Poprad – Banská Bystrica 5:2 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Zvolen – Žilina 9:2 (kon.)
Detva – Nitra 5:6 (2:3 po s.n.) | Miskolc – MAC Budapešť 2:3 (po pr.) | Nové Zámky – Trenčín 4:2 (kon.)
po prodl.
DVTK Jegesmedvék Miškovec
2:3 (1:0, 0:0, 1:2 - 0:1)
MAC Budapešť
Pátek 12.10.2018, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:34
    Budapešť vstřelila branku!
    Hosté vítězí v dnešním utkání! Domácí chybovali před vlastním brankářem a doslova darovali kotouč na hůl TOMÁŠE KLEMPY, který následně udělal kličku do bekhendu a zasunul kotouč za brankovou čáru. Asistence: Bez asistence.
     
    58:15
    Budapešť vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají na 2:2! TOMÁŠ KLEMPA se dostal ke kotouči těsně před Adorjánem, kterého dokázal bekhendovým zakončení překonat! Asistence: Keegan Dansereau.
     
    51:23
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Domácí se opět dostávají do vedení! RASMUS KULMALA se dostal s kotoučem podél pravého mantinelu až do útočného pásma, kde bekhendovou střelou z velkého úhlu dokázal překvapit Rajnu. Asistence: Balázs Somogyi a Bence Szirányi.
     
    41:24
    Budapešť vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají na 1:1! JARED BROWN vyslal na branku střelu z pravého kruhu, která zapadla ke vzdálenější tyči Adorjánovy branky! Asistence: Tomáš Klempa a Krisztian Nagy.
     
    12:59
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Kulmala se nejdříve dostal zcela osamocen ke střele těsně před Rajnou, kterého však nedokázal překonat. Kotouč se však odrazil zpět na jeho hůl, ale místo druhé střely zvolil přihrávku na úplně volného JÁNOSE VASE, který se následnou střelou do poloodkryté branky nemýlil. Asistence: Rasmus Kulmala.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 13. Vas (Kulmala), 52. Kulmala (Somogyi, Szirányi) – 42. Brown (Klempa, Nagy), 59. Klempa (Dansereau), 62. Klempa


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (Duschek) – Crawford, Kiss, Szirányi, Slovák, Láda, Milam, Vojtkó – Miskolczi, Harrison, Magosi – Pance, Vas, Kulmala – Galanisz, Loiseau, Somogyi – Ritó, Hajós, Vincze
    MAC Budapešť: Rajna – Pozsgai, MacAulay, Burt, Garát, Vokla, Dudás, Kreisz, Fejes – Klempa, Brown, Dansereau – Odnoga, Nagy, Terbócs – Orban, Langkow, Bodó – Pápa, Majoross, Szigeti

    Rozhodčí: Stano, Štefik – Bogdaň, Jobbágy
    ocianews.com