Česko – Rusko 0:5 (kon.)
konec
Česko
0:5 (0:1, 0:1, 0:3)
Rusko
Pátek 12.10.2018, 17:30 • Zimní stadion Příbram • Reprezentace do 18 let
Partner:
    54:05 Zachar BARDAKOV - 0:5
     
    54:05
    Rusko právě vstřelilo branku!
    ZACHAR BARDAKOV si v mezikruží najel na přihrávku od Aleksandra Gordina a rychlou střelou zápěstím z levého kruhu zamířil vedle levého betonu Jana Škorpíka ke vzdálenější pravé tyči – 0:5! Asistence: Aleksandr Gordin.
    51:52 Rodion AMIROV - 0:4
     
    51:52
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko skórovalo v přesilové hře a hned vzápětí se po podobné akci prosadil RODION AMIROV! Češi inkasovali dva góly v rozpětí pouhých 12 sekund a koledují si o bůra – 0:4. Asistence: Ilia Mironov.
    51:40 Ilja OVČINNIKOV - 0:3
     
    51:40
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Vasily Podkolzin na levém křídle nabral rychlost a po objetí brány zpětnou přihrávkou oslovil ILJU OVČINNIKOVA, který z blízkosti propálil Jana Škorpíka potřetí! Asistence: Vasily Podkolzin.
    32:01 Dmitrij ŠEŠIN - 0:2
     
    32:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Danijl Zaruba na levém křídle z rohu ledové plochy nahodil puk před bránu, kde ho nedokázal dobře trefit Zachar Bardakov, po jeho drobné teči se ovšem na vzdálenější pravé tyči prosadil střelou do odkryté české brány DMITRIJ ŠEŠIN! Rusko krátce po přečkání oslabení navýšilo své jednobrankové vedení! Čechům se vůbec nedaří, na rozdíl od včerejška ale alespoň zbytečně nefaulují. Asistence: Zachar Bardakov a Danijl Zaruba.
    12:45 Egor SPIRIDONOV - 0:1
     
    12:45
    Rusko právě vstřelilo branku!
    ALEKSANDR GORDIN napřáhl před vrcholem mezikruží ke krásné táhlé střele zápěstím, která se v bližším levém horním rohu brány po teči jednoho z českých hráčů před brankovištěm od levé tyče odrazila do sítě! Rusové stejně jako včera udeřili jako první a vedou nad českým výběrem 1:0. Asistence: Nikolaj Burenov a Semen Čristjakov.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. Gordin (Burenov, Čristjakov), 33. Šešin (Bardakov, Zaruba), 52. Ovčinnikov (Podkolzin), 52. Amirov (Mironov), 55. Bardakov (Gordin)


    Česko: Škorpík (Pařík) – Černohorský, Kučeřík (A), Tureček, Mlčák, Poizl, Homola, Klikorka, Žůrek – Mužík (A), Najman, Teplý (C) – Novák, Peterek, Raška – Pištěk, Čížek, Rychlovský – Koffer, Vitouch, Křemen – Morong, Klodner.
    Rusko: Gorbunov (Šerbakov) – Byčkov, Vašenko, Čristjakov, Burenov, Mironov, Kirpičnikov, Mišakov, Zaruba – Podkolzin (C), Nikolajev (A), Gutik – Gordin, Spiridonov (A), Šešin – Baškirov, Bardakov, Amirov – Chulapov, Ovčinnikov, Nazmutdinov.

    Rozhodčí: Lukáš Bejček, Tomáš Horák. Čároví: Tomáš Brejcha, David Jelínek
    thejrc.org