Sparta – Slavia 3:1 (kon.)
konec
Sparta Praha
3:1 (1:0)
SK Slavia Praha
Pátek 12.10.2018, 18:10 • Arena Sparta • 1. Futsal liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    26. SMĚŘIČKA - 3:1
     
    26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dodovu střelu z deseti metrů a osy hřiště dorazil MARTIN SMĚŘIČKA z bezprostřední blízkosti za záda Gerčáka. Asistence: Dodo.
    25. HRDINA - 3:0
     
    25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nejlepší střelec sešívaných v pražských derby ANTONÍN HRDINA se poprvé v konfrontaci Sparty a Slavie prosazuje v rudém. Jean vyřešil situaci tři na nikoho (resp. na Žežulku) nahrávkou do pravé strany vápna, kde Hrdina měl proti sobě prázdnou branku. Gól oslavil! Asistence: Jean.
    24. SEIDLER - 2:0
     
    24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Drahovský sebral balón Dodovi na polovině hřiště a v závěru akce byl MICHAL SEIDLER sám před Žežulkou, kterého si na středu položil a z levé strany zakončil do prázdné branky! 2:0.
    16. SEIDLER - 1:0
     
    16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že Drahovský ztratí míč, nakonec Grbeša připravil balón zprava do levé poloviny vápna, kde měl MICHAL SEIDLER před sebou prázdnou bránou, kterou také dokázal prvním dotekem trefit... Asistence: Kristijan Grbeša. 1:0.

    Vít Muzikář

    Branky: 16. Seidler (Grbeša), 24. Seidler, 25. Hrdina (Jean) – 26. Směřička (Dodo)

    Karty:   17. Krstevski (SLA)


    Sparta Praha: Gerčák (Vahala, Bezstarosti) – Amrani, Pimpolho, Novak, Drahovský, Grbeša, Hora, Hrdina, Seidler (C), Sop, Jean, Doležal
    SK Slavia Praha: Žežulka (Garčár)- Klíma, Krstevski, Směřička, Jošt, Pršič, Leovski, Dodo, Krasnič, Homola (C), Veljkovič, Záruba, Hájek

    Rozhodčí: Nešněra, O. Černý – Plzák

    Diváci: 650
    thejrc.org