Česko – Rusko 0:5 (kon.)
konec
Česko
0:5 (0:1, 0:1, 0:3)
Rusko
Pátek 12.10.2018, 17:30 • Zimní stadion Příbram • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    58:26
    Vasily Podkolzin schytal v útočném pásmu nepříjemnou ránu přes ruce, nakonec byl ale vyloučen Anton Mišakov, který v závěru utkání vyfasoval dvě minuty za podržení.
     
    55:23
    V obranném pásmu Ruska došlo k šarvátce a Rodion Amirov s Jakubem Čížkem dostali dvě plus dvě minuty za hrubost.
    54:05 Zachar BARDAKOV - 0:5
     
    54:05
    Rusko právě vstřelilo branku!
    ZACHAR BARDAKOV si v mezikruží najel na přihrávku od Aleksandra Gordina a rychlou střelou zápěstím z levého kruhu zamířil vedle levého betonu Jana Škorpíka ke vzdálenější pravé tyči – 0:5! Asistence: Aleksandr Gordin.
    51:52 Rodion AMIROV - 0:4
     
    51:52
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko skórovalo v přesilové hře a hned vzápětí se po podobné akci prosadil RODION AMIROV! Češi inkasovali dva góly v rozpětí pouhých 12 sekund a koledují si o bůra – 0:4. Asistence: Ilia Mironov.
    51:40 Ilja OVČINNIKOV - 0:3
     
    51:40
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Vasily Podkolzin na levém křídle nabral rychlost a po objetí brány zpětnou přihrávkou oslovil ILJU OVČINNIKOVA, který z blízkosti propálil Jana Škorpíka potřetí! Asistence: Vasily Podkolzin.
     
    50:28
    Jakub Rychlovský vyfasoval dvě minut za hákování po faulu v útočném pásmu zrovna ve chvíli, kdy čeští hokejisté dostávali svého ruského soupeře pod konzistentnější tlak.
     
    48:02
    Český tým dobře zakončil akci na vrcholu levého kruhu střelou, která těsně minula vzdálenější pravou tyč!
     
    47:22
    Semen Čristjakov vypálil tvrdě od modré čáry s příklepem a jeho rána z osy hřiště se odrazila od levé tyče zpět do hry!
     
    46:57
    Nikolaj Burenov z pravého křídla nahodil puk od modré čáry na přední tyč, kde se těsně nedokázal prosadit Egor Spiridonov! Jan Škorpík levým betonem puk skvěle vykopl.
     
    45:43
    Filip Koffer dostal dvě minuty za pozdní dohrání poté, co za bránou Ruska přišpendlil jednoho z protihráčů tvrdě na hrazení. Zřejmě by to byl čistý hit, jenže puk už byl jinde.
     
    45:31
    Češi vyhodili puk na zakázané uvolnění a Rusko rychlou střelou ihned po vhazování těsně minulo vzdálenější levou tyč české brány! Rusové málem vedli o tři branky.
     
    42:40
    Aidar Nazmutdinov dostal dvě minuty za sekání a rozhodčí se předtím neomlouvali, ale sdělovali Rusům faul.
     
    40:31
    Radek Mužík si najel na vzdálenější pravé tyči na krásnou přihrávku přes šířku útočného pásma, jenže se ocitl příliš blízko brány a Ilia Gorbunov puk vyrazil mimo.
     
    35:08
    Jakub Černohorský nádhernou střelou s příklepem z vrcholu levého kruhu pro vhazování mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Ilia Gorbunov se vytasil s fantastickým semaforem, na kterém zasvítila červená!
     
    34:05
    Danijl Zaruba byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění a Česko si zahraje druhou přesilovou hru v řadě.
    32:01 Dmitrij ŠEŠIN - 0:2
     
    32:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Danijl Zaruba na levém křídle z rohu ledové plochy nahodil puk před bránu, kde ho nedokázal dobře trefit Zachar Bardakov, po jeho drobné teči se ovšem na vzdálenější pravé tyči prosadil střelou do odkryté české brány DMITRIJ ŠEŠIN! Rusko krátce po přečkání oslabení navýšilo své jednobrankové vedení! Čechům se vůbec nedaří, na rozdíl od včerejška ale alespoň zbytečně nefaulují. Asistence: Zachar Bardakov a Danijl Zaruba.
     
    30:43
    llja Nikolajev se v oslabení z levého kruhu protáhl kolem Adama Najmana až ke vzdálenější pravé tyči, kde po ztrátě stability zakončil bekhendem a ztroskotal na levém betonu Jana Škorpíka!
     
