Liberec – Jihlava 4:1 (kon.) | Kobra – PZ Kladno 2:1 (po pr.) | Vítkovice – Warriors Brno 13:1 (kon.)
Zlín – Technika Brno 3:1 (kon.) | Plzeň – Třemošná 4:0 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 2:5 (kon.)
Mountfield HK – Žďár n/S 8:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 5:3 (kon.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 4:14 (kon.)
Chomutov – K. Vary 4:3 (po pr.) | Sparta – Kladno 2:4 (kon.) | Havířov – Třinec 5:0 (kon.)
Tábor – Pardubice 3:6 (kon.) | Olomouc – Vsetín 6:4 (kon.) | Přerov – HK MD Šumperk 5:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:2 (0:2, 1:0, 4:0 - N 1:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Čtvrtek 11.10.2018, 18:45 • MEO Aréna, Přerov. • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Krásný čtvrteční podvečer! V rámci ELIOD Extraligy dorostu se mezi sebou na půdě přerovské MEO Arény střetnou týmy HC ZUBR Přerov a HK MD Šumperk.
     
    Přerovanům patří v tabulce páté místo. Naposledy se doma střetli s Havířovem, kterému podlehli vysoko 1:5 a následně padli i v nadstavbě. Zápas Zubrů v Třinci se odložil, a to kvůli vysoké marodce v týmu modrožlutých. Šumperským patří ve východní skupině dorostenecké extraligy poslední příčka, ze sedmi duelů vyhráli jediný, k tomu se třikrát radovali v nadstavbě. Jinak pokaždé odjížděli z ledové plochy jako poražení.
     
    Úvodní sestavy:

    HC ZUBR Přerov: Suchánek (Žurek) – Kaprál, Koblížek, Palguta, Brázda, Holík (A), Šilhavý – Štíbr (A), Ma. Ryšavý (C), Kuncek, Hradil, Halík, Hlávka, Závadský, Buršík, Juřička, Jobánek.

    HK Mladí Draci Šumperk: Mi. Ryšavý (Valenta) – Seidenglanz, Minařík, Korčián, Kareš, Blaško, Koutecký, Panáček – Burda, Mann, Slováček, Kučera (A), Diviš, Fibigr (C), Jaroš, Trögner, Janech, Šucha.

    Rozhodčí: Čech – Blažek, Pospíšil.
     
    Přerov nastoupí v žlutomodrých dresech, hosté ze Šumperka v trikotech, na nichž převládá modrá barva.
     
    Oba týmy absolvují rozbruslení na hrací ploše.
     
    Utkání za malou chvíli začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Úvodní buly vyznělo pro Šumperk.
     
    00:12
    Domácí rychle pronikli do útočného pásma a střelu z levé strany musel krýt Ryšavý.
     
    00:16
    Dobrá šance Přerova. Po vyhraném buly se puk dostal mezi kruhy na hůl Halíka, Ryšavý sklapl své betony včas.
     
    00:36
    Hosté se pobili před Suchánka. Ten střelu z levé strany chytat vůbec nemusel, jelikož šla vedle. Následně od modré čáry vypálil Kareš a trefil boční oblouk brány.
     
    01:23
    Zakázané uvolnění Přerova, který se pokoušel vymanit z šumperského sevření.
     
    01:45
    Za pukem pádil Jobánek, ovšem uklouzl přitom a šumperští beci tak mohli v klidu rozehrát.
     
    02:21
    Dva Mladí Draci vybojovali kotouč u pravého bočního hrazení. Zpoza Suchánkovy klece nahrával do předbrankového prostoru Diviš, našel ale pouze jednu z přerovských hokejek. Na druhé straně předvedl smělý průnik Štíbr a Ryšavý si musel pomoci svou lapačkou.
     
    02:58
    Ranou z osy hřiště před kruhy se prezentoval Halík, Ryšavý kotouč vyrazil betony před sebe.
     
    03:09
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení. Jan Kučera nahrál k levému hrazení JIŘÍMU FIBIGROVI, který svým ostrým střeleckým pokusem překonal Suchánka.
    Asistence: Jan Kučera.
     
    03:48
    Přerov se snažil o rychlou odpověď a vynutil si útočné pásmo, kde zatím stále operuje.
     
    04:16
    Domácí hráči se dopustili zákroku na puk vysokou holí, sudí vykazují epicentrum rychlého kolektivního boje do středního pásma.
     
    04:34
    Fibingr udržel puk mezi čtveřicí přerovských hráčů a pak předal doleva na Janecha, ten ale díky dobré práci domácích zadáků nedokázal pořádně zakončit.
     
    05:12
    Na ose hřiště si kotouč zpracoval tahoun Přerova Martin Ryšavý a proti jeho jedovaté střele se musel Milan Ryšavý vytáhnout zákrokem levým betonem.
     
    05:40
    Od modré čáry zakončil krátkodobý přerovský tlak střelou Brázda, Ryšavý si jí včas všiml a zastavil ji ve své výstroji.
     
    06:15
    Na levém kruhu se kotouč odrazil k Juřičkovi, tomu ale v poslední chvíli také sjel z hokejky, takže proti střele Ryšavý vůbec reagovat nemusel.
     
    06:47
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Hradil – 2 min., hákování).
     
    06:56
    Přerov vyjel s pukem na holi až do útočného pásma, kde se Halík rve s přesilou protihráčů.
     
    07:21
    Domácí zatím úspěšně šetří cenné vteřinky, a to i díky nepřesnostem svých soků. Ti teď odeslali kotouč k Suchánkovi jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    07:39
    Zubři opět odpravili puk do středního pásma, následně vyhodili ještě jednou a Mladí Draci musejí začínat s útočnou akcí do své klece.
     
    07:58
    Ofsajd Šumperku.
     
    08:04
    Kareš od bočního hrazení z pravé strany nahodil puk do útočného pásma, kde se ale jeho spoluhráči ani nadvakrát nedokázali usadit. Přerov vyhazuje přes všechny čáry.
     
    08:42
    Šumperským se tato přesilovka vůbec nevydařila, domácí jsou kompletní.
     
    09:16
    Hosté chvíli operovali v útočném pásmu za brankou Suchánka. Následně se puku zmocnil Holík a dlouhým pasem hledal za posledním bekem soupeře najetého Jobánka. Ten ale přejel modrou čáru dřív, než získal ztečovaný puk. Píská se tak ofsajd.
     
    10:11
    Přerovský útok ve třech táhl obránce Brázda. Nejprve mezi kruhy udělal kličku jednomu z protihráčů, k zakončení se však sám nedostal. Puk totiž po teči doputoval doleva k Šimonu Juřičkovi, kterého napoprvé vychytal ramenem Ryšavý. Následně ještě přerovský forvard posílal zpoza klece kotouč před branku, a div že se Zubři neradovali. Kaštany z ohně vytahoval za Ryšavého kousek před brankovou čárou jeden z šumperských zadáků.
     
    11:30
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Po pravém křídle pronikl Kučera a z jeho akce těžil PATRIK JANECH, který se zorientoval v předbrankovém prostoru nejlépe, jak to šlo, a podruhé v utkání rozradostnil celý šumperský celek.
    Asistence: Jan Kučera, Miroslav Slováček.
     
    12:22
    Poblíž pravé tyče se snažil vybojovat si puk Martin Ryšavý, šumperský sok jej ale před sebe nepustil.
     
    12:47
    Kuncek v pravém dolním rohu útočného pásma vybojoval kotouč a potáhl ho více do středu hřiště. Poté bleskurychle předal Hradilovi, jehož bekhendové zakončení přes dva hráče Šumperka jen těsně minulo levou tyč Ryšavého klece.
     
    13:07
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Palguta – 2 min., napadení).
     
    13:56
    Martin Ryšavý na pravém křídle sebral kotouč Jarošovi a poté s ním uháněl vpřed. Před střelou na svého jmenovce chtěl ještě udělat kličku poslednímu hráči před sebou, bekovi Minaříkovi. To se mu ale nepovedlo a z brejku tak nic závažného a zajímavého nerezultovalo.
     
    14:41
    Ofsajd Šumperka.
     
    15:07
    Na konci přesilovky mohli hosté využít přerovského střídání. Jejich rozehrávka byla sice dost pomalá, přesto se Kučera z pravého křídla málem proháčkoval až k zakončení. Puk mu v poslední chvíli vypíchl jeden z domácích hráčů.
     
    15:37
    Z levé strany se mezi dvěma Zubry dostal před Suchánka Fibigr, autor první branky hostů v tomto utkání. Po kličce ale svou druhou trefu nepřidal, trefil jen gólmanovo tělo.
     
    16:22
    Přerovské snažení v útočném pásmu skončilo slabou střelou Hradila do prvního hráče, který stál před ním. O chvíli později to z jízdy zkoušel prudkou ranou Palguta, ale špatně si seřídil mířidla.
     
    16:52
    Zakázané uvolnění Šumperku.
     
    17:07
    Přerov má v posledních minutách hry územně navrch, ovšem brzdí ho nepřesnosti. Jako nyní, kdy přihrávku k modré čáře nezachytil Kaprál a domácí museli vyklidit útočné pásmo.
     
    17:48
    Jobánek dobrým forčekingem vybojoval puk. Ke střele z levé strany se tak prodral Štíbr, puk proletěl o decimetry vedle pravé tyče.
     
    18:22
    Při situaci dvou proti dvěma měl kotouč v útočném pásmu v držení Halík. Nalevo si klepáním o led říkal o přihrávku Jobánek, přerovský útočník s číslem 12 to ale vzal na sebe a Ryšavý jeho střelu hřbetem lapačky vytěsnil na tvrzené sklo za svou klecí.
     
    19:12
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Mann – 2 min., faul kolenem).
     
    19:12
    Běží poslední minuta první třetiny.
     
    19:36
    Přerov se usadil v útočném pásmu. Puk po od Štíbra ani nadvakrát k Ryšavému neprošel. Po chvíli chtěl Hlávka po nahrávce z pravé strany zamést kotouč do odkryté části klece, díky obětavosti protihráčů se mu to ovšem nepovedlo.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce. Mladí Draci ze Šumperka zatím vedou na ledě Přerova 2:0, když se v jejich dresu prosadili Jiří Fibigr a Patrik Janech. Domácí tým si do druhé periody přenese minutu a 11 sekund z přesilové hry.
    Druhá část utkání začne zhruba v 19.29.
     
    Oba týmy jsou zpět na ledě, za malou chvíli začne druhá třetina.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    Přerov vyhrál buly a kombinuje ve svém obranném pásmu.
     
    20:24
    Za dlouhou nahrávkou po pravé straně sprintoval Holík, ale marně. Zubři se provinili zakázaným uvolněním.
     
    20:34
    Kapitán Šumperka Fibigr pošetřil cenné vteřinky, když domácímu bekovi chvíli trvalo, než mu v rohu útočné třetiny sebral kotouč.
     
    21:26
    Po pravém křídle ujel Přerovským Kučera a natlačil se před branku. V zakončení volil pokus bekhendem mezi nohy, Suchánek se ale překonat nenechal a utěsnil své betony včas.
     
    21:27
    Buly ve středním pásmu.
     
    21:42
    Kuncek u pravého mantinelu vybojoval puk a stačil ho před mezi kruhy Brázdovi, tomu ale v poslední chvíli znemožnili střelu Šumperští, konkrétně jeden z obránců.
     
    22:18
    Velká mela před šumperskou klecí. Dotírali tam Kuncek s Brázdou a druhému jmenovanému scházel opravdu maličký kousíček, aby strčil kotouč za Ryšavého a současně za brankovou čáru. Teď měli hosté velkou kliku!
     
    23:04
    Šumperk rozehrává od své branky.
     
    23:25
    Přerov důrazem udržel útočné pásmo. Martin Ryšavý si však přihrávku poblíž modré čáry nedokázal převzít a zaútočit tak mohli Šumperští. Suchánek nicméně nic nebezpečného řešit nemusel.
     
    24:16
    Hradil si obloučkem píchl kotouč do útočného pásma, pak se ale chopili iniciativy Šumperští a střelu Kučery od levého mantinelu zastavila noha jednoho ze Zubrů.
     
    25:13
    Holík vpravo v dolním rohu obranné třetiny srazil k zemi Diviše. Přitom si sám trochu natloukl, bude však v pořádku. Už zamířil na střídačku a vhazovat se bude před Suchánkem.
     
    25:34
    Z levé strany dobře vystřelil Hlávka. Ryšavý jeho křížný pokus vyrazil betonem pouze před sebe, Štíbr se k dorážce nedostal.
     
    26:14
    Z první práskl do puku na pravém kruhu stojící Fibigr a minul domácí klec.
     
    26:51
    Na levé straně útočné třetiny si převzal puk Martin Ryšavý, ovšem najel si až do moc ostrého úhlu. Milan Ryšavý tak pokus neměl problém vyrazil betony před sebe.
     
    27:17
    Zubři se dvakrát v krátkém časovém sledu dopustili zakázaného uvolnění.
     
    27:28
    Ryšavý s Juřičkou chtělu založit rychlý kontr, což se jim nepovedlo. Po chvíli ale měl Juřička přeci jen možnost střilet z levé strany. Milanu Ryšavému kotouč vypadl z pokleku, ovšem naštěstí pro hosty se k nikomu z Hanáků nedostal.
     
    28:01
    Ofsajd Šumperku, buly ve středním pásmu.
     
    28:15
    Puk za šumperskou klecí jako první dostihl Štíbr, kloudná šance domácích z toho ale nerezultovala.
     
    28:58
    Seidenglanz žabičkou přes obrannou řadu Přerova hledal Fibigra. Založil tím krátký šumperský tlak, na jehož konci před brankou tečoval kotouč do Suchánka Fibigr. Od přerovského gólmana šel kotouč do ochranné sítě.
     
    29:53
    Ryšavý ve středním pásmu volil špatnou přihrávku, Trögner ale do útočné třetiny neproklouzl.
     
    30:41
    Šucha s pukem obkroužil ze zadní strany útočné pásmo. Následně nahrál na modrou čáru Blaškovi a od druhého z šumperských beků šel kotouč na Suchánka. Ještě předtím ho tečoval Diviš, čímž domácímu brankáři natropil nemalé potíže. O chvíli později mohl z hranice levého kruhu pálit právě Diviš a skutečně se tak stalo. Jeho střelu na poslední chvíli jeden z domácích hráčů přizvedl.
     
    31:42
    Přerov neudržel útočné pásmo a Šumperk tak míří kupředu.
     
    32:04
    Ránu Minaříka z velké dálky bez větších potíží vyrazil betonem před sebe Suchánek.
     
    32:47
    Štíbr se prosmýkl s pukem na holi z pravé strany na kruh, ve střelbě mu ovšem zabránili dva vracející se Šumperští. Posléze Ryšavý lapačkou likviduje střelu z pravého křídla.
     
    33:24
    Juřička u levého mantinelu zastavil špatnou a slabou rozehrávku Minaříka. Ryšavému sice napoprvé v poslední chvíli puk uskočil, pak už ale přeci jen vypálil a gólman měl štěstí, že se netrefil.
     
    34:25
    Dlouhou nahrávku do jízdy obdržel Brázda, s pukem se však tísněný Karešem dostal až za branku. O chvíli později raději hrozící nebezpečí zastavil zákrokem lapačkou u levé tyče Milan Ryšavý.
     
    34:49
    Přerov s trochou štěstí odeslal puk za šumperskou klec, takže hosté musejí začínat pěkně od začátku.
     
    35:44
    Z chumlu těl ve středním pásmu vyplaval puk kousek od Suchánka a domácí gólman musel rychle rozehrát před dotírajícím Trögnerem.
     
    35:54
    Fibigr si při brejku zabrzdil a až poté z pravého kruhu vypálil, švihem mířil nad horní tyč.
     
    36:24
    Přerov začíná od své klece.
     
    36:44
    Hru teď kouskují nepřesnosti na obou stranách.
     
    37:04
    Na levé straně se dostal ke střele Jobánek, Ryšavému kotouč přeskočil hřbet lapačky a odrazil se mimo.
     
    37:08
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí se usadili v útočném pásmu a snižují na rozdíl jediného gólu. Z pravé strany to zkusil Michal Šilhavý, přičemž Milan Ryšavý toho z této střely nemohl moc vidět. Těsně před ním totiž výborně clonil MARTIN RYŠAVÝ, po jehož teči kotouč zacinkal o levou tyč a skončil v síti.
    Asistence: Michal Šilhavý.
     
    37:55
    Šumperský gólman se musí mít na pozoru, jelikož kousek od něj operují s pukem Zubři. Nahození Koblížka od modré čáry proletělo jen těsně vedle.
     
    38:38
    Martin Ryšavý to na pravé straně vzal na sebe, ovšem jeho střelu zablokoval první hráč hostů stojící před ním. MEO ale i nadále tlačí a Šilhavý z prudkým pokusem zleva otestoval brankářovu pozornost.
     
    39:28
    Běží poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:46
    Tutovka pro Šumperk! Kučera ještě s jedním ze spoluhráčů ujeli protihráčům, útočním s číslem 11 to vzal na sebe, ovšem prudkou ranou Suchánkovu klec zcela minul.
     
    39:58
    Buly ve středním pásmu, a to po přerovském ofsajdu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina zápasu je minulostí. Zubři v ní dokázali snížit, když se v 38. minutě prosadil Martin Ryšavý. Po 40 minutách čistého hracího času tak Šumperk vede na Hané už pouze o gól 2:1. Třetí dějství bude s největší pravděpodobností velmi napívané.
    Třetí část začne zhruba v 20.13.
     
    Oba týmy jsou už zpátky na ledě, za malou chvíli začne třetí část utkání.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:03
    Úvodní buly třetí části vyznělo pro Přerov.
     
    40:08
    Domácí chtěli rychle přejít do útočné třetiny, jenže se chytili do ofsajdové pasti.
     
    40:23
    Na pravém kruhu bojoval o puk Ryšavý. Následně chtěl z jedné pálit Holík, tento záměr mu ale vyšel jen pramálo. Šumperští ujeli do brejku, při kterém Kučera ve finále Fibigra nenašel.
     
    41:23
    Na levém křídle udržel kotouč Kuncek, ovšem předávka na Hradila na levý kruhu mu nevyšla.
     
    41:44
    Prudkou ránu Hradila z jízdy z pravého kruhu zanesl jeden z hostů za branku. Více se z přerovského snažení neurodilo.
     
    42:27
    Šucha ještě vypálil z oblasti modré čáry, muselo mu být však jasné, že se dopustil úmyslného ofsajdu. Buly po levici Ryšavého.
     
    42:36
    Martin Ryšavý se přit snaze získat puk na levém kruhu neúspěšně pral s dvojicí soupeřů. Na druhé straně z kruhu vystřelil zápěstím Panáček a Suchánek vyrazil kotouč svou vyrážečkou.
     
    43:34
    Ryšavého nápor Mladí Draci ustáli. Následně stejný hráč Přerova zakončoval z pravé strany na bližší tyč a Milan Ryšavý po puku úspěšně máchl lapačkou.
     
    43:54
    Buly v obranném pásmu Šumperka.
     
    44:00
    Slováček si razil cestu do útočného pásma a i přes vehementní snahu Zubrů se tam dostal. Puk se ale přesunul na opačnou stranu hřiště.
     
    44:37
    V levém dolním rohu útočného pásma po střetu s jedním z protihráčů zůstal na chvíli ležet Hlávka. Už se ale zvedl a bude v pořádku.
     
    44:37
    Buly ve středním pásmu.
     
    44:54
    Kuncek se málem dostal kolem tří soupeřů, Ryšavého ránu od modré čáry pak vytěsnil šumperský gólman.
     
    45:10
    Ofsajd Mladých Draků, buly ve středním pásmu.
     
    45:22
    Hradil si píchl kotouč kolem přesily protihráčů, a i když padal, dokázal před branku poslat relativně dobrou přihrávku. Žádný z jeho spoluhráčů si ji tam ale nenašel.
     
    46:10
    Juřička posílal po vyhraném souboji pas před branku ke vzdálenější tyči. Brázda si sice puk sklepl, ne ale tak, aby dokázal vystřelit.
     
    46:57
    Fibigr odpravil kotouč z obranného pásma a ještě se za ním hnal do brejku, rychlejší byl ale přerovský bek.
     
    47:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Obrovská šance domácích a je srovnáno! Po nahrávce od Tadeáše Hlávky se přímo naproti brankovišti ocitl LUKÁŠ KUNCEK. Proti sobě měl sice více protihráčů, ty ale kličkou dokázal obelstít, což koneckonců platilo i pro gólmana. Přerovský útočník pak zametl puk do odkryté části branky.
    Asistence: Tadeáš Hlávka.
     
    47:58
    Dva šumperští hráči předvedli nebezpečný průnik, Suchánek si však zvládl poradil jak s první střelou, tak i s dorážkou z hole Fibigra.
     
    48:27
    Dobrou palebnou pozici si mírně zprava nachystal Halík, ovšem zamířil jen do Ryšavého.
     
    48:27
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jobánek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Diviš – 2 min., hrubost).
     
    48:52
    Přerov zatlačil svého soka na chvíli u jeho branky. po puku se natahoval Štíbr, Ryšavý ovšem koncem lapačky poslal černou pryž do rohu.
     
    49:20
    Po pravé straně se prohnal Holík a bekhendem pak pálil o kousek vedle vzdálenější tyče. Šumperští vyhodili jen na zakázané uvolnění.
     
    49:54
    Palguta si v obranném pásmu zpracoval puk a pak chtěl najít najetého Hradila. Ten puk tečoval tak, že ho pak Ryšavý raději schoval do své moci.
     
    50:04
    Přerov právě vstřelil branku!
    Na konci levého kruhu vyslal po buly v útočném pásmu skákavou střelu Šilhavý. Milanu Ryšavému kotouč vypadl z výstroje, respektive ho nedokázal ve své moci udržet. K dorážce na levé straně se tak dostal kanonýr MARTIN RYŠAVÝ a přesnou střelou dokonává přerovský obrat ve skóre.
    Asistence: Michal Šilhavý.
     
    51:02
    Už se hraje v pěti na obou stranách, buly po levici Milana Ryšavého.
     
    51:32
    Šumperští obsadili útočné pásmo a střela jednoho z nich od modré čáry jen o kousek minula pravou tyč Suchánkovy klece.
     
    52:01
    Odražený kotouč si na pravé straně okamžitě vzal pod kontrolu Ryšavý a prověřil pozornost svého jmenovce v brance Šumperku. Milan Ryšavý zasáhl svou lapačkou u pravé tyče.
     
    52:24
    Šumperku teď nevyšla přihrávka při brejku, stejně se následně nepovedl kontr domácímu týmu.
     
    53:03
    Kuncek se Štíbrem přihrávkami dostali puk z obranného pásma. Druhý jmenovaný navíc nahrál přímo jízdy Martinu Ryšavému, který se přes osu kluziště řítil v podstatě sám na gólmana. Svůj blafák do bekhendu ale nakonec příliš přetáhl a vůbec nezakončil, jelikož se dostal až do příliš ostrého úhlu.
     
    54:19
    V ponechané výhodě se s pukem na konci levého kruhu otočil Juřička a prověřil Ryšavého, který v pokleku zapsal úspěšný zákrok.
     
    54:19
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Minařík – 2 min., faul kolenem).
     
    54:29
    Zubři vyhráli buly, ovšem následně jim trochu drhla kombinace, přesto stále hosty tlačí před jejich klecí.
     
    54:54
    U pravé tyče kotouč na brankáře nahrnul Halík. Následně Ryšavý krásnou křížnou přihrávkou hledal na opačné straně Šilhavého, ten však nezvládl zpracování.
     
    55:15
    Po nepřesné přihrávce od Ryšavého se Zubři musejí minimálně na chvíli přestěhovat do středního pásma.
     
    55:47
    Přerov právě vstřelil branku!
    Pěkné přesilovková akce Přerovanů. U pravého bočního mantinelu si Miroslav Štíbr a LUKÁŠ KUNCEK vyměnili kotouč. Druhý jmenovaný si pak nabruslil lehce za úroveň bližší tyče a ranou o břevno zaznamenává svou druhou branku v utkání. MEO současně vede o dva góly.
    Asistence: Miroslav Štíbr.
     
    56:30
    Šumperští dostali puk ze svého pásma jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    56:35
    Přerov vyhrál buly, ovšem pak zkapal na špatné nahrávce od obránce.
     
    58:07
    Kuncek s Jobánkem na chvíli drželi puk navzdory přesile. Druhému jmenovanému navíc nevyšla střela, kotouč byl totiž tečovaný.
     
    58:48
    Běží poslední dvě minuty třetí části.
     
    58:51
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Juřička – 2 min., napadení).
     
    58:51
    Šumperk si bere time-out!
     
    58:51
    Konec time-outu hostů.
     
    58:51
    Hosté to zkusí bez gólmana.
     
    59:02
    Šumperk na chvíli držel útočné pásmo, přerovské vyhození pak těsně minulo odkrytou branku!
     
    59:36
    Kučera se z levé strany málem probil ke střele, ovšem jen málem.
     
    59:47
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři dostali puk pryč z pásma. Jako první ho pak dojel MATĚJ HALÍK a zametl ho do prázdné branky.
    Asistence: Martin Ryšavý.
     
    60:00
    Konec třetí části. Zubři si po obratu připisují tři body za výhru 5:2. Ve třetí části skórovali pouze oni, jmenovitě dvakrát Lukáš Kuncek a jednou Martin Ryšavý s Matějem Halíkem. Následuje nadstavbové prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:08
    Zubři se chopili puk a drží ho za svou brankou.
     
    60:22
    Přihrávka na Martina Ryšavého nebyla přesná, icing Přerova.
     
    60:38
    Holík se vydal na zteč vstříc dvěma sokům a málem se mu podařilo ohrozit i gólmana.
     
    61:00
    Přerov právě vstřelil branku!
    Martin Ryšavý zavezl kotouč do útočného pásma k pravé tyči. Tam udělal úhybný manévr, po němž gólman odklouzal kousek od brankové konstrukce. Toho si domácí útočník všiml a chtěl skórovat z otočky. Od betonů Milana Ryšavého se pak černá pryž odrazila přímo k číhajícímu MIROSLAVU ŠTÍBROVI, který zblízka zamířil do sítě.
    Asistence: Martin Ryšavý.
     
    Konec zápasu.
     
    Přerov po akci dua Martin Ryšavý – Miroslav Štíbr vítězí i v nadstavbě a získává tak do tabulky také čtvrtý bod.
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji vám pěkný zbytek večera.
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 38. Ma. Ryšavý (Šilhavý), 48. Kuncek (Hlávka), 51. Ma. Ryšavý (Šilhavý), 56. Kuncek (Štíbr), 60. Halík (Ma. Ryšavý), 61. Štíbr (Ma. Ryšavý), ?. Ryšavý – 4. Fibigr (Kučera), 12. Janech (Kučera, Slováček)


    HC ZUBR Přerov: Suchánek (Žurek) – Kaprál, Koblížek, Palguta, Brázda, Holík (A), Šilhavý – Štíbr (A), Ma. Ryšavý (C), Kuncek, Hradil, Halík, Hlávka, Závadský, Buršík, Juřička, Jobánek.
    HK Mladí Draci Šumperk: Mi. Ryšavý (Valenta) – Seidenglanz, Minařík, Korčián, Kareš, Blaško, Koutecký, Panáček – Burda, Mann, Slováček, Kučera (A), Diviš, Fibigr (C), Jaroš, Trögner, Janech, Šucha.

    Rozhodčí: Čech – Blažek, Pospíšil

    Diváci: 108
    bahis siteleri