Liberec – Jihlava 4:1 (kon.) | Kobra – PZ Kladno 2:1 (po pr.) | Vítkovice – Warriors Brno 13:1 (kon.)
Zlín – Technika Brno 3:1 (kon.) | Plzeň – Třemošná 4:0 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 2:5 (kon.)
Mountfield HK – Žďár n/S 8:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 5:3 (kon.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 4:14 (kon.)
Chomutov – K. Vary 4:3 (po pr.) | Sparta – Kladno 2:4 (kon.) | Havířov – Třinec 5:0 (kon.)
Tábor – Pardubice 3:6 (kon.) | Olomouc – Vsetín 6:4 (kon.) | Přerov – HK MD Šumperk 5:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
8:0 (5:0, 1:0, 2:0 - N 0:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Čtvrtek 11.10.2018, 17:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    64:44
    Žďár právě vstřelil branku!
    Bonusový bod připadne Žďáru. Dělovkou od modré čáry, na kterou neměl brankář nárok, se nám prezentoval ROBERT BAČO. Bez asistence.
     
    42:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    K volně poskakujícímu puku se dostal po sérii odrazů nikým nehlídaný MATĚJ NOVOTNÝ a nekompromisně zavěšuje. Asistence: Jan Gaspar, Matěj Havlíček.
     
    41:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to už o sedm gólů. Hezkou přihrávku od Šimona Marhy si našel PETR MORAVEC, a nekompromisním blafákem mezi betony Havlíka zvyšuje na 7:0. Asistence: Šimon Marha, Lukáš Pajer.
     
    24:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    A další puk loví z branky Filip Havlík, který byl bezmocný na ránu, kterou vyslal již čtyřgólový LUKÁŠ PAJER. Tentokrát se trefil v přesilové hře bombou od modré čáry. Asistence: Marek Pelda.
     
    18:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krásnou přesilovkovou kombinací zvyšuje LUKÁŠ PAJER již na pětibrankový rozdíl. Dostal od Peldy přihrávku od modré čáry a z levého kruhu poslal puk nad betony gólmana Havlíka. Hradecký forvard tak stihl vstřelil hattrick za osmnáct minut hry! Asistence: Marek Pelda, Šimon Marha.
     
    13:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další gól v síti Žďáru. ŠIMON TÁBORSKÝ dostal na modrou čáru krásnou přihrávku od Beneše a vyslal na branku hostí svižnou střelu, která končí v síti. Asistence: Matěj Beneš.
     
    12:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ PAJER si hezky srovnal kotouč na levém kruhu a vypálil jedovatou ránu na lapačku Havlíka. Ten projektil sice tečoval, ale cestě puku za jeho záda nezabránil. Asistence: Šimon Marha, Marek Pelda.
     
    05:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Během chvíle je to už 2:0. Po krásné individuální akci se mezi kruhy ocitl ŠIMON MARHA a nekompromisní ranou vymetl z levé šibenice všechny pavučinky. Asistence: Šimon Táborský.
     
    04:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení, když se k volnému puku před hostujícím gólmanem dostal osamocený LUKÁŠ PAJER a poslal puk do sítě. Asistence: Dominik Pavlata.
    Marken.cz

    Jan Karel

    Branky a nahrávky: 5. Pajer (Pavlata), 6. Marha (Táborský), 13. Pajer (Marha, Pelda), 14. Tábosrký (Beneš), 19. Pajer (Pelda, Marha), 25. Pajer (Pelda), 42. Moravec (Marha, Pajer), 43. Novotný (Gaspar, Havlíček) – 65. Bačo


    Mountfield HK: Žalčík (Tichý) – Králik, Táborský, Boukal, Havlíček, Řehák, Pelda (C), Pinkas – Pavlata, Giesl, Gaspar, Budina, Pajer, Beneš, Novotný, Souček, Jerman, Moravec, Marha. Trenér: Petr Luštinec.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Havlík – Macek, Beran, Pecka, Joudal, Sochor, Pelikán, Číhal – Valkoun, Procházka, Kotrba, Elis, Matas, Brúha, Bačo (C), P. Doležal, Staněk, J. Doležal. Trenér: Jozef Čepan.

    Rozhodčí: Veinfurter – Bohuněk, Hájková
    thejrc.org