    29:45
    Češi se ocitli u levé tyče ve slibné šanci, jenže střela z ostrého úhlu a velké blízkosti skončila na hrudi Iliy Gorbunova.
     
    29:09
    Aleksandr Gordin byl vyloučen na dvě minuty za napadení Jakuba Černéhorského, který toho už měl tak plné zuby, aniž by ho zbytečně a hloupě atakoval.
     
    24:59
    Aleksandr Gordin mohl vstřelit svůj druhý gól v zápase, když na vrcholu pravého kruhu pro vhazování po zpětné diagonální přihrávce z levého křídla bez přípravy vypálil a puk mířil přesně k přední tyči, Jan Škorpík se ale stačil přesunout a puk levým betonem vyrazil!
     
    18:04
    Semen Čristjakov se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže jeho pokus po ledě těsně minul vzdálenější levou tyč!
     
    16:40
    Jonáš Peterek dostal dvě minuty za podražení po zbytečném faulu v útočném pásmu. Přesilová hra pro Rusko.
     
    15:17
    Rusové dokázali využít dlouhou přesilovou hru, která trvala pět minut, respektive netrvala, protože soupeř ji 14 sekund před koncem dokázal využít. To je obrovská škoda.
    12:45 Egor SPIRIDONOV - 0:1
     
    12:45
    Rusko právě vstřelilo branku!
    ALEKSANDR GORDIN napřáhl před vrcholem mezikruží ke krásné táhlé střele zápěstím, která se v bližším levém horním rohu brány po teči jednoho z českých hráčů před brankovištěm od levé tyče odrazila do sítě! Rusové stejně jako včera udeřili jako první a vedou nad českým výběrem 1:0. Asistence: Nikolaj Burenov a Semen Čristjakov.
     
    11:43
    Kapitán ruské reprezentace Vasily Podkolzin byl na rozdíl od svého spoluhráče úspěšný, jenže místo puku dostal do brány v plné rychlosti brankáře Jana Škorpíka.
     
    07:59
    Adam Raška dostal pět minut za faul kolenem a osobní desetiminutový trest za nesportovní chování, který za něj na trestné lavici odpyká Theodor Pištěk.
     
    06:43
    Jakub Žůrek dostal dvě minuty za krosček poté, co před vlastní bránou srovnal jednoho z Rusů a poslal ho k ledu.
     
    04:28
    Češi napřáhli na vrcholu pravého kruhu k nebezpečné střele, která nad ledem mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Ilia Gorbunov ji ale skvěle vyrazil vyrážečkou!
     
    03:50
    Adam Najman a Anton Mišakov byli shodně vyloučeni na dvě minuty za sekání a zamířili na trestnou lavici.
     
    03:35
    Michal Teplý si na vrcholu levého kruhu najel na krátkou přihrávku z osy ledové plochy a napřáhl bez přípravy ke střele, kterou Ilia Gorbunov levým ramenem vyrazil a poté puk zmrazil!
     
    02:55
    Danijl Gutik na útočné modré čáře zasáhl holí do obličeje zřejmě Davida Turečka a byl vyloučen na dvě minuty. Česko si stejně jako ve včerejším zápase zahraje v úvodu přesilovou hru. Tentokrát ovšem na konci třetí minuty.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. Gordin (Burenov, Čristjakov), 33. Šešin (Bardakov, Zaruba), 52. Ovčinnikov (Podkolzin), 52. Amirov (Mironov), 55. Bardakov (Gordin)


    Česko: Škorpík (Pařík) – Černohorský, Kučeřík (A), Tureček, Mlčák, Poizl, Homola, Klikorka, Žůrek – Mužík (A), Najman, Teplý (C) – Novák, Peterek, Raška – Pištěk, Čížek, Rychlovský – Koffer, Vitouch, Křemen – Morong, Klodner.
    Rusko: Gorbunov (Šerbakov) – Byčkov, Vašenko, Čristjakov, Burenov, Mironov, Kirpičnikov, Mišakov, Zaruba – Podkolzin (C), Nikolajev (A), Gutik – Gordin, Spiridonov (A), Šešin – Baškirov, Bardakov, Amirov – Chulapov, Ovčinnikov, Nazmutdinov.

    Rozhodčí: Lukáš Bejček, Tomáš Horák. Čároví: Tomáš Brejcha, David Jelínek
    bahis siteleri