Boston – Edmonton 4:1 (kon.) | Buffalo – Colorado 1:6 (kon.) | NY Rangers – San Jose 3:2 (po pr.)
Pittsburgh – Vegas 4:2 (kon.) | New Jersey – Washington 6:0 (kon.) | Florida – Columbus 4:5 (kon.)
Montreal – Los Angeles 0:3 (kon.) | Detroit – Toronto 3:5 (kon.) | Tampa – Vancouver 1:4 (kon.)
St. Louis – Calgary 5:3 (kon.) | Nashville – Winnipeg 3:0 (kon.) | Minnesota – Chicago 4:3 (po pr.)
konec
Buffalo Sabres
1:6 (0:3, 1:1, 0:2)
Colorado Avalanche
Pátek 12.10.2018, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:01 Nathan MACKINNON - 1:6
     
    57:01
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Co se nepodařilo domácím se na druhé straně povedlo NATHANU MACKINNONOVI, který rovněž v úniku po kličce poslal puk pod horní tyč. Asistence: Mikko Rantanen.
    55:24 Alexander KERFOOT - 1:5
     
    55:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Pátou branku Avalanche přidává z úniku ALEXANDER KERFOOT, který přesnou střelou zápěstím vymetl pravou spojnici. Asistence: Tyson Barrie.
    37:33 Nathan MACKINNON - 1:4
     
    37:33
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak tohle musí být pro domácí frustrující. Rantanen po získání kotouče v útočném pásmu stáhl hru na sebe, čímž uvolnil před brankou NATHANA MACKINNONA, který po přihrávce rychle zpracoval kotouč a následně jej poslal k levé tyči. Asistence: Mikko Rantanen.
    37:05 Nathan BEAULIEU - 1:3
     
    37:05
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí se přeci jen dočkali snížení! Po Dahlinově přihrávce si připravil NATHAN BEAULIEU střelu zápěstím, který propadla Varlamovovi mezi tělem a lapačkou. Po propadnutí se kotouč silou vůle dokutálel za brankovou čáru. Asistence: Rasmus Dahlin.
    16:30 Carl SÖDERBERG - 0:3
     
    16:30
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí zachybovali při komunikaci a špatně si rozebrali hráče v předbrankovém prostoru! Po buly Gabriel Bourque vyrazil za branku, ale ještě před ní poslal puk na uvolněného CARLA SÖDERBERGA, který měl před levou tyčí spoustu času najít volné místo v brance Sabres. Tady Hutton nemohl nic dělat. Asistence: Gabriel Bourque.
    13:24 Colin WILSON - 0:2
     
    13:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají i druhou početní výhodu a jdou do dvoubrankového vedení. Kotouč se po střele Samuela Girarda od modré čáry několikrát odrazil, až skončil přímo před COLINE WILSONEM mezi kruhy. Autor druhé branky na nic nečekal a rychlým plácnutím do kotouče poslal puk za brankovou čáru. Asistence: Samuel Girard a J. T. Compher.
    10:55 Tyson JOST - 0:1
     
    10:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a ujímají se vedení. Střelu Tysona Barrieho z modré čáry tečoval v předbrankovém prostoru clonící TYSON JOST, na jehož teč nedokázal Hutton včas zareagovat. Asistence: Tyson Barrie a Mikko Rantanen.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 38. Beaulieu (Dahlin) – 11. Jost (Barrie, Rantanen), 14. C. Wilson (Girard, Compher), 17. Söderberg (G. Bourque), 38. MacKinnon (Rantanen), 56. Kerfoot (Barrie), 58. MacKinnon (Rantanen)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Scandella, Ristolainen, McCabe, Dahlin, Beaulieu, C. Nelson – Sheary, Eichel, S. Reinhart – Skinner, Berglund, Okposo – Jo. Larsson, Mittelstadt, T. Thompson – Girgensons, Rodrigues, Pominville.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Grubauer) – Girard, E. Johnson, Zadorov, Barrie, Nemeth, Cole – Landeskog, MacKinnon, Rantanen – Kerfoot, Jost, C. Wilson – Kameněv, Compher, Calvert – Nieto, Söderberg, G. Bourque.
    thejrc.org