Liberec – Jihlava 4:1 (kon.) | Kobra – PZ Kladno 2:1 (po pr.) | Vítkovice – Warriors Brno 13:1 (kon.)
Zlín – Technika Brno 3:1 (kon.) | Plzeň – Třemošná 4:0 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 2:5 (kon.)
Mountfield HK – Žďár n/S 8:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 5:3 (kon.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 4:14 (kon.)
Chomutov – K. Vary 4:3 (po pr.) | Sparta – Kladno 2:4 (kon.) | Havířov – Třinec 5:0 (kon.)
Tábor – Pardubice 3:6 (kon.) | Olomouc – Vsetín 6:4 (kon.) | Přerov – HK MD Šumperk 5:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
6:4 (1:2, 0:0, 5:2 - N 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Čtvrtek 11.10.2018, 18:00 • Zimní stadion Olomouc • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    62:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto! Bonusový bod vystřelil Olomouci střelou z těsné blízkosti JAKUB ZEMBOL. Asistence: Jakub Prísažný.
     
    59:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    O zisku tří bodů je rozhodnuto. Vsetínu se risk a hra bez brankáře nevyplatil a jen tři vteřiny před koncem základní hrací doby pojistil výhru Kohoutů kapitán LUKÁŠ PŘECECHTĚL. Bez asistence.
     
    59:15
    Vsetín zariskoval a vsadil na hru bez brankáře. Tkadlec je na střídačce.
     
    58:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A máme tu další drama! Jen chvíli po tom, co byli Kohouti kompletní, prostřelil MATYÁŠ DĚDEK domácího brankáře a snížil náskok Hanáků na jediný gól. Asistence: Štěpán Jurek, Martin Dořičák.
     
    56:51
    Ještě chvíli před koncem si Vsetín zahraje další početní výhodu. Lukáš Přecechtěl (OLO) si odpyká menší trest za podrážení.
     
    54:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti si berou svůj dvoubrankový náskok zpět, když se po důrazu před brankou dokázal prosadit ADAM HAVEL. Asistence: Jakub Zembol.
     
    52:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté ještě dramatizují vývoj utkání. Po rychlém protiútoku Vsetína se ke kotouči dostal BORIS BABELIAK a mířil přesně mezi betony olomouckého brankáře. Asistence: Adam Turek, Stanislav Kunst.
     
    45:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti uskakují svému soupeři o další gól, když se se štěstím podařilo ADAMU HAVLOVI doklepnout puk za hostujícího brankáře. Asistence: Jakub Zembol.
     
    42:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti využívají přesilovku a otáčí vývoj utkání! Hanáci se dlouho drželi v útočném pásmu a DAVID STRATIL pak dokázal najít skulinku ve výstroji vsetínského brankáře. Asistence: Adam Havel, Andrej Prísažný.
     
    41:25
    A další přesilovka pro Kohouty. Martin Dořičák (VSE) si odsedí dvě minuty za podrážení.
     
    40:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti vstoupili do třetí třetiny parádně! Po vyhraném buly se ke kotouči dostal ANDREJ PRÍSAŽNÝ, který přesnou střelou k bližší tyči srovnal skóre. Bez asistence.
     
    37:51
    První přesilovku si zahrají také Kohouti. Jakub Velikovský (VSE) si odsedí dvě minuty za krosček.
     
    37:05
    Krásnou akcí se blýskl Kunst s Kočím. Kunst ujel domácí obraně a těsně před Hořejším poslal kotouč volnému Kočímu. Ten ale mířil těsně mimo.
     
    33:17
    Vsetín si zahraje další přesilovku. Jakub Zembol (OLO) si odsedí dvě minuty za krosček.
     
    29:27
    Srovnat mohla Radová, která ujela hostům do samostatného úniku. Tkadlece se ještě snažila rozhýbat, z těsné blízkosti ale nenašla dost prostoru k zakončení.
     
    27:27
    Půček to zkusil nadvakrát. Nejprve však z levé strany netrefil olomouckou branku, podruhé z mezikruží mířil jen do výstroje připraveného Hořejšího.
     
    25:26
    Vsetín si navíc zahraje první přesilovku utkání. Dvěma minutami za nedovolené bránění je potrestán Šimon Nesvadba (OLO).
     
    24:06
    Hosté to znovu zkusili z nebezpečného úhlu, Hořejší ale vytáhl proti střele zprava jeden ze svých lepších zákroků a puk vytěsnil.
     
    22:50
    Po rychlém protiútoku hostů cinkala za Hořejším tyčka!
     
    14:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je sníženo! Krásnou akcí se prezentovali ADAM MASARE a Stanislav Ruda, když Masare ujel hostujícím hráčům, před vrcholem kruhu předal zadovkou puk Rudovi, a ten to zkusil z pravé strany. Jeho střelu Tkadlec ještě vyrazil, pohotový Masare ale kotouč dorazil za záda hostujícího brankáře z druhé strany. Asistence: Stanislav Ruda.
     
    11:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté uskakují Olomouci už o dvě branky a potvrzují, že důraz před brankářem se vyplácí, když kotouč za Hořejšího doklepl BORIS BABELIAK. Asistence: Marek Urban, Václav Kočí.
     
    10:20
    Masare nabral rychlost a po pravé straně prosprintoval až před hostujícího brankáře. Tam to zkusil z těsné blízkosti, Tkadlec ale jeho úmysly dobře přečetl a puk vyrazil.
     
    01:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté znovu využili chyby domácích a otevírají skóre utkání. MAREK URBAN vyvezl po levé straně puk až do útočného pásma a přes to, že se mu na pravé straně nabízel Bednařík, zkusil to sám. Puk pak poslal ke vzdálenější tyči. Bez asistence.
     
    00:40
    Po chybné přihrávce domácích ve středním pásmu se ke kotouči dostal Půček, který prokličkoval před Hořejšího. Mezi bránícími hráči ještě hledal prostor ke střele, ti mu ale včas sklepli puk z hole.
    Marken.cz

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 15. Masare (Ruda), 41. Prísažný, 43. Stratil (Havel, Prísažný), 46. Havel (Zembol), 55. Havel (Zembol), 60. Přecechtěl, 63. Zembol (Prísažný) – 2. Urban, 12. Babeliak (Urban, Kočí), 53. Babeliak (Turek, Kunst), 59. Dědek (Jurek, Dořičák)


    HC Olomouc: Hořejší (Běhal) – Nesvadba, Lambert, Přecechtěl, Stratil, Pekr, Radová, Holcman, Sedláček, Přidal – Havel, Václavský, Zembol, Petřeková, Masare, Fasner, Ševčík, Prísažný, Ruda.
    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Růžička) – Machů, Mikula, Velikovský, Kočí, Dořičák, Frčík – Kuchařík, Kunst – Bednařík, Rybár, Jurek, Babeliak, Urban, Půček, Dědek, Turek, Čajanová.

    Rozhodčí: Čuňočka – Zapletal, Dopitová
    ocianews.com