornost a přejeme Vám příjemný zbytek dnešního večera. (22:07:25)
     
    Dnešní zápas je u konce. Do další fáze turnaje postupuje celek z Teplic, který svého soka rozdrtil neuvěřitelným debaklem 1:18. Čtyřikrát se trefil Souza, Šebek a Spinola, třikrát nová posila teplického celku Silva. Po jednom gólu přidal Černý, Kunzl a Jairo.

    Jediný gól domácího celku vsítil Grečl.
     
    Konec zápasu.
     
    39:37
    Teplice právě vstřelily branku!
    A zřejmě poslední zápas utkání vsítil ARAUJO SOUZA! Podobně jako většina jeho spoluhráčů i on přesně mířil ze střední vzdálenosti do domácí branky.
     
    38:51
    Teplice právě vstřelily branku!
    DANIEL RAMOS přidávají sedmnáctý gól hostující celku! Tentokrát se jednalo o povedenou střelu ze střední vzdálenosti, která skončila až v síti domácího brankáře Horáka.
     
    38:34
    Tým WarriorS Praha právě vstřelil branku!
    I domácí přidávají branku! Ze střední vzdálenosti se trefuje MICHAL GREČL! Bez asistence.
     
    37:00
    Teplice právě vstřelily branku!
    A opět další gól na ose Šebek – Kunzl. Kunzl našel totiž svého zřejmě oblíbeného spoluhráče ROSTISLAVA ŠEBKA před odkrytou brankou domácích. Ten už jen dorážel do prázdné branky.
     
    36:30
    Teplice právě vstřelily branku!
    Kombinace na ose Šebek – TOMÁŠ KUNZL funguje! Druhý jmenovaný totiž obdržel povedenou přihrávku od svého spoluhráče. Jeho trefa do levé části branky už byla jen pomyslnou třešničkou na dortu. Asistence: Rostislav Šebek
     
    35:19
    Teplice právě vstřelily branku!
    Kapitán hostujícího celku David Černý našel u levé tyčky volného ROSTISLAVA ŠEBKA, který tvrdou střelou skóroval už dnešní čtrnáctý gól Teplice do domácí branky. Asistence: David Černý
     
    33:57
    Domácí si chtějí připsat aspoň ten jeden gól! Na branku teplického celku vyslali už dvě tvrdé střely. Dias podobně jako jeho spoluhráč ale netrefil branku.
     
    33:14
    Po delší době se ukazují i domácí! Hráč s číslem 8 prokličkoval houfem hostujících hráčů, s brankářem Hůlou už si ale neporadil. Ten si tak připisuje povedená zákrok.
     
    31:01
    Teplice právě vstřelily branku!
    Ramos Silva si připisuje další asistenci. Tentokrát našel před odkrytou brankou osamoceného JOA JAIRA, který už jen doťukl míč do warriorské branky.
     
    28:33
    Teplice právě vstřelily branku!
    Máme tu další gól! Ramos Silva našel osamoceného CARLOSE SPINOLU, který povedeně skóroval k levé tyčce domácí branky. Dnešní zápas je povedená přehlídka umu teplických hráčů. Asistence. Ramos Silva
     
    28:05
    Teplice právě vstřelily branku!
    A další gól do pražské branky! Po povedené přihrávce ARAUJO SOUZA už jen pohodlně zakončoval do prázdné domácí branky. Asistence: Joao Jairo
     
    27:29
    Teplice právě vstřelily branku!
    Milník desátého gólu je dnes už minulostí! Vobořil poslal nádherný pas do středu hřiště. Tam už čekal připravený ROSTISLAV ŠEBEK, který skóroval pod pravé víko domácí branky. Asistence: Tomáš Vobořil
     
    27:00
    Další pokus hostující brankáře! Ale ani tentokrát Hůla netrefil branku svého pražského kolegy. Rána mířila vysoko nad branku. Míč pro WarriorS.
     
    26:18
    Další velká šance pro tým z Teplic! Ale ani tentokrát se nepovedlo Tomáši Kunzlovi skórovat! Domácí brankář si připisuje další povedený zákrok.
     
    25:32
    Další příležitost pro Teplice! Tomáš Kunzl z úrovně penalty zkusil svoje štěstí. Tvrdou ránu směřoval ale pouze mimo domácí branku.
     
    25:08
    Domácí hráč s číslem 8 se prokličkoval houfem hostujících hráčů, kteří ho byli schopni zastavit pouze za cenu faulu.

    Libor Kokoška

    Branky: 39. Grečl – 3. Spinola, 6. Silva (Spinola), 7. Silva (Barros), 9. Souza (Spinola), 17. Spinola (Barros), 17. Spinola (Barros), 18. Černý (Baran), 19. Šebek (Černý), 22. Souza (Silva), 28. Šebek (Vobořil), 29. Souza (Jairo), 29. Spinola (Silva), 32. Jairo (Silva), 36. Šebek (Černý), 37. Kunzl (Šebek), 37. Šebek (Kunzl), 39. Silva, 40. Souza (Jairo)


    FC WarriorS Praha: Horák – Látal (C), Idrissov, David, Grečl, Yessirkegenov, Nguyen A., Nguyen D.
    Svarog FC Teplice: Hůla – Černý (C), Baran, Jeromio, Kunzl, Barros, Spinola, Souza, Šebek, Vobořil, Silva

    Rozhodčí: Laštovička, Lafek

    Diváci: 150
    thejrc.org