Liberec – Jihlava 4:1 (kon.) | Kobra – PZ Kladno 2:1 (po pr.) | Vítkovice – Warriors Brno 13:1 (kon.)
Zlín – Technika Brno 3:1 (kon.) | Plzeň – Třemošná 4:0 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 2:5 (kon.)
Mountfield HK – Žďár n/S 8:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 5:3 (kon.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 4:14 (kon.)
Chomutov – K. Vary 4:3 (po pr.) | Sparta – Kladno 2:4 (kon.) | Havířov – Třinec 5:0 (kon.)
Tábor – Pardubice 3:6 (kon.) | Olomouc – Vsetín 6:4 (kon.) | Přerov – HK MD Šumperk 5:2 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
4:14 (1:2, 1:7, 2:5 - N 0:0 - 1:0)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 11.10.2018, 17:30 • Budvar aréna • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Motor České Budějovice.

    Autorem vítězné branky je TOMÁŠ CIBULKA.
     
    57:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je LUKEŠ. Asistence: Kříž a Cibulka.
     
    54:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JAKUB KOS. Asistence: Patrik Fajmon a Stanislav Svozil.
     
    51:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa přidává svou třináctou branku! Patrik Fajmon střílel od modré čáry. Do jeho střely ještě sáhl JAKUB BRABEMEC, na jeho teč nestihl Lidák zareagovat. Asistence: Patrik Fajmon.
     
    50:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A Motor přidává svou třetí branku v zápase! Daniel Hála přihrál na hůl PETRA LUKEŠE, který z prostoru mezi kruhy prostřelil Schnattingera. Asistence: Daniel Hála.
     
    47:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa vede už o deset branek. NESIM HARMIM svou střelou překonal Lidáka a zvýšil už na 12:2 z pohledu brněnských hokejistů. Asistence: Eduard Šalé.
     
    42:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jedenáctý gól v síti Motoru. Hosté ujeli do přečíslení, které zakončil Ivo Sedláček. Jenže trefil tyč. Puk se odrazil přesně na hůl JAKUBA KOSA jenž neměl problém poslat puk do prázdné brány. Asistence: Ivo Sedláček a Jakub Brabenec.
     
    41:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá přesilovku a přidává svou desátou branku. Jakub Kos v přesilové hře vypálil na Lidáka, ten puk vyrazil pouze do místa, kde stál VIKTOR BĚHŮNEK, který poslal puk do prázdné brány. Asistence: Jakub kos a Jakub Brabenec.
     
    39:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jen jediný gól chybí do ,,desítky´´! EDUARD ŠALÉ přesnou střelou prostřelil Slaninu a zvýšil už na 2:9! Asistence: Roman Otava a Alex Sever.
     
    38:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    A Kometa přidává už osmou branku a tohle je jednoznačně brněnská třetina snů. MARTIN MIŠIAK zpracoval křižnou přihrávku a střelou o břevno nedal budějovickému brankáři šanci. Asistence: Alex Sever.
     
    32:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A Motor bleskurychle využívá přesilovou hru a stačilo mu na to pouze devět vteřin! Tomáš Cibulka vyhrál buly v útočném pásmu a přihrál puk na modrou čáru, kde stál ADAM SOCHOR, který střelou od modré čáry prostřelil Schnattingera. Asistence: Tomáš Cibulka.
     
    28:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa vede už o šest branek. JAKUB BRABENEC dostal více prostoru a překonal Slaninu a zvýšil na 7:1. Aistence: Jaroslav Vacek.
     
    26:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je to 6:1 pro Kometu! PATRIK FAJMON tečoval nahození od Jakuba Kosa. Brankář Slanina neměl šanci včas zareagovat. Asistence: Jakub Kos a Jakub Brabenec.
     
    26:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ROMAN OTAVA. Asistence: Eduard Šalé.
     
    25:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    A Kometa se dostává do tříbrankového vedení, když JAKUB KOS prostřelil Lidáka z prostoru mezi kruhy. Asistence: Stanislav Svozil.
     
    21:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    A Kometa se dostává do dvoubrankového vedení! Brněnští se dostali do přečíslení dva na jednoho a IVO SEDLÁČEK to vzal nad sebe a prostřelil Lidáka střelou nad rameno. Asistence: Stanislav Svozil.
     
    19:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa bleskově otáčí skóre! Ivo Sedláček přihrál do místa, kde stál JAKUB KOS, který z mezikruží prostřelil Lidáka a poslal Brno do vedení. Asistence: Ivo Sedláček.
     
    19:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa čtyřiačtyřicet vteřin před koncem první třetiny srovnává skóre! IVO SEDLÁČEK se dostal zničehonic před Lidáka a pohotově ho překonal. Asistence: Roman Otava.
     
    14:28
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Kometa měla v první třetině navrh, přesto se do vedení dostává Motor! Richard Pitel přihrál přesně do místa, kde byl rozjetý DAVID KAŠPAR, který z kruhu prostřelil Schnattingera a otevřel utkání. Asistence: Richard Pitel.
    Marken.cz

    Dominik Zajan

    Branky a nahrávky: 15. Kašpar (Pitel), 33. Sochor (Cibulka), 51. Lukeš (Hála), 58. Lukeš (Kříž, Cibulka), rozh. náj. Cibulka – 20. Sedláček (Otava), 20. Kos (Sedláček), 22. Sedláček (Svozil), 26. Kos (Svozil), 27. Otava (Šalé), 27. Fajmon (Kos, Brabenec), 29. Brabenec (Vacek), 39. Mišiak (Sever), 40. Šalé (Otava, Sever), 42. Běhůnek (Kos, Brabenec), 43. Kos (Sedláček, Brabenec), 47. Harmim (Šalé), 52. Brabenec (Fajmon), 55. Kos (Fajmon, Svozil)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Petrásek (CEM)
    0:0   Svozil (KOM)
    2. série:
    0:0   Hála (CEM)
    0:1   Brabenec (KOM)
    3. série:
    0:1   Sochor (CEM)
    0:1   Sedláček (KOM)
    4. série:
    0:1   Kovář (CEM)
    0:1   Mišiak (KOM)
    5. série:
    1:1   Cibulka (CEM)
    1:1   Fajmon (KOM)
    6. série:
    1:1   Brabenec (KOM)
    2:1   Cibulka (CEM)


    HC Motor České Budějovice: Lidák (Slanina) – Novák, Fousek, Cibulka, Hail, Punda, Hromada – Hála, Kříž, Lukeš – Kašpar, Braun, Petrásek – Pitel, Kumpfmüller, Kudrnáč – Kuvář, Dubský, Sochor
    HC Kometa Brno: Schnattinger (Bizoň) – Řehák, Vacek, Běhůnek, Ulbricht, Fajmon, Prčík, Svozil – Nesvadba, Brabenec, Kos – Otava, Šale, Sever – Sedláček, Linka, Harmim – Mišiak

    Rozhodčí: Šperl – Kreuzer, Zedníková
    ocianews.com