Česko – Rusko 1:4 (kon.)
konec
Česko
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Rusko
Čtvrtek 11.10.2018, 17:30 • Zimní stadion Příbram • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Vasilij Podkolzin (RUS) 2+0
    Michal Teplý (CZE) 0+1 (19:47:32)
     
    Vasilij Podkolzin dovedl ruskou reprezentaci dvěma góly k vítězství nad českou reprezentací do 18 let, která úvodní zápas proti houževnatému soupeři nezvládla. Jediný gól na české straně vstřelil Radek Mužík. Zápas, ve kterém se hodně, ale opravdu hodně vylučovalo, je u konce a já se již těším na zítřejší zápas, kterým Vás taktéž budu provázet. Ze zimního stadionu v Příbrami je to pro tuto chvíli vše. Konečný výsledek prvního zápasu. Česko 1 Rusko 4.
     
    Konec zápasu.

     
    59:45
    Radek Mužík v závěru zápasu dostal dvě minuty za vysokou hůl a ještě osobní desetiminutový trest za nesportovní chování. Jak zápas začal, tak také končí. Vyloučením.
     
    59:41
    Radek Kučeřík a Vasilij Podkolzin byli v závěru zápasu shodně vyloučeni na dvě minuty za hrubost.
     
    59:07
    Rusové rozjeli krásnou kombinační akci na levé straně útočného pásma, bekhendová přihrávka ale před bránou nikoho nenašla, tedy pokud nepočítáme jednoho z obránců Česka.
     
    58:45
    Rusům byla odpískána přihrávka rukou a minimálně ještě jednou se bude v závěru utkání vhazovat.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty dnešního utkání.
     
    57:33
    Oba týmy se v rychlém sledu dostaly ke střele v pravém kruhu pro vhazování k prudké střele. Nejprve Češi a poté Rusové, oba brankáři ale puk podržel na přední tyči v náručí.
     
    56:43
    Rusové vyhodili puk na zakázané uvolnění a vhazuje se po pravici brankáře Vsevoloda Skotnikova.
     
    56:32
    Čas už v závěru utkání plyne hodně rychle, stejně jako samotná hra. Ovšem bez šance na jedné nebo druhé straně.
     
    54:39
    Vyloučený Nikojal Burenov je zpět na ledě a ani přesilová hra českému týmu příliš nepomohla, i když je fakt, že početní převaha přispěla alespoň k tomu, aby se dostali z tlaku a více do hry.
     
    54:22
    Adam Najman se po zablokované střele z vrcholu pravého kruhu dostal u pravé tyče do velké šance, bekhendem ale nedokázal puk poslat do sítě a ležící Vsevolod si připsal další fantastický zákrok!
     
    52:39
    Nikolaj Burenov dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Češi si mohou zvednout pošramocené sebevědomí během přesilové hry, zatím v dnešním zápase nevyužili ani jednu.
    52:01 Vasilij PODKOLZIN - 1:4
     
    52:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    VASILIJ PODKOLZIN si najel na kolmou přihrávku od Danijla Gutika a samostatný únik vyšperkoval parádním zamícháním s pukem jako s vařečkou, po kterém puk bekhendem zasunul k pravé tyči! Nádherná akce a gól, to je třeba uznat. Asistence: Danijl Gutik.
     
    50:36
    Češi nedokázali vyhodit puk a Rusové z levé strany nebezpečně nahodili puk na vzdálenější pravou tyč, kde jeden z Rusů puk těsně minul a nedostal se ke gólové střele.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 30. Mužík (Teplý) – 4. Gordin (Spiridonov), 26. Čristjakov (Briutov, Gricjuk), 39. Podkolzin (Gutik), 53. Podkolzin (Gutik)


    Česko: Malík (Škorpík) – Kučeřík (A), Klodner, Klikorka, Homola, Černohorský, Poizl, Tureček, Mlčák – Mužík (A), Najman, Teplý (C) – Novák, Morong, Myšák – Pištěk, Peterek, Raška – Koffer, Vitouch, Rychlovský.
    Rusko: Skotnikov (Gorbunov) – Byčkov, Vašenko, Mironov, Burenov, Čristjakov, Briutov, Zajcev, Zaruba – Podkolzin (C), Nikolajev (A), Gutik – Gordin Spiridonov (A), Šešin – Amirov, Baškirov, Gricjuk – Chulapov, Ovčinnikov, Počivalov.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Daniel Pražák. Čároví: Milan Jindra, Michal Zíka
    ocianews.